• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
esti tu o "mica scumpica"
poate esti si frumusica.
dar si albastreaua ,zau
este frumusica rau.
nu te lua dupa baieti
care ne vand "castraveti"
fiindca nu o pot avea
baga strambe despre ea.
nu-i mai crede ,zau asa
ca poti sa dai de belea.
ai sa vezi tu intro zi
atunci cand se vor pili
si vor fi aghezmuiti
si-or striga:
"sariti,sariti
albastreaua s-o opriti
ca ea este cea mai cea
pentru ea noi ne-om lupta."
Gogu se va-nfuria
poza ei o va posta
si abia atunci mai frate
ai sa vezi ca am dreptate.

Am sa scriu o poiezie, pe care mi-a zis-o tataia, care acu' nu mai traieste.... D-zeu sa-l ierte.... El e ingropat la Tartasesti, si ieri m-a sunat mamaia sa-mi zica ca hotii de fier i-au furat crucea de la mormint. Tataia e veteran si erou de razboi (pardon, era, D-zeu sa-l ierte).... si-am auzit ca exista o lege care ii pedepseste aspru pe acesti profanatori de morminte ale eroilor de razboi..... Parca era legea 379/2003, cu multe modificari ulterioare. Tare as vrea sa se faca dreptate... O sun pe mamaia sa se duca la Primarie, sa rezolve cazul....

Dar mortii cu mortii, vii cu vii. Iata poiezia:

Prin prutul ce itea prin putureaza,
S-a tiripat un prut.
Ce-i drept cam bumburlac
Dar zdrumba Marghioala prin catreaza
Se cropoli pe-aproape prin cordac:
-Ce pitindrela mea de burta sleaga,
Chimorbul tau de zdralacita,
Mi-ai burdusit flocorojina
Tichime-ai piz..ma sa mi-o bleaga!!!

Asa era tataia, glumet.... eu cred ca a iubit-o pe mamaia rau de tot. Am scris poiezia aici, caci aici vad ca se scriu poieziile. Sper ca nu sint OFF TOPIC.

nita, eu te-as ajuta/si chiar ti-as recomanda/o jurista de belea/care d-astea chiar facea/norme ea chiar redacta/despre-a ta grava problema/dar acum am o dilema./de ti-o zic, e jale mare/si te-nfunda ea ma tare/te baga si la racoare./asa ca nu-ti zic nimica/ca ma bate rau mamica.

mai anuk, o fi frumoasa/ da eu-s tanara, focoasa/de ce-n poze , crezi tu oare/ca e alta aratare?/ca pe gogu l-a vrajit/anjelina a lui pitt/si acum la zapezea/ el viseaza vrea, nu vrea/deci nu pot s-o las asa/ o demasc eu pe catea/hihihi si hahaha /nu uit nici de zapezea/

te priveste draga mea
daca nu m-ai asculta.
ca doar tu ti-o iei in freza
si-ai sa plangi pe faleza
cand la vara singurica
o sa fi-i tu mitica
singurica,singurea
iar Gogu cu albastrea
pe cersaf alaturea.
sa nu vii atunci la mine
sa te consolez
ca eu te invat de bine.
eu iti prorocesc acum
c-ai sa plangi mata in pumn
si-ai sa plangi tu mult si bine
fiindca Gogu nu mai vine.

da eu nu pe gogu-l vreau/ca seamana cu bau-bau/eu la victor ma gandesc/de doru lui ma topesc/ca-i asa de frumusel/nu-i ca gogu uratel/si de victor nu m-o vrea/sper macar ca-l voi salva/de o mare dandana/hihihi si hahaha/n-o sa plang eu din nimic/doar m-oi supara un pic./ca sunt tanara si merge/treaba iute stiu a drege.

stii ceva?
poate ca si el te vrea,
dar de-as fi in locul tau
sigur m-as lasa mai greu.
barbatul nu tre' sa stie
ca iti face bucurie
sau ca ,Doamne fereste
persoana lui te priveste
si ca ti-ar placee de el
doar ca este frumusel.
da-l in colo de barbat
ce el este insurat.
esti frumoasa,
esti sarmanta,
visezi sa ajungi amanta?
ca amanta cum se stie
nu prea are bucurie
ea culege firmituri
de la"barbateii buni"
ei," saracii cumintei"
se intorc la a lor femei
pe care le au acasa
si de amanta nu le pasa.
tu esti mica
si naiva
si nu vreau sa o patesti
si deziluzii sa traiesti.

anuk, esti dementiala!!! multumesc de sfat!!!!

balada zgripto-zmeoaicei vesele
with dedication for gth. remember me/ respect

vecinii se enervara/rau, pe chat la ei, aseara/si-i tot roade asa de tare/ cine este bodo oare/este fata, e spion/ este faina, e beton/si nu e blonda, pardon!/dar e tare rusinoasa/gth-ul nu o lasa/din priviri cu drag o soarbe/de nimic nu ii mai arde/cine sunt? zgripto-zmeoaica/ce pe gt vrea sa-l arda./ m-a poftit si in oras/dragalasul gth/dar eu cico nu servesc/chestii fine doar poftesc/daca vrei tu, gth,/te invit eu in oras/fac eu cinste, daca vrei/si te duc si la femei/ca te vad cam incordat/si nitel cam iritat/stii, te-as aranja si eu/dar sa ma implic nu vreu/respectabil domn tu esti/si pe fete le vrajesti/cu -ale tale cunostinte/da-s si ele niste fiinte/stiu ca esti un erudit/si cu drag le-ai cucerit/fa-le si un compliment/fii pe faza, mai atent!/nu mai sta geana pe mine/ca si eu tin mult la tine/nu vrei sa ne-mprietenim/ si in lume sa fugim?/eu zmeoaica, tu barbat/nici nu stii ce ai ratat!/mai bine sa ma ignori/ ca asa tu ma omori!!!/in final, ramai pe faza/uite-asa stau si eu treaza/te salut si te respect/ ca asa este corect/totul este un pamflet!/si acum, in completare, /iti mai fac inc-o urare/foaie verde de artar/eu dorm bine, tu cosmar,/ ca nu voi deloc s-apar/cu al meu nume real./nu ma cauta-n zadar!!! n-ai nimic de castigat/ vezi? deja m-ai si uitat.

GTH, nu te lasa .
Asteptam postarea ta.
dar sa fie savuroasa,
ironica si spumoasa.
noi cu drag te asteptam
drept la replica iti dam.

unde esti fetita mea?
GTH mana pe tine punea
si cumva te sechestra?
da un semn daca-i asa:D:
si masuri noi vom lua.
politi vom anunta
te tine te-om cauta
stai cuminte ,nu plangea
in curand te vom salva
in gheara lor nu te-om lasa.
pe Nita -l vom convoca
spiral o vom desfasura
si-n astral vom plonja.
Nitaaaaaaaaaaa!
haide nu mai sta
ca sa salvam fata.

stai anuko linistita/si sa nu ai pic de frica/el nu poate sa ma prinda/c-am o matura rapida/si ma tot plimb cu ea/gth-ul dispera/si daca m-o prinde, zau/n-o sa-i para deloc rau/dar il las sa se agite/tot mai rau sa se irite/ca-s o zgripturoaica rea/ce sa-i faci?mare belea/

Doamne rau m-am speriat
desi....din suflet am sperat
sa nu fii descoperita
si de GTH dibuita .
Bine ca n-a fost asa
si reluam in forta balada.
insa grija tu sa ai
ca zmeoaica chiar de-i tare
necazuri ar putea sa "are'
asa ca i-ati si-un vatrai.
sa te aperi dac-o fi
sa te prinda dusmanii.

.

gata mai cu gth/ca m-am ars eu mintenas/pensionarul obosit/ma, dar rau m-am pacali/am facut versuri, cu drag/si el este un mosneag/ma intorc la victoras/ca e cel mai dragalas/ma tin eu de capul lui/sa nu mai zburde hai hui/cum face al nostru boss/virilos si cam flocos/parul de pe spate/pan la fund ii bate/iar de pe torace/pana la genunche bate/caci parul de pe-a lui teasta/ ce nu a mai vrut sa creasca/nici nu mai conteaza, frate/la asa virilitate/este semn de barbatie/cum o fi...doar blue stie!/asa ca , mai victoras/iesi cu mine in oras?/hihihi si hahaha/sper ca nu m-oi refuza.

Mi-a soptit o pasarea
c-a intrat si Samanta
pe la noi ca sa citesaca
si sa se inveselasaca.
Sa fie asta un semn ?
sau poate ca-i un blestem
pentru chatul lor ?
avem timp ca sa vedem
ce o sa mai fie.
Pana atunci ,haideti sa radem
sa ne veselim
si cu drag pe cei ce intra
la noi sa-i primim.
ca nu-i vina lor saracii
ca-s un pic cam tristi
sigur nu-s ei vinovatii.
la ei in front "nu misti"
daca risti
un "ban" primesti
si atuncea ....
adio "vesti'
Sa te mai inveselesti?
Poate doar moderatorii
sa se veselasca
ca au devenit notorii
cum pot sa-i prosteasca.
drept care, au tot drepul
la noi sa "poposeasca'
Cu aghiazma ii primim
si cu drag o sa-i cinstim,
insa ,nu cumva sa creada
ca vom tolera
cu scandaluri sa incepa.
ca-i vom elimina.

balada copiei originalului albastricii

o doamne, cat esti de "frumoasa"/a marii mireasa/ briza ce bate in claia ta/parca te face mai tinerea/nici nu visam sa fi alt fel/cred ca-i mancat un frigider/si cu buzite fragezele/lu gogu-i faci numai bezele/esti cum visam exact sa fi/ cam masculina, hihihi/dar bine e sa fi barbata/te iei de piept cu lumea toata/te lupti pentu a ta dreptate/cu pilde seci ii dai pe spate/sa ii biciui, sa nu-i ierti/si cu patos tu sa-i certi/caci tu esti superioara/oh, "frumoasa" domnisoara?

Domnisoara ,domnisoara
iesi cu mine-n asta seara?
in oras la o cafea,
vreau s-o beau cu dumneata .
Si apoi versuri vreau sa-ti spun
ca la asta, eu sunt bun
sa incerc sa te-nveselesc
atmosfera sa-ndulcesc.
si de-oi reusi sa fac
asta pt tine
am sa urmaresc atent
daca te si tine.
sper sa nu te inacresti
cum ma despart de tine.
prea frumoasa domnisoara,
o sa te veghez deseara
sa vad cum vei modera
si daca-i vei mai bana
pe acei ce s-au trezit
si mintea si-au limpezit.

domnisoara, domnisoara/stoluri peste mare zboara/disperarea te omoara/domnisoara, domnisoara/ca ai fost deconspirata/cate vise ai zdrobit/cu-al tau chip nesuferit?/ca multi te credeau suava /si tu esti o biata "baba"/baba cloanta, evident,ai si paru permanent/parca ai si fata-asa/ de nebuna cucuvea/dar noi am sters dulcea vraja/oare cin-te mai viseaza? gogu, mai, cand delireaza.

Dupa cum ati remarcat
toti ,de buna seama,
(desi era de asteptat,)
nimic rau nu s-a intamplat.
chiar de le-a fost teama
celor mai fricosi.
acum ,pot si ei sa vada
fara putinta de tagada
ca degeba-s nevricosi
si tot astapta "Bangul"
care-i mereu amanat
din varii motive.
stau toti in teroare
cu gura cascata
la ce spune amdminul.
totul e eroare
ca sa nu-i spun mascarada,
sincer, nu pricep motivul.
weekend dupa weekend
lumea-i alarmata,
ca au ajuns saracii
mai rau ca-n armata
cum se da alarma,
traista-n bat si gata.
asta le e soarta?
nu-i nici soarta si nici karma
doar prostie care-i poarta.
desteapta-te romane
si nu te chinui
ca nimeni in lume nu stie
cand si ce va fi.
inca nu v-ati saturat
de-un admin infatuat
ce spaima-n suflet v-a bagat?

o minune se-ntampla,/snow aici ateriza./bun venit, mai fulgulet,/ sa n-ai vre-un gand sugubet./sa fi buna si sfioasa/si nu rea si ofticuoasa,/cum erai pe la istrati./aci sunt oameni dezhetati./se impune o-ntrebare/de ce evadasi tu oare,/ca erai moderatoare,/aveai faima si valoare/ si-o putere foarte mare./gogule, esti fericit/visul tau s-a implinit/si draguta a venit/chiar la tine in ograda/asta zic eu mare treaba./asta-i treaba-ntrebatoare,/gogu a simtit se pare./si mai zic eu gogu-asa/i-ati un server de belea/caci se buluceste lumea/si crapam indata, frate/gogu pune-te pe fapte!

Foaie verde de dudau
Serverul creste mereu
Imi rup banii de molton
Si-mi pun la server xenon
Imi rup banii de mintean
Si mai pun si niste RAM
Ca acuma, pe caldura
Nu-mi trebe in batatura
Nici mintean si nici molton
Facem un server beton.

Manati mai....

Status