• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Fara prejudecati despre orientare sexuala

Multumesc frumos pt. faptul ca ma intelegi.
Promit ca o sa fac acea poza asa cum am descris si o sa o trimit catre tine in PM, daca nu te deranjeaza. M-as simti mai linistita. Pentru mine a fost demoralizant acest aspect si nu as vrea sa aiba acelasi efect si asupra ta...Stiu cum sunt joburile, salariile pe aici si...
La naiba...am mai spus, de tastat e simplu...
Pe undeva, o inteleg pe degetica, fiind pana la urma doar vorbe pentru ea...

Pur si simplu nu as fi putut scrie acest mesaj daca era doar imaginatie...

Stii cum e in mediul virtual ,unii posteaza pe bune, altii nu, unii cred ce citesc,altii sunt sceptici, asta-i virtualul si nu ar trebui sa pui la inima. Cand intram in acest mediu ne asumam si bune si rele. Cum sa te demoralizeze o suma bunicica de bani ? Gandeste pozitiv si nu fa scenarii .

O sa incerc sa elimin scenariile aiurea...(cum ar fi... posibilitatea sa-mi propuna sa...raman cu ceva bani in locul ei...sau...sau...oho...cate posibilitati ar fi?)
Aici, daca ar fi sa le insir...aici s-ar vedea imaginatia. (si le iau in serios...)

Oricum, in mod normal inca se poate retrage, dar asta pana la vizita mea. Daca una din noi s-ar retrage, momentul ultim ar fi in timpul acestei vizite. Deja mi-ar fi foarte greu, dar nu as avea motive sa-i reprosez ceva.

De aceea, e vitala aceasta vizita. Scopul e sa concepem un plan de viitor COMUN fie si pe termen scurt.
De aceea, am fost surprinsa de propunerea ta de a nu ma duce.
Practic e borna de inceput, sau...sfarsitul inainte de a incepe.

Da, a fost demoralizant momentul, daca va continua fie si in ritm redus cu 50% cativa ani...
Practic m-am simtit strivita, incearca doar sa te pui in locul meu...

Si eu as fi facut la fel, dar nu pentru a strivi. Stiu exact cum sta si care e situatia acolo, incat si sfatul verisoarelor mele a fost sa trimita banii in tara.

Totul e sa o pot intelege corect si cat mai bine, altfel mai tarziu va fi foarte dificila o despartire si nu trebuie sa facem vreo greseala.

Ma pot pierde in emotii, pot plange oricat, dar momentul va fi atat delicat cat si foarte important.
O greseala cat de mica poate fi ca bobul de nisip ce gripeaza un angrenaj.

Inca nu stiu cum e sa gandesti in si pentru 2...

Nu stiu in ce masura pot "trata" chestia asta, atata timp cat s-a dovedit ca nu e o afectiune.
Astfel de persoane sunt de regula nefericite daca nu urmeaza indemnul inimii.
In rest...Dumnezeu cu mila.

Capture_3_zpsc4fcefbf.jpg

http://www.consultanta-psihologica.com/hormonii-si-sexualitatea/

Problema e ca exista temerea ca nu cumva cealalta sa se schimbe.
Se poate, daca....(de parcurs materialul cu atentie)...dar nu depinde de ea.

Intrebare intrebatoare ,tu pe care parte te situezi ,cea masculina sau feminina ? Daca consideri ca este o intrebare prea intima sau indiscreta imi cer scuze ,sunt curioasa, din ce ai scris tu pe forum ,eu te-am "catalogat" deja si nu-i exclus sa ma fi inselat.

Parerea mea in acest caz:

A incercat dupa ce a dus o lupta cu ea insasi, a incercat intai cum credea ca trebuie sa fie.
Faptul ca baiatul era superb, arata ca doar cu cineva deosebit a avut curaj sa incerce.
A incercat si s-a convins....

Apoi, cand a experimentat in cealalta directie, chiar daca partenera era asa de urata cum pretinde mama, din start pentru ea a fost o usurare doar sa gandeasca! Dar sa si puna in practica!

http://www.sfatulmedicului.ro/comunitate/psihologie-si-psihoterapie/fata-mea-iubeste-o-fata_23989

Nu vrei sa-mi raspunzi sau nici tu nu stii de care parte a baricadei de situezi ?!? Ce cred parintii depre o astfel de orientare a copiilor lor e usor de intuit.

anuk said:
Intrebare intrebatoare ,tu pe care parte te situezi ,cea masculina sau feminina ? Daca consideri ca este o intrebare prea intima sau indiscreta imi cer scuze ,sunt curioasa, din ce ai scris tu pe forum ,eu te-am "catalogat" deja si nu-i exclus sa ma fi inselat.

Feminina. Din poza din start am ales, se vedea clar.
Initial am crezut ca-s 2 categorii, impartite la randul lor, fiecare, in 2.
Adica:
1)f-f, f-m.
2)m-m m-f.

Nu cred ca e acelasi lucru ORDINEA conteaza, zic eu.
Poate fi, la initierea relatiei, prima cea care are initiativa, si asta nu in pat, se intelege.
Cine pe cine cucereste....(credeam eu), insa viata e muuuuuult mai complexa, desigur.
Si, pentru cele ce se despart si aleg barbatii, le compatimesc, cred ca-s nefericite si asta nu din cauza ca se simt mai bine in pat cu o femeie, ci din cauza orientarii.
Ma zbat sa mai inteleg acum, pana nu ajung la...cu EA.
Apoi, poate voi intelege diferit, nu stiu...

Cert e ca nu concep, m-am zbatut in mine, si, cu un barbat, nu se poate, e o certitudine, din fericire.
Spun asta, deoarece ar fi fost grav sa fiu ACUM nehotarata.
Desigur, daca aveam indoieli, ii spuneam demult, riscul sinuciderilor e mai mare, o spun studiilor si stiu ce simt.
Ori, asa ceva nu e de dorit. Daca va fi si bine, va fi ok, macar sa nu se intample tragedii.
Scuze pt. cuvantul dur, dar nu am avut de ales.

anuk said:
Nu vrei sa-mi raspunzi sau nici tu nu stii de care parte a baricadei de situezi ?!? Ce cred parintii depre o astfel de orientare a copiilor lor e usor de intuit.

Scriam celalalt mesaj, am vazut dupa postare.
Am raspuns. Da, e cumplit sa spui parintilor, societatea te respinge... E greu.

Mi-ar placea ,mai ales pt tine ar fi lamuritor, ,sa-mi raspunzi ce gandesti, cum gandesti, ce simti Tu ,nu preluare din studii sau ce scriu alte persoane. Nu cred ca o poza este concludenta pt a-ti da seama de orientarea sexuala a cuiva.

Daca ma intrebi, iti raspund cu toata sinceritatea.
Dar sa pui intrebari punctuale.

Nu, dintr-o poza nu iti dai seama, insa deja erau selectate fetele ce doreau sa cunoasca fete.
Doar acestea mi-au fost prezentate.
Era singura cea mai feminina, restul aveau trasaturi masculine.
Nu am gasit vreun aspect de trasatura masculina la EA, in acea poza, insa...cand ne-am intalnit m-a frapat vocea groasa, cu accente usor masculine. Stiu ca am spus asta aici.
Mi s-a spus ca a jucat hochei, cateva cuvinte mi s-a spus, dar am decis sa aleg.
In interiorul ei, se simte masculina.

Eu nu am "apucaturi" masculine, simt doar de cand ma stiu ceva ce tine mai mult de tehnica, de a inventa, de a construi, asemeni baietilor.
Insa, nu am indemanarea necesara, forta, nu stiu...imi lipseste ceva, desigur.
Ma cataram prin copaci si instalam mori de vant, le construiam, slefuiam pale si faceam schite.
Bateam cuie de drag, etc, etc.
Insa, nu imi placea compania celorlalti. Preferam sa urmaresc singura-singura cerul, nu era desfatare mai mare!
Puneam un pres in gradina si urmaream cu mare drag evolutia norilor, cand aveam timp, mai ales in vacante.
Si, asta mai ales pe vreme rea!

Poate ca ma insel , dar te vad pe tine dominanta.

Acum, nu pot sti, cel mult pot face presupuneri.
Va conta discutia directa, ma intereseaza enorm ce e in interior, in sufletul ei.
Sigur nu mi-a putut spune unele aspecte, pe undeva de inteles.
Si ezitarile de inceput ale ei, usor confuza, contradictorie.
Inca nu stiu clar daca stie ceva mama ei sau nu, ori chiar si acest ultim aspect conteaza.
Nu am putut interveni in familia ei, sigur sunt probleme nerezolvate.
Apoi, mai ales pentru inceput, se intelege cat de delicat e totul.
Desi in mare lucrurile principale trebuie transate, in ce priveste intimitatile, cel putin acum, nu asta ma preseaza.
Si cea mai coplesita de emotii poate deveni dominanta.
Dar, sunt de parere ca ar trebui totul luat foarte usor, mai ales prin prisma planurilor.
Ce se va discuta se va rasfrange in tot ce va urma, insa poate fi si riscul unei relatii platonice.
Dintr-un amalgam de ganduri ce duc in toate directiile, nu pot sti ce va prima atunci.

Sarah, Sarah , un simplu sarut si .......

...Se sparg gandurile de uiti ce si cum.
Daca vine de la sine, de ce ne-am impotrivi?

Acum e diferit, vechile noastre incercari au avut un alt aspect, in care doream sa cucerim.
Acum e alta situatie, e "un moment al adevarului" din toate punctele de vedere.

Din ce ma simteam coplesita, acum simt calm, luciditate, responsabilitate.
Fara dubii asta vreau sa fac, apoi sper ca orice actiune viitoare sa fie o decizie comuna, sa nu mai decid singura. Aici ar trebui sa ajung; altfel, daca nu se intampla asta, cred ca ceva nu e ok.
Acea consultare in decizii cred ca inseamna depasirea granitei deciziilor unilaterale de pana acum.
Ar fi, cred, un punct important de atins.

Cotidianul bulgar Trud a publicat un articol senzațional despre viața amoroasă a liderului revoluției bolșevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul în istorie Sokolov a căutat mai mult timp prin arhivele KGB și a găsit documente din care reiese că Lenin a fost homosexual. În baza unor scrisori pe care le-a descoperit, el afirmă că iubitul lui Lenin a fost un important conducător, pe nume Grigore Zinoviev.

Există documente care prezintă faptul că Lenin își petrecea timpul liber cu acest Zinoviev, într-o colibă izolată, unde printre altele înotau, pescuiau, făceau plajă.

Într-o scrisoare care începe cu dragă Vovo, Zinoviev îi scrie lui Lenin despre tristețea sa, despre faptul că nu l-a mai mângâiat nimeni ca el. Îl asigură în continuare că nu s-a atins de vreun bărbat sau femeie, în lipsa sa, scrie efemeride.ro.

În 1918, Zinoviev, devine mai explicit și îi reproșează legătura cu Nadejda și-i amintește faptul că aceasta i-a surprins în fapt, la Geneva. Nadejda a fost soția lui Lenin. Între cei doi, pentru binele marxismului, a existat un pact prin care ea nu trebuia să divulge nimic.

În 1922, când Lenin era grav bolnav, Nadejda îi scrie lui Zinoviev și îl somează să-l lase în pace cu dorințele sale sexuale. Nadejda continuă, spunând că nerușinarea voastră nu se mai poate răbda. La finele anilor 30, din dispoziţia lui Stalin, Zinoviev este executat, iar scrisorile sunt luate de către KGB.
http://www.antena3.ro/show/bizar/do...a-de-kgb-vladimir-este-homosexual-267706.html

Nimic nou sub soare, homosexualitatea este cunoscuta din anchitate si a te adresa cu "draga X " intr-o scrisoare ...nu-i concludent.

Back