• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Fara prejudecati despre orientare sexuala

...O fi, ii scrie ca nu l-a mai mangaiat nimeni...
Una-i draga ce mai faci, alta-i draga, nu m-a mai mangaiat nimeni, draga...

Pai da, poate fi o confesiune intre amici :p

Oricum, e ceva dificil, mereu ai ceva de ascuns fata de comunitaea in care traiesti.
Sunt dezgustata de perspectiva reantalnirii cu colegii...
Nu am cum sa ma adaptez, dar de forma o sa incerc, sa nu zica nimeni ca nu am incercat.
Nu pot fi atat de dezinvolta ca si ei, atat de lejera in gesturi, in exprimare.
Cand ascunzi ceva de genul asta nu ai cum sa te simti in largul tau.

Abia cand voi avea un job cred ca lucrurile vor sta altfel.
Cat e vorba de materie, e ok; cand e de gagicareala...m-as duce naibii.

...La job ar trebui sa fie si ceilalti colegi atenti la ceea ce fac, ma gandesc...

anuk said:
Daca nu ai job, care colegi ?
am spus:

"Abia cand voi avea un job cred ca lucrurile vor sta altfel."

Ma vad doar intr-un job pe cont propriu, in care sa interactionez cu cat mai putini.
Era candva o oportunitate sa ingrijesc de niste casute de vacanta in Irlanda.
Faceam curat, nu cred ca era stres prea mare, aveam asigurata o camaruta...
Insa nu au fost de acord TOATE verisoarele, ce sa fi facut?

Ok,tu ai spus " Sunt dezgustata de perspectiva reantalnirii cu colegii..." si eu te-am intrebat, care colegi ?

Cei de scoala.
Mereu mi-a placut la scoala dar pe masura ce am crescut problemele de natura sexuala s-au agravat.
Sunt in punctul in care as vrea sa se incheie acest aspect.
Nu mai pot fi colega cu barbati.

Sfatul psihologului a fost bun la baza, ideea era sa ma acomodez cu barbatii.
Insa am simtit ca nu se mai poate.

Curtea Suprema a permis legalizarea mariajului intre persoane de acelasi sex in alte cinci state americane: Utah, Indiana, Oklahoma, Virginia și Wisconsin. Astfel, numarul statelor in care casatoriile gay sunt permise a ajuns la 24.

Un punct de vedere cel putin ciudat , din punctul meu de vedere, al Vaticanului in privinta homosexualior, si anume : " „persoanele homosexuale au daruri și calități de oferit comunității creștine”.

Mai mult, fapt fără precedent, documentul adoptat de Vatican manifestă o cvasi-recunoaștere a uniunilor homosexuale: „Fără a nega problematicile morale legate de uniunile homosexuale, luăm act că există cazuri în care sprijinul reciproc până la sacrificiu constituie un ajutor prețios în viața partenerilor.”

În fine, Vaticanul mângâie părintește pe creștet adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale: „Biserica acordă o atenție specială copiilor care trăiesc cu cuplurile de același sex, insistând că exigențele și drepturile celor mici trebuie întotdeauna plasate pe primul plan”.

http://www.evz.ro/soc-la-roma-biser...copii-conservatorilor-li-s-a-inchis-gura.html

Incurca-i drace ()

Un cuplu de homosexuali din Marea Britanie așteaptă nașterea a trei copii cu ajutorul a trei mame-surogat, în cea mai stranie combinație familială posibilă.

Bărbații au făcut cunoștință cu una dintre femei, Becky Harris, de 27 de ani, pe un site specializat pentru mamele-surogat. Cum ea era deja însărcinată cu un bebeluș destinat altui cuplu, nu i-a putut servi pe loc, așa că le-a recomandată-o pe fosta ei cumnată, Bex Harris, de 32 de ani, prin care cei doi homosexuali au făcut cunoștință și cu a treia femeie, Viktoria Ellis, de 32 de ani.

Acum, toate cele trei femei sunt însărcinate cu unul sau altul dintre cei doi homosexuali: John Harris, de 50 de ani, este tatăl biologic al unuia dintre copii, în vreme ce partenerul său, Daryl Lee, de 41 de ani, a contribuit cu sperma sa la fertilizarea celorlalte două mame.

Copiii trebuie să se nască în perioada ianuarie - iulie, anul viitor.

„Deși este neortodox să ai trei mame surogat în același timp, nu am putut refuza ceea ce putea fi singura noastră ocazie de a avea marea familie la care am vista dintotdeauna”, a declarat Dayl Lee pentru Daily Mail.

Potrivit unei noi cercetari realizata '' pe baza a 19.000 de studii şi articole anterioare, care au analizat calităţile parentale ale cuplurilor gay din 1977 până în 2013, a fost publicată săptămâna trecută, într-o perioadă în care Curtea Supremă din Statele Unite ale Americii urmează să se pronunţe, până la sfârşitul acestei luni, în privinţa legalizării pe plan naţional a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.''

Detalii....AICI

Cred totusi ca " puterea exemplului" influenteaza in mare masura copii drept care......am rezeve ca nu ar exista diferente intre copii copiii cuplurilor gay si cei ai cuplurilor hetero .

Pare incredibil ca in 19 ani sa nu te prinzi sa "sotia ta " este barbat :D: Si totusi ....asa este dupa cum relateza elegraph.co.uk. Iata ce declara impricinatul “Am crezut că este o femeie atragătoare, având în vedere faptul că nu au existat indicii că ar fi bărbat, nici chiar în momentele de intimitate” :O

Căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată joi în Irlanda, la cinci luni după o consultare istorică, în urma căreia țara a devenit primul stat din lume care a adoptat mariajele gay prin referendum, relatează AFĂ.

Președinția a anunțat legalizarea într-un comunicat, deschizând astfel calea pentru primele căsătorii gay în câteva săptămâni.

Promulgarea legii are loc în contextul în care 62,1% dintre irlandezi s-au pronunțat în favoarea căsătoriilor "între două persoane, indiferent de sex", în această țară cu o puternică tradiție catolică, unde homosexualitatea a fost dezincriminată în 1993.

Acest act normativ a constituit ultima etapă pe care a avut-o de trecut legea, după recursurile care au împiedicat intrarea sa în vigoare.

Primele ceremonii ar trebui să poată fi celebrate până la mijlocul lunii noiembrie, a declarat ministrul justiției, doamna Frances Fitzgerald.

SURSA

N-am prejudecati in cea ce priveste orientarea sexuala a unora sau altora ,dar ce vrea tineretul din Suedia .... intrece orice inchipuire . Tinerii au intrat in politica ,( Aripa tânără a principalului partid liberal din Suedia, Folkpartiet liberalerna (Partidul Liberal al Poporului) si au anuntat ca fac "un pas inainte "si vor,nici mai mult, nici mai putin, legalizarea incestului de la vârsta de 15 ani și a relațiilor sexuale cu cadavre umane (necrofilia).

Cum motiveaza aceasta "initiativa'' puteti AICI Ce-mi pare f grav este argumentul ca " „legea nu ar trebui să țină cont de morală” și, evident, că „fiecare are drept să decidă asupra propriului corp”, inclusiv în legătură cu soarta acestuia după deces. Pai unde ajungi daca nu exista morala ?

Evident ca propunerea a fost dezavuata de membrii partidului.

In Pattaya, oraş cunoscut in Thailanda, la jumatatea lunii mai, are loc Miss Tiffany’s Universe , un concurs de frumusete destinat transexualilor.

Scopul concursului este acela de a promova drepturile , egalitatea, dar si imbunatatirea calitatii vietii pentru comunitatile de transexuali din Thailanda.

Concurentii trebuie sa indeplineasca niste conditii:
- sa plăteasca o taxa de participare de 5.000 de baht (n.r. - 140 USD)
- să aiba nationalitate thailandeza
- sa aiba intre 18 și 25 de ani

Iata si niste poze :

Sa nu spuneti ca nu-s frumusei pe post de femei frumoase :P

Back