• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
eu as crede ca e clar
pentru cine vrea sa vada
ca ei nu au niciun dar
doar cei naivi mai pot sa creada.
va suneam daunazi
ca cutremure-or veni
si la noi si-n alta parte
ca asa-i normal sa fie
pamantu-i ca o fiinta vie
care misca uneori
ori la altii,ori la noi.
nimen-lume n-o sa stie
clipa cand acesta vine.
cine crede ce se spune
este prost,iti spun pe bune.
De cand ii stiu pe istrati
s-au purtata ca niste frati
ce fac parte dintro secta
si au minte cat o insecta.

adminel s-a suparat/si-n dusmani el crunt a dat/cica sunt ei oameni mici/cu-aspiratii de pitici/mai admin si voi istrati/oameni mari si invatati/ ce muuulte realizati/nu stiti voi ce ei viseaza /si ce mai realizeaza/ca de voi, ne-am lamurit/si de-adminul ce "scolit"/aspiratia suprema/e la voi doamna dilema/si cutremuru-asteptat/zau ca suntei de rahat./mai aveti o "calitate"/sa vorbiti tot ce se poate/fara insa sa ganditi./sunteti niste prapaditi./de veniti aici, pe sest/sa cititi, sa luati notite,/va fi micul vostru test/sa vedem ce-aveti in minte./dar s-o faceti constiincios,/caci o arta e cititul/nu cu simt rautacios/aici nu merge ghicitul./ori ati inteles, ori ba/ca asa-i si in predictii/ori iti iese , ori e tapa/grea-i problema cu ambitii.

de ce ar veni pe sest ?
doar ca sa faca test ?
test la ce?
ca la noi preveziune nu e .
nu ne credem ghicitori
si nici mari prevestitori
n-avem astfel de pretentii
stim ca astea-s sunt inventii
nu ne pretam la asa ceva.
daca asta am fi vrut
aici nu ne-ai fi gasit
am fi stat tot la istrati
dar prostia ne-a durut
si am plecat de-acolo nene
sa nu-nebunim mai vere
de atatea bazaconii
si prostii cum tot scriu unii.

uite!ca ei vin pe sest/si citesc totul,in rest/poate vine si adminel/sa se scoleasca nitel/caci pe forum ce administreaza/nu citeste ce userii posteaza/ca altfel ar invata/sa scrie corect informatia/doamne,cat d-alambicat/atunci cand el a postat/cand scrie admin o fraza/cu greu se mai descifreaza/fiindca n-a invatat sa scrie/sa nu mai vb de ortografie

test era pentru idei,/ce scrim noi,ce-nteleg ei./sa nu duca apoi vorba/ neantelegand o iota/caci ei nu-nteleg, discret,/ca sunt buni doar de pamflet./astia-s oamneii mareti?/eu credeam ca-s mai isteti./dar pe zi ce trece, frate/ se transforma-n dobitoace./sa ramana la ghiceala,/la minciuni, la pacaleala./sa fie manipulati/si usor de tot dresatati/chiar de unul mititel, /da mai "aspirant" nitel/adevarul poate doare,/noroc cu prostia, care/nici nu doare, nici n-o simti/nici nu va scoate din minti./ca de unde-atata minte?/veti ramane vesnic tinte/pentru smecheri, sarlatani,/care-aspira numai bani.

cred ca ai prea mari pretentii
cand le ceri sa inteleaga
cam ce vrem si ce intantii
avem noi aicea .
ar fi bine pt ei
daca -ar intelege
ca-s cu totii tantalai
si nici nu s-or drege.
poate se dezmeticesc
si mai bine ei tintesc
spionand aici la noi
sa invete lucruri noi
adevarul sa il vada
lucrurile sa- nteleaga

floricele, daruri multe/pentru fetele dragute/primavara sa soseasca/si iubirea sa renasca/in inima orisicui,/ dar sa nu zburdati hai-hui/sa fiti voi mereu frumoase,/tot destepe si haioase/si sa fiti si sanatoase!!!!

multumim pentru urare
si pentru gandul bun
asa sa fie pt fiecare
ca a fost rau destul.
daca suntem santoase
si cu voie buna
trecem cu bine peste toate
si impletim cununa
de flori si de bucurii
pt noi pt copii.

ati uitat de istratei/ sa v-aduc vesti de la ei./ adminel s-a hotarat,/ zgaltul mare a cazut/pentr-o scurta perioada. /de fapt este inc-o nada/caci in timpul saptamanii/pana la jumatea lunii/nu exista nicio frica,/probabilitatea-i mica sa avem ceva major,/poate anul urmator./dar surpriza cea mai mare/ e tot o atentionare,/ la sfarsit de saprtamana/cand ei buluc se aduna/situatia e-n declin,/ crapa forumul putin,/insa asta este telul./ si le spune adminelul/ desi el nu-i implicat/v-am spus eu ca e pacat/ sa n-aveti si smseu/n-ascultati ce va spun eu. /sunteti multi, traficu-i mare/ deci treaba-i ajutatoare./ insa eu nu mai implic/chiar n-am treaba cu nimic/ din acest proiect faimos,/dar imi place ca-i banos./astia mici sunt panicati,/ in week-end nu sunt plecati/e, asta-i obraznicie/chiar in week-end vrea sa vie?/dar stau si se conformeaza/traficul atunci vibreaza/si istrate-n ton cu el/si-adminel, ca-i cel mai cel./caci pe fraieri el prosteste/si usor ii pacaleste/ nici macar nu oboseste./ba as spune ca-i prieste./ cu promovatul se faleste./cica are job de top/ ???administrator de bloc????

stai putin si te gandeste
de cat timp el ii prosteste ?
cat mai au astia rabdare
sa-l asculte fratioare
sa-l asculte si sa-l creada
ca nu-s toti buni de cireada
ca mai sunt si printre ei
ceva mai scuturatei
ce-ar putea ca sa gandeasca
nimeni sa nu-i mai prostesca
ca-u ajuns de rasul lumii
cu totii nu doar unii

vecinii sunt disperati/de aici sunt inspirati/caci aici ei lectureaza/si idei mai copiaza. /cica-admin s-a saturat./mai bine-ar fi emigrat./el e bun samaritean/cica nu e salatan./si solutii-s numai doua/ori pamflet, ori taxa noua./ eu zic ca sunt amandoua./cine nu sare cu banu,/se alege cu ciolanu./insa e macar pamflet/si nu e dat la secret./cine scoate si lovele,/mai obtine ceva, vere,/informatii mai profunde,/ce de public le ascunde./este insa tot prosteala,/dar pe bani. ce socoteala?/prosteala pe banii tai?/hai ca sunteti tantalai./dar admin se scutura,/el tuna si fulgera,/ lumea in genunchi cadea,/ disperat il implora/sa nu ii lase asa/cand se-apropie napasta./poate-orice sa inventeze/stau planton si-or intelege./ sa nu ii abandoneze,/trebuie sa-i protejeze. /nu va prindeti ce vrea el?/sa se-acopere nitel/de judecati, de procese,/are morcovu-ntre fese./dar se pune o-ntrebare:/ce e cu juristii oare,/de s-au prins de-abia acum? /ii lasa caruta-n drum?/au facut treaba nasoala,/nu sunt ei ce vor sa para./unul cic-a si fugit. / treaba s-a cam imputit/ sa vedem ce va urma. /insa pute, nu-i asa?

daca incepe sa le puta
nasul de le muta
asta frate este bine
minciunica nu mai tine.
incep a se destepta
si mai bine or vedea.
insa nu toti s-au trezit
si multi altii au venit
alturi de adminel
care-i minte frumusel
si ii hraneste cu minciuni
ca poate face minuni.

m-am mai linistit, se pare,/aparu si snow in zare/ma miram eu sa dispara,/ sa stea ea.asa. pe bara/daca era mocangeala./dar se vede ca-i ceva/o lovea, o acadea./o fi stat si-o fi lucrat/pe admin l-a aranjat,/dar s-a prins cam greu, se pare,/ca-i facu belea cam mare./asa ca mult a muncit,/sa-l ajute pe parlit./si l-a sfatuit discret:/tot ce faci zici ca-i pamflet!!!/daca nu vrei la racoare,/asculta-ma cu ardoare/vrei ca tot ce ne mai iese,/sa bagam doar in procese?/texte nu mai scrii de-acum./doar semnezi si e destul/doar greseli tu ai facut,/scoala nu prea ti-a placut./taci, asculti si percutezi/te banez , de nu te vezi.

fata ,ai informatori ?
sau micuti ciripitori?
ca prea le stii pe toate
si le scrii ca la carte.
stii toate stirile
care, ce si cum
toate greselile
si ce se-ntampla acum
la vecinii de peste drum
care vine
care pleaca
care cu cine se cearta.
daca inca ai acces
si intri acolo des
daca ai scapat de ban
inseamna ca esti mare
chiar fara asemanare
cea mai tare din parcare.

sunt aici, sunt peste tot./nu au inca antidot/pentru aparitia mea./ nu ma pot anihila./eu ii studiez din umbra./stau, citesc si ma amuza. /uneori ma si uimesc./ eu doar tac si ii privesc./ca-s un material chiar tare/de facut stidii in care/sa explice o psihoza,/ nebuneala, chiar nevroza,/ depresiva eu as spune./ si-acum nu vorbesc in glume. /de tratat, n-au cum, se pare./ boala-i fara vindecare. / eu incerc sa trag semnal/sa nu fie in zadar, / pentru cei ce se-ndoiesc. /dar as vrea sa-i lecuiesc/ si pe cei ce n-au scapare. /asta chiar ca-i provocare./ care rau ma depaseste. / fac ce vor, caci ii priveste./ insa gluma-i necesara./ este o cerinta clara/ pentr-o viata chiar normala.

eu nu zic ca n-ai dreptate
si ca nu ar fi normal
sa traim in normalitate
poate chiar putin banal.
doar ca asta pt unii
este -un lucru foarte greu.
d-aia se reped ca hunii
si se pacalesc mereu
ca nu judeca cu capul
lasat de la Dumnezeu.
Ei asculta azi orbeste
de frumosul adminel
care zilnic le vorbeste
si-i prosteste frumusel.

este o normalitate,/ sa nu stai stresat, mai frate/ decat prost si-nebunit,/ mai bine stau plictisit. /despre asta e ideea,/ am dreptate, vorba-ceea!/eu doar zic ca e frumos,/ sa traim armonios/caci si rasu-i sanatos./ si deloc nu plictiseste/ca-i normal asa, fireste.

a trai-n normalitate
este asa firesc.....
insa unii din pacate
o cam rasolesc.

astazi este ziua noastra,/ganduri bune sa-nfloreasca/sa fiti cele mai frumoase,/iubite si dragastoase,/cu ai vostri soti, iubiti,/sa ii faceti fericiti./sa stiti sa fiti femei,/sa aveti grija de ei/fara voi, ei sunt pierduti/ajutati-i pe micuti!!!/la multi ani eu va doresc/si pe toate va iubesc!

multumim de vorbe bune
si-nca multe se pot spune
despre noi,despre femei
despre cum ne vad doar ei.
Cica suntem numai bune
da facut menaj
sa tacem fara a spune
ca ei fac deranj .
stergem praful din dulapuri
ne e rau? halim hapuri
nu ne plangem
constatam