• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

HAI SA NE DISTRAM............................

Status
Not open for further replies.
dar e tampiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! ce sa faci cu el?

de trei zile n-coace/se tine de cioace/o fi bolnavior?/un retard usor?/abereaza-ntr-una/umbla cu minciuna/dar n-am ce sa-i fac/ca-i bolnav la cap.

cum sa n-ai ce-i face?
il iei de manuta, si-l duci frumusel
chiar la spitațel

nu se face in veci bine/nebunia tot revine/asta n-ar fi o scofala/ci ca-i bagan-n nebuneala/si pe aia de la el/cu excesul lui de zel.

gata mai cu adminel
nu ne mai luam de el
omul nu e vinovat
ca asa e el lasat
de la bunul Dumnezeu.

ba eu tot de adminel/o sa mai vorbesc, nitel/umbl-un zvon ca a banat /juma de forum, si-i pacat/ba ca au doar o postare/ba ca faci misto si-l doare/ca el e sensibilos/si ia totu-n serios.

cotoroantele radea/si el jocul lor facea/ca mai nou, ele dicteaza/admin sta si dormiteaza.

noi suntem mai norocosi
poate suntem si frumosi, :D:
scriem ,este adevarat
si ....nimeni nu ne-a banat

nu ca suntem mai frumosi,/dar ei sunt chiar odiosi/ acolo e puscarie/iar aicea veselie.

veselia este mare
pana mergem la culcare
ca in somn o sa visam
apoi alarm-o sa dam
din nou sa ne adunam
si pe forum sa postam
balada s-o continuam

si-o sa dam ce ne nazare/ cine vrea, ne da crezare/ dar eu zic sa continuam/veselia s-o pastram/maine noi perseveram

ca suntem oameni seriosi
chiar daca suntem sfiosi,
inim-n dinti ne luam
si -n continuare postam

nu mai este zvon, mai frate/ci e chiar realitate/cu banarea asa fuse/si un sfert din forum duse/istrateii-s disperati/nu vor sa fie banati/stau si se supun cuminti/si scrasnesc putin din dinti/panica e si mai mare/ca avem atentionare/saptamana viitoare.

las'sa creada cine vrea
asta nu e treaba mea,
ca atatea zvonuri
nu o sa ma dea pe spate

ca va umpleti de pacate

si acum, cu mic, cu mare/de-abia fac cate-o postare/ caci catelele, mai vere/stau la colt, sa ii dispere/caci banatu-i o placere/pentru-aceste mititele.

mititele,frumusele
moare lumea dupa ele
doar ca ele, nu si nu
ca nu le lasa adminu'

dar nici nu ar zice nu

ca-s zburdalnice din fire/si nu are potolire/dar se lasa greu, se vede/pentru cei ce nu-ntelege.

ca sa nu -si ia banu .
Ca de bani este nevoie
ca sa-ti umpli ligheanu
cu legumele divine
si sa-ti fie tot mai bine
sa te simti in voie

Status
Not open for further replies.
Back