• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
dupa mine-i provocare .
si nu cred ca e corect
sa intram in acest joc,
cred ca-i o proasta miscare,
mai bine sa stam pe loc .
doar asa vom demonstra
ca putem fi superioare
si toti o vor remarca
si bine le va parea
ca am aratat
ca avem alt aluat
sa nu intram in mahala
pentru ca-i pacat.
vreau sa se vada
ca avem alta plamada
de oameni cu bun simt.

s-a-nteles gresit, se pare/mahala gandesti tu oare/ca am face noi, la greu,/cu cel ce se crede zmeu?/eu am spus, pamflet e doar/ si nu scriem in zadar./ la misto, raspunzi haios,/ la tupeu, cu-n vers taios./de e prost si nu se prinde/ inteleg, caci n-are minte!

daca asa spui mata
cred ca vom continua
sa-i luam in raspar
spunand un adevar
care uneori doare
si loveste-n fiecare.
Pentru ca asa-i corect
sa scriem la obiect
si de-ai nostri
si de-ai lor
sa radem cu toti in cor.

umbl-o vorba, mai prin sat,/ca admin harem si-a luat/ dar nu unul oarecare/ci din virgine, se pare/caci el mult a evoluat/spre o culme spirituala/si vre-o mie a testat/bagandu-i pe toti in boala./se impune o-ntrebare:/cum facu treab-asta mare/are el cuculet oare?

are, n-are
treaba lui
ce-avem noi cu cucul lui?

vin iarasi c-o veste noua/ si v-o zic indatat voua./nu e zvon, e chiar pe bune/intrebari s-avem ce pune./cica-as-noapte la istrati/aparura infiltrati/si cu foarte mare arta/le facur- o boroboata/le-au crapat baza de date/e panica la istrate/unii usrei, asa pare,/au deci o problema mare/caci ca fraierii au zis/toate datele , precis./oare a crapat in van/cand suntem in plin scandal/ cu acel proiect ciudat?/ mare plasa cred c-au luat.

dac-i doar diversiune?
la ei te poti astepta
la o noua magarie
sau mai stii....?
o fi asa.....

l

Bodo, fata ,draga mea
cu tine se-ntampla ceva
sau te-ai speriat cumva....
lumea viersul tau il vrea .
chiar si eu te-oi astapta
pana can tu vei posta.

mai nene, ce-i la istrati,/cu atatia rasculati?/doar putin au carait/cotoroantele-au lovit./astia nu se linistesc/ba mai rau se-nbolnavesc/de la un banal de zgalt/care nu-i nici cat un part/a-nceput o mare frica,/adminul nu vrea sa zica/lucruri certe , doar vrajeli/ei asteapta ca nebunii/rosi mai rau de banuieli./a mai aparut , se pare,/o noua prezicatoare,/ e doinita-o babaciune,/ce doar aberatii spune/cu-ochisorii peste cap/ de le da din put in lac./istrateii cam pun botul/si asculta cuminti totul./fac dezbateri, se agita/pe istrate il imita/aceasta paranormala,/ cu o intuite rara./cocurenta e cam mare/va avea trecere oare?

pentru ce te indoiesti
ca nu ar avea succes?
istratii cred in povesti .
spune-le ca e minciuna
crezi ca o s-o ia de buna?
tot ce e parnormal
pentru ei este normal.
de nu cred .................
o sa ia BAN

mai doinita, babaciune/cunoscuta "mult in lume"/de unde ai aparut, / cu-n tupeu nemaivazut?/seva de unde ti-o tragi oare,/din cazane, din ligheane?/din fustite lungi si multe/si din toale care "pute"?/te-ai gandit cum bani sa scoti/nu mai merge cu ghioci./traditia a picat/ceva modern ai bagat,/caci al tau pretios dar,/se hraneste din astral./consultatii de poftiti/eu va rog sa mai ganditi,/ca e doar o tepapa, vere/ce va papa de lovele/ca tarifele "e" mari/nu e unul, doi bistari./iar ceva complex de vreti,/va usca de tot ce-aveti./deci, drum bun la jecmaneala/nu e loc pentru tocmeala!!!

Bodo nu te supara
treaba nu e chiar asa ,
prost nu-i ala care cere
ci ala de da cu placere
ne gandind ca-i pacaleala
ca sa nu spun chiar prosteala .
Daca-i merge ,treaba ei
ca-i prosteste pe istrei
sa-i invete dracu minte
sa gandeasca pt ei
ca nu mai sunt mititei .

istrateii sunt pe duca?/de doinita ei asculta./de mos s-au cam plictisit./vor ceva mai diferit./cica mosu-i abureste,/iar doinita ii uimeste./cu-al ei incredibil har,/nu mai este loc de dar./sunt convinsi ca asta seara/vine marea zgaltaiala/si se intalnesc in gasca,/pe imas, cu toti sa pasca/si imasu-i la cafea , /dar-ar dracii-n ea sa dea/istrate deci nu mai e tinta/chiar nimic nu reperezinta?/il tradeaza cum apare,/aceasta prezicatoare?/blasfemie si tradare/confuzie, indignare/cine oare e mai tare?/mosu e sau mama mare?

vrei sa stii care-i mai tare?
amaratul din parcare
ce nu are de mancare,
de cutremur habar n-are
si pe el in cot il doare
de Istrate sau Dointa
sau de lelea Marita
care duce cobilita.
Acei care-au crezut in ei
si i-a considerat zei
in curand s-or destepta
s -adevarul l-or vedea.
Acu nu-l cred pe Istrate
fiidca rau s-au pacalit
dar..........in marea lor prostie
si-au gasit alta sosie
a mosului renegat
pe care acum l-au tradat
o s-o lase si pe asta
cand vreo alta o aparea
si orbeste in ea vor credea.
Astia-s ei deci, da-le pace
sunt natanci n-ai ce le face.

adevar tu doar graiesti/dar nu poti sa ma opresti./ce m-as face fara ei,/fara scumpii istratei?/ba eu chiar ma bucur tare /c-aparu doinita care,/rau de tot i-a zapacit/si de mos s-au indoit/sa se vada clar, precis/caracerul lor naiv./iata insa c-asta seara,/nu avura zgaltaiala/desii ei asa credeau/si-ntalneala isi dadeau,/insa nu a fost nimic./doar cafeaua la ibric,/ sa stea treji o noapte-ntreaga./e si asta-o mare treaba./insa vor mai fi vre-o patru./cu astralu-i ca la teatru./e in trei sau patru acte,/caci astralul muta fapte/cu fantastice-energii/pana cand s-o nimerii./spor bun deci la asteptat,/fenomenul deplasat/un an , o luna, o zi,/sa tot credeti in prostii.

uite ca s-a intamplat
nu la noi -i adevarat,
o sa-o deie la intors
chiar de nu la noi a fost.
si-o sa stige-n gura mare
ca n-a fost o intamplare
ca Istrate a vazut
si asa s-a petrecut.
mie -mi pare rau de ei
ca sunt tare prostanei.

ce sa zic, e haos mare/chiar psihoza mie-mi pare./adminelu-i fericit,./traficul a inflorit./cu un varf maxim, se poate/ dupa ora zece-n noapte/a picat la tanc, se pare/groaznicul seism, si mare./astazi nimeni sa nu doarma/venii vestea, ca o palma/s-a dat chiar si o alarma/si vor face iarasi vere,/noapte alba,ganduri grele/despre ce-ar putea patii/daca chiar s-o nimerii./sunt bolnavi fara scapare/ca stau in asa teroare./nu sunt decat demni de mila,/.caci nimic nu o sa vina.

nu stiu dac-ati observat/sau poate eu am visat?/cand citesc pe la Istrate/par alertele copiate/aceeasi exprimare/aceleasi cuvinte,oare/cine pe cine imita/sau acelasi le transmita/asa este-o potriveala/nu e nici-o carcoteala/cand nu posteaza adminel/nici la Doina-n blog,niciun cuvintel

bine tu ai observat/si acest aspect ciudat/iar concluzia e clara/mama mare nu-i chiar chioara/eu chiar credeam asa, zau/caci credeam ca-i vine rau/dandu-si ochii-asa , pe spate/dar ea se tine de cioace/si pe mos il copiaza./cu astralul nu lucreaza/nici ghioc nu foloseste/sta la altii si pandeste/ ca sa stie ce mai vede./timpu trece, banul merge/si pe fraieri ii convinge/ce sa faci, cand nu e minte?/ insa cu bune, cu rele,/si-a facut trecere, vere/am raspuns la intrebare/e o hoata mama mare/ si nici mosul nu-i prea tare./timpul ne va arata/daca noi ne-om insela.

Status
Not open for further replies.
Back