Mi-a spus ca ea nu vede decit culori; nu vede carne si oase; nu vede decit 7 randuri de culori , asa numita "aura" pe care o au toti. Daca vede un organ bolnav, il vede in alta culoare sau patat ; mi-a povestit ca in urma cu ani, lumea venea cu sacul cu plante medicinale; ea vedea cite un fir care lega o anumita planta de organul bolnav; mi-a spus ca o planta care poate fi buna pentru ficatul unuia nu-i buna si pentru ficatul altuia; dar poate fi buna pentru rinichi....
Mi-a povestit ca in urma cu ani, cind nu era ecograf, erau 1-2 chirugi, profesori universitari care aveau pacientii pe masa si o chemau si ea le zicea: are apendicita, are blocaj renal etc....
Mi-a povestit ca veneau studenti constant care ii cereau subiectele la examen

.... si am intrebat cum facea .....pur si simplu deschidea cartea unde "vedea" ca era subiectul.....
Am crezut si n-am crezut....
Si fara sa-i spun ce vreau m-a luat la scanat de sus in jos....si retineti : nu i-am spus de ce venisem acolo; nu i-am spus nimic despre mine!
Ce m-a socat a fost faptul ca vedea celulele!!! Primul lucru care mi l-a spus a fost ca mai am in mine o celula care poate sa ma faca oricind "galben ca floarea soarelui" - eu care tocmai statusem intre iunie si oct in spital cu hepatita!!
Apoi m-a analizat bucata cu bucata .... mi-a spus ca mi s-a prins un "matz" intre altele 2 - hernia mea.... dar sa nu-mi fac griji ca in 3 luni ma voi opera si totul va fi ok....
apoi imi spune : vezi ca tu slabesti din cauza ca in plamanul stang ai o celula cu bastonas .... doctorul se uita la mine si imi zice: vezi ca ai pneumonie cu stafilococ.....
in fine, sedinta se termina, ies de acolo ..... am iesit asa,intre 2 ape .... credeam si nu credeam ..... cum naiba sa am pneumonie daca eu nu tuseam n-aveam febra....n-aveam nimic?
Ma duc acasa, petrec craciunul si-i povestesc maica'mii....ea zice: de ce nu-ti faci o radiografie daca tot ai ajuns in punctul asta?? ma duc pe la un 28 dec, caut o prietena asistenta, imi baga o pila si-o tulesc la spital.... medicul ma vede si incepe cu intrebarile: ai febra? nu! tusesti? nu! transpiri? nu! ce mama naibii cauti aici ca sa-mi manaci timpul? ce sa-i spun? ca o oarba mi-a zis ca am pneumonie????
cu mare greutate si dupa lungi insistente, imi face radiografie....si iese de acolo si-mi zice: domnul meu, tre' sa te internam, ai pneumonie..... sa cad jos si mai multe nu! cum sa ma internez de anul nou? imi da tratament acasa cu antibiotic pentru streptococ ..... dar mie mi se spusese ca am stafilococ.....il intreb timid :domn' doctor sigur nu-i stafilococ? el imi zice: daca era stafilococ faceai febra 41 la pneumonie.....
dupa 6 zile de antibiotic, ma duc la infectioase unde mi se spune sa continui ca nu e nici o ameliorare .... era o cucoana in varsta de garda atunci.... eu imi iau inima in dinti si-i povestesc cum am ajuns eu la tratamentul asta.... spre norocul meu, femeia a spus: dom'le sunt momente pe care stiinta nu le poate explica .... in mod normal la stafilococ tre' sa faci febra periculoasa - eu iti voi prescrie un alt antibiotic atat pentru streptococ cat si pentru stafilococ.....
dupa 6 zile eram fresh.... de-abia atunci mi-am dat seama ca un soi de simptom aveam....transpiram f tare noaptea.....
sa va mai explic ca in 3 luni m-am operat de hernie?