• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dumnezeu exista?

Eu L-am întâlnit, L-am văzut şi auzit.
Cu El vorbesc în fiecare zi şi în fiecare noapte.

Te poti considera un fericit.
Insa pana cand va vorbi si cu mine, da-mi voie sa privesc cu scepticism.

Mi-a fost frică de ce îmi vei răspunde. Îţi mulţumesc că accepţi explicaţia şi punctul meu de vedere, fără să-l bombardezi.
Dar, dă-mi totuşi voie să-ţi mai pun o întrebare: AI VREA CA DUMNEZEU SĂ-ŢI VORBEASCĂ?
Pentru asta, întreabă-ţi inima.

Ioan,
Presupunand ca dumnezeu exista si presupunand ca ar vrea sa-mi vorbeasca, nu vad nici un impediment de a o face, indiferent de ce vreau eu sau nu.
Nu esti de aceeasi parere?

MI-e teamă că, dacă tu nu doreşti să-L auzi, Dumnezeu, chiar dacă îţi vorbeşte, tu nu-L poţi auzi.
El vorbeşte tuturora. Cei care voiesc să-L audă îL pot auzi.
Nu-i nici o ruşine să spui odată: Doamne, te rog vorbeşte-mi.
Ştii zicala aceea: încercarea moarte n-are!
Deşi, dacă mă gândesc la Sf. Pavel, acestuia i-a vorbit fără să-L roage...

Prefer sa ma vegheze si sa ma indrume,sa aibe in paza Lui ,daca mi-ar vorbi ,nu stiu daca as sti ce sa spun,vorbele ar fi de prisos.Si la urma urmei,de ce as simti nevoia sa-mi vorbesca daca imi vegheaza pasii?

Ma repet, presupunand ca dumnezeu exista si presupunand ca ar vrea sa-mi vorbeasca, nu vad nici un impediment de a o face, indiferent de ce vreau eu sau nu.
Daca insa el vrea sa-mi vorbeasca si depinde de mine daca il aud sau nu, asta inseamna ca nu e dumnezeu.
Nu?

Uite ,asta vad eu ca este o interventie divina .

O GLUMĂ CU EFECT NEAȘTEPTAT. Ce veste șocantă a primit un tânăr care și-a făcut un test de sarcină și i-a ieșit POZITIV

Autor: Andreea Ciulac

Testul de sarcină a fost găsit din întâmplare de tânăr în baie și era al fostei prietene. Bărbatul a fost șocat să vadă că testul iese pozitiv și a vrut să împărtășească vestea așa că a postat-o pe un site unde a strâns mai mult de 1.300 de comentarii în doar trei zile.

Un cititor i-a sugerat să meargă la medic: ”Ai putea suferi de cancer testicular. Mergi la un oncolog, spune-i că ai făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv”.

Vizita la medic a confirmat suspiciunea: avea o mică tumoră canceroasă în zona testicolului drept.

Cum se explică minunea?

Testele de sarcină detectează un hormon din sânge și urină produs și de placenta care se dezvoltă. „Același hormon semnalează și cancerul testicular. De regulă, testicolul trebuie scos. În marea majoritate a cazurilor, boala e tratabilă”, a explicat Mark Pomerantz, oncolog genitourinar la Institutul de Studiere a Cancerului din Boston.

Potrivit American Cancer Society supraviețuirea la 5 ani a pacienților care suferă de cancer testicular este de 99%. Dacă boala se extinde și la alte organe, rata de supravițuire la 5 ani scade la 72%. „E una dintre puținele tumori care se vindecă și când s-a ajuns la metastaze”, adaugă expertul.

http://www.evz.ro

Vezi Gogule? Despre asta vorbeam in postarea #146,depinde din ce unghi privesti.

Unul sceptic zice ,pe buna dreptate,este o intamplare :
- ca iubita a uitat un test de sarcina
-ca a glumit facand testul ,(tinand cont ca e barbat

Cel care crede in Dumnezeu e convins ca Dumnezeu i-a indrumat pasii sa faca testul pt a descoperi ca are cancer pana nu e prea tarziu. Si daca stai sa te gandesti, carui barbat i-ar fi dat in gand sa faca un test de sarcina?

Si mai este ceva ,admitind ca Dumnezeu chiar vorbeste ,sunt absolut sigura ca un sceptic ,in secunda doi ,se prezinta la psihiatru pt se ingrijoreaza ca "aude voci''.Corect?

WTF, desi probabilitatile sunt mici, asta nu inseamna ca nu exista. Iar faptul ca in ciuda faptului ca sunt mici se intampla, nu inseamna ca a fost ceva divin.
Eh, dar oamenii au incercat intotdeauna sa explice astfel de cazuri. Iar cum teoria probabilitatii a fost inventata destul de recent, omuletii din vechime (si nu numai) au inventat zeii si dumnezeii pentru a explica lucruri aparent inexplicabile. Sa nu uitam ca cea mai mare perioada a istoriei noastre, miscarea aparenta a soarelui pe bolta cereasca a fost pusa pe seama zeilor si sfintilor. Chiar si acum exista oameni ce cred asta. In ciuda faptului ca exista o explicatie logica si stiintifica :D

ANUK,
Am citit multe dintre postările tale din PREMONITII. Astfel, am găsit multe frumuseţi, pe care, desigur le-au remarcat şi cititorii.
Mărturisesc, mă bucur nespus că exişti pe aceste pagini. Consider că Dumnezeu lucrează, prin sufletele şi lucrările noastre, marea Lui Lucrare de mântuire. În acest contest, în care, fiecare avem ceva de făcut, tu faci o lucrare minunată!
Altfel spus, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am găsit pe aceste pagini, oameni ca tine.
Domnul să te aibă în paza Lui!

Multumesc pt cuvintele frumoase, dar trebuie sa stii ca am si eu indoielile mele, imi pun intrebari la care nu gasesc raspuns sau raspunsul nu ma multumeste, am momente in care ma revolta atitudinea biseriicii ,a preotilor si multe altele ,dar asta e alta discutie .

Dacă îţi voi spune eu unele din problemele cu care mă confrunt, te va durea capul.
Iată, de ex. câteva din problemele mele:
- omul este născut, nu făcut
- Lucifer este un înger bun al lui Dumnezeu, nu este identic cu Satan(!) Deci numele lui Satan, înainte de cădere, era Yohwe şi nu Lucifer!
- astăzi, Satan, deşi învins în lupta finală, mai luptă prin lumea creată de el - prin înşelătorie, minciună, corupţie, ispitire, crimă, posedare infernală - împotriva oamenilor, spre a-i amăgi şi strica de tot, spre a-i îndepărta de Iisus, de Împărăţia lui Dumnezeu, spre a-i împiedica să atingă Mântuirea...

Cât despre biserică şi preoţi, eu am auzit cu urechile mele când un preot se lăuda că lui îi place doar "PLATA" şi nu "APA PLATĂ"...
Cât despre erori, iată eroarea din rugăciunea cea mai cunoscută, Tatăl nostru:
EROARE: "şi nu ne duce pe noi în ispită..."
CORECT: "şi nu ne lăsa să cădem în ispită" sau " şi nu ne lăsa pe noi în ispită"
Mare greşeală, căci rugându-L pe Dumnezeu să nu ne ducă în ispită, îL acuzăm că El ar fi ISPITITORUL , adică... Satan!
Şi, totuşi, între atâtea erori şi greşeli de conduită ale bisericii, luceşte Lumina Învierii lui Iisus Hristos. Şi acest Marea Adevăr este acela care ne poate salva de Cel Rău!
Îţi scriu aceasta ca îndemn să îţi găseşti şi tu mângâierea în credinţa adevărată a Mântuitorului, în dragostea şi în lumina Lui.

Nu uita, trăim un timp al marilor minuni. Acestea ţi se pot întâmpla şi ţie.
Referitor la îndoielile tale, cred că tu ai putea să afli mai multe răspunsuri, intrând în Lumina lui Iisus şi încercând să conversezi cu Dumnezeu... Încearcă, nu ai ce pierde. M-aş bucura să aflu că ai reuşit!

Ioan,
Daca omul este nascut, cine l-a nascut?
Sa nu-mi spui ca insusi dumnezeu...

Bine, îţi scriu răspunsul, dar nu pot să-ţi dau mai multe amănunte în acest moment. Detalii vei găsi în noul meu volum, încă neterminat, numit probabil "Ler şi copiii cerului".
Oamenii sunt copiii lui Dumnezeu.
Primii oameni ai Pământului s-au născut, precum tu intuiai, din Tatăl Dumnezeu şi din Mama Maria (adică Sfânta Maria). Ei au fost părinţii adevăraţi ai Omului.
Povestea cu facerea omului din... lut, rămâne doar o poveste, din păcate neadevărată!

Noi declaratii ale fizicianului Stephen Hawking despre existenta lui Dumnezeu.

"Înainte de a înţelege ştiinţa, era normal să crezi că Dumnezeu a creat Universul, dar acum ştiinţa oferă o explicaţie mult mai convingătoare"

"Ce am vrut să spun prin expresia «Să cunoaştem mintea lui Dumnezeu» este că am şti tot ce ar şti Dumnezeu, dacă ar exista unul, dar nu există. Eu sunt ateu"

" Miracolele religioase "nu sunt compatibile" cu faptele dovedite ştiinţific.

Stephen Hawking

Declaratiile din clipul video, publicat pe site-ul cotidianului spaniol El Mundo.

Gogu said:
Ioan,
Daca omul este nascut, cine l-a nascut?
Sa nu-mi spui ca insusi dumnezeu...

Sper sa nu dea lumea cu pietre dupa mine dara "asa scrie ,asa cetim" sau mai corect asa postam. Daca dam crezare unui pastor american care in timpul mortii clinice a ajuns in rai si a vazut ca Dumnezeu e o femeie......iaca-te ca ai raspunsul la intrebare.

"Un pastor american în vârstă de 71 de ani, care s-a aflat în moarte clinică pentru aproape o oră, susţine că a ajuns în Rai şi că Dumnezeu este, de fapt, o femeie.

John Micheal O’neal a ajuns în stare gravă la spitalul din Massachusetts, după ce a suferit un infarct. Deşi a fost declarat mort, bătrânul a fost totuşi conectat la aparate de către medici, în speranţa că va putea fi salvat, relatează Sunday Monitor.

După 48 de minute, pastorul şi-a revenit complet şi a povestit tuturor ce a „văzut” în timpul în care doctorii încercau să-l reanime. O’neal spune acum că a trăit o „experienţă extra-corporală”, în timpul căruia a fost învăluit în dragoste şi acceptare, dar şi că în tot acest timp era înconjurat de o lumină aproape orbitoare.

În plus, bătrânul susţine că la un moment dat a ajuns în Rai şi L-a întâlnit pe Dumnezeu, pe care l-a descris ca fiind „feminin”.

„Prezenţa ei era deopotrivă copleşitoare şi liniştitoare”, a explicat pastorul. „Avea o voce foarte blândă şi şoptită, iar prezenţa ei te făcea să te simţi în siguranţă, precum îmbrăţişarea unei mame. Faptul că Dumnezeu este Sfânta Mamă şi nu Sfântul Tată nu m-a tulburat. Ea este tot ce speram să fie şi chiar mai mult”, a adăugat O’neal.

Toate aceste afirmaţii au atras atenţia clericilor Bisericii Catolice, care au încercat să combată spusele bătrânului preot, declarând că acesta are halucinaţii din cauza problemei sale de sănătate.

Cu toate acestea, John Micheal O’neal a precizat că va continua să-şi dedice viaţa Lui Dumnezeu şi să predice.

„Mi-ar plăcea să-mi împărtăşesc cunoştinţele despre Mama, Fiul şi Sfântul Duh cu toţi catolicii, cu toţi creştinii. Dumnezeu este mare şi atotputernic, chiar dacă este femeie”, a afirmat el în cele din urmă.

sursa

Back