• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
tare as mai dezlega
dar...supar pe cineva
si eu asta, nu-mi doresc
mai bine e ...sa ma opresc.
o veni si ziaua-n care
intra altii la "dezlegare"
mesajele sunt hilare
merita toate "decodare"
va veni si randul lor
in curand sau... viitor=))
eu ,speranta nu imi pierd.
"nu mor caii ,cand vor cainii"
este un proverb
chiar daca citesc vecinii
"umorul" e superb.

lasa, toti o sa citeasca,/ dar nu vor sa recunoasca./ chiar le place asta , lor/dar nu zic nimic, parol./ hai cinstit sa recunoastem,/sa gandim corect si pasnic/ca umorul ne uneste /cand vibratia tot creste./ si nu e pacat, mai frate,/ sa lasam nedisecate /"frumusete" de mesaje?/trebuie insa rabdare,/ imaginatie, savoare,/ dar asta-i lucrare grea./ sa vedem cine-o putea/ treaba asta rezolva.:P

cine poate ,cine vrea
se poate alatura.
sa scrie o poezie
pe plac tuturor sa fie.
una despre primavara,
fiindca e cald afara
flutirii cu totii zboara
florile le inconjoara.
Copacii au inflorit
noi ne-am inveselit.
n-am vrea sa ne intristam
nici pe voi sa va suparam
hai sa fim cu toti uniti
impreuna ,fericiti.

mai anuk, tu ai dreptate / cum le deslusesi pe toate./ chiar nu vrem sa suparam, / ci cu toti sa ne distram, / ca e loc pentru oricare / sa faca interpretare. / gluma este chiar cea care, / ne uneste si mai tare ./ si sa recunoastem clar ,/ rasul nu e in zadar!!!

Ambele ne-am inselat,
pe multi i-a infuriat,
deci....rasul ne-a dezbinat.
Mie, pofta mi-a pierit
dupa cate-am patimit.
Asa am sperat si eu
sa ne veselim mereu,
insa ironia noastra
apa de ploaie pe ferestra.
Am fost aspru admonstata
pt ironia noastra.
care e catalogata
lipsa de bun simt ,pe data.
Tu, ce zici ?
e bine asa?
sa nu rada nimenea
de prostia omenesca ?
Posibil ei sa gresesca?
Doar gresela-i omenesca:D:
Ma mir cum de-au scapat nescalpati
Musatescu si-a lui frati :D:

Pt exemplificare :
"Adio, dar rămân cu tine" (Emil Boc)

Drag guvern pe jumătate,
La moţiune ai căzut cu bine.
Te duc pe mai departe-n spate
"Adio, dar rămân cu tine".

epigramă de Vasile Iuşan (2009)
_____________________________________________________________----

Adriana Bahmuţeanu şi rochia de mireasă

E o probă de iubire
Şi-o păstrez ca amintire,
Că-mi va fi folositoare
Şi la nunta următoare.

epigramă de Mike Farkas

Alegeri pentru Parlementul european

Lupta este infernală,
Sar scântei, clăbuci şi spume,
Din mocirla colosală –
Bulă... ne va scoate-n lume.

Andrea Marin despre Ion Ţiriac

Două lucruri m-au atras,
De-am căzut în ispită:
Are limba precum mintea:
Ascuţită.

epigramă de Mike Farkas

Eu, nu mai am nimic de comentat , constat doar, ca este ironie si nicidecum "barfa"

Nu te-ai inselat deloc/Eu consider ca-i doar moft/Fiindc-am ras cu pofta,tare/La fiecare decodificare/Lipsa de bun simt sa fie?/Dupa care teorie?/Caci toti au ras,precis/Cand au citit ce ati scris./Nu stiu ce s-a intamplat/Uite c-asa dintr-o data/Nu mai putem sa vorbim,/Sa radem si sa glumim./Rasul nu trebuie sa dezbine/Ci sa creeze stare de bine/Trebuie sa ne uneasca/Si sa ne inveseleasca/Asa ca va dau un sfat/Continuati ca sa postati/Fiindca ironia voastra/I-a cam scos pe multi din ceata.

de-o fi bine, de-o fi rau
rezultatele se vad.
adminel nu mai posteaza
lumea nu mai panicheaza
cu mesaje ciudatele
despre oua rosiele,
si despre cutremurele.
asadar, nu va lasati,
peste nas lui adminel sa-i dati

Multumim de-ncurajare
ca pe noi ne doare tare
cand a noastra veselie
e privita
si hulita.
Insa ....nu vom dezarma
si-n continuare vom posta.
Ca o facem cu placere
asa cum firea ne-o cere,
cu drag si cu veselie
mai disecam o felie
din mesajele absurde
pentru urechile surde
care nu aud prea bine
adevarul cel sustinem
cum ca totu-i abureala
si o mare aiureala.

problema e mai nasoala,/ se aseamana c-o boala./ cand a noastra veselie,/ e hulita-n frenezie,/ pica rau, ca o napasta,/ cand vine din casa noastra!!!/eu spun clar, cu "voce" tare,/loc e pentru fiecare,/si mai bun, si rau, sub soare./nu toti sunt de " calitate"/ toti avem ceva pacate/ dar nu ne intimidam/ si cu drag o sa postam/ fara a fi judecate/si la pumni in gura luate,/ asta nu voi tolera/ si mai greu ma voi distra!!!/:D cu ei de gat voi murea,/ sa se simta cine vrea.:D/ caterinca-i de belea, /"mancarimea" tot asa.:D

hi, hi si ha, ha/bodo tine-o tot asa!/si cu noi alaturea/va murea toata lumea!/lumea rea si dusmanoasa/precum o capra raioasa/de-aia ne mananca tare/noi nu avem scarpinare/decat numa' mandrul soare/(nita este cel mai tare!)

=))=)) nita, esti chiar de belea/vad ca ai talent, asa./ sa poftesti mai des mata,/ sa postezi aicisa, /se oftica cineva, /ca balada-i unica/ si nu se mai termina? :D/ se oftica, treaba lui/ tu versuri aici sa pui !!! (S-a inteles, nita? :D)

Voi ma bagati in belea
sa continui balada:D:
ce se vrea o ironie
si-um motiv de veselie.
Uneori e cam acida
insa, lumea e avida
ca sa afle adevarul
ce-l posteaza adminelul.
Si cum numai prostii scrie
ii rugam pe-aici a vie
poate ca s-or lumina
si-adevarul lor afla.

Fetelor, nu va lasati/voi balada continuati/eu o sa ajut fireste/caci nimic nu ma opreste/nu mi-e frica de bau-bau/de istrati si de frustrati/ca sa fie totul bine/imi dau haina de pe mine/caci imi place sa glumesc/si mult sa ma veselesc/imi plac oamenii isteti/glumeti si inteligenti/cu "telente" de poet/cine nu stie a scrie/sa se c...-n palarie!

Foaie verde, dor marunt/azi o veste va aduc/la vecini e "borsh nedres"/caci se lasa cu proces/adminelu e turbat/userii l-au reclamat/ca-i prosteste zi de zi/vanzandu-le porcarii/nepotu o tine tare:/ e democratie-n tara!/mai nepoate, sezi cuminte/ca te papa Konta Kinte/care-i lagatura frate/intre bani si libertate?/libertate-n exprimare.../dar s-aduca si parale!/ce-o sa zica-acum tataie/ca-i pasibil de parnaie?/v-ati grupat si-ati debitat/intr-un grup organizat/lumea voi ati alarmat/si contul l-ati incarcat!/acum va faceti ca ploua/in mesaje-apar doar oua/de cutremur ati uitat?/sau va spalati ca Pilat?/potera nu v-a lasat/Forumul vi l-a filat/degeaba mergeti pe sest/tot ajungeti la proces!/si cu asta am zis gata!/sa vad pe-unde scoati camasa!/ai vazut unde-ai ajuns/"prins" cu Janica de gat?/jurista inteligenta/buna numa' de "Urgenta"?/noi ti-am zis/te-am anuntat/dar banutu-i ochi de drac!/trebuia sa crape-odata/acea mizera sharada!/ce prostest-o tara-ntreaga/facandu-ne nopti albe!/perspectiva ptr. tine/e cam neagra, o stii bine/hai noroc si numai bine!

Fiindca suntem talentati
si vrem sa traimi ca frati
sa incepem noi un joc
unde s-aiba cu toti loc :P

eu am scris 4 versuri si urmatorul o sa scrie tot 4 versuri cu rima data :
MAI -PRIMAVARA

dupa ce srie versurile propune alta rima pe urmatoarele versuri.
Vreti? o sa fie distractiv ca la un moment dat sa vedem ce-o sa iasa din balada facuta din strofe fara legatura intre ele. Va astept sa percutati :D:

Astazi este 1 mai
Sa vedeti trai pe vatrai
Ca e primavara frate
Se distreaza cine poate!

urmatoarele rime : nebunie si muzica

(eu as propune , totusi, sa nu mai dam linie pentru urmatoarele versuri. sa scrie fiecare ce vrea si ce simte. e doar o propunere...)

in parc este nebunie
lume multa, veselie,
topaie in ritmuri fiindca
peste tot este muzica.

urmatoarele rime: mici si bere

(fi-ti-ar muzica de ras :D: ,mai sa nu-mi iasa:P lasa cu rima data ce e mai grelut si farmecul este sa nu fie continuitate de idei)

1 mai nu e placere
Daca nu e mici si bere
Si daca e si degeaba
O sa mearga bine treaba :D

Urmeaza rachie si isterie

cine bea multa rachie
sigur da in isterie ,
rade mult ,ba mai sughita
dar..... mai bea cate-o gurita.

urmeaza: traista si palarie

Status
Not open for further replies.