• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Intrebare la care nu am gasit raspunsul in biblie

Cat de sfant ai fi, ceva tre' sa bagi in oala.
Iar daca misiunea ta este sa mantuiesti suflete, si te dedici in totalitate ei, tot din misiunea asta trebuie sa iasa si de-o cirba si un felul 2, nu?
Hai sa nu mai fim ipocriti.

Gogu said:
Cat de sfant ai fi, ceva tre' sa bagi in oala.
Iar daca misiunea ta este sa mantuiesti suflete, si te dedici in totalitate ei, tot din misiunea asta trebuie sa iasa si de-o cirba si un felul 2, nu?
Hai sa nu mai fim ipocriti.
Nu este nimeni Sfant caci numai DUMNEZEU este SFANT,iar noi oamenii trebuie sa ne sfintim si ca sa ne sfintim trebuie sa respectam Cuvantul lui DUMNEZEU spus de EL insusi si Cuvantul LUI dat prin Proorocii adevarati si prin Domnul Iisus Hristos.
Ioan Suciu oare ce meserie sau profesie are????????

Daca doar dumnezeu este sfant si eu sunt la randul meu un dumnezeu, asta nu presupune ca si eu sunt sfant?

Gogu said:
Daca doar dumnezeu este sfant si eu sunt la randul meu un dumnezeu, asta nu presupune ca si eu sunt sfant?
Nu te poti sfinti decat daca vrea DUMNEZEU.Ca sa ne sfintim trebuie sa ajungem la Domnul Iisus Hristos caci doar prin El ajungem la DUMNEZEU sila Domnul Iisus Hristos ajugem doar daca vrea DUMNEZEU caci numai EL e SFANT si are LIBERUL ARBITRU.

Dar pe undeva spuneai ca si noi suntem niste dumnezei. Ori asta nu presupune sine qua non ca suntem si sfinti?

Gogu said:
Dar pe undeva spuneai ca si noi suntem niste dumnezei. Ori asta nu presupune sine qua non ca suntem si sfinti?
Suntem Dumnezei (in miniatura) asemenea lui DUMNEZEU TATAL CERESC asa cum un triunghi mai mic poate fi asemenea cu un trunghi mai mare.........

Deci, suntem si noi niste sfinti in miniatura, nu?

Gogu said:
Deci, suntem si noi niste sfinti in miniatura, nu?
Ca sa fim Sfinti in miniatura atunci trebuie sa facem ceea ce spune DUMNEZEU prin Prooroci si prin Domnul Iisus Hristos.

Pai, avand in vedere faptul ca suntem doar niste marionete lipsiti de liberul arbitru si in totalitate facand ceea ce suntem pusi sa facem de catre dumnezeu, nu cumva suntem sfinti?
Ca sa nu ascultam cuvantul lui dumnezeu, ar rebui sa ne putem opune lui dumnezeu, sa avem un liber arbitru, iar daca suntem doar marionete in mana lui putem deci sa spunem ca nu putem face absolut nimic de capul nostru.

Gogu said:
Pai, avand in vedere faptul ca suntem doar niste marionete lipsiti de liberul arbitru si in totalitate facand ceea ce suntem pusi sa facem de catre dumnezeu, nu cumva suntem sfinti?
Ca sa nu ascultam cuvantul lui dumnezeu, ar rebui sa ne putem opune lui dumnezeu, sa avem un liber arbitru, iar daca suntem doar marionete in mana lui putem deci sa spunem ca nu putem face absolut nimic de capul nostru.
Sunt multi poate prea multi oameni care cred ca au liberu arbitru dar va veni vremea ca sa li se arate de catre DUMNEZEU ca nu este asa si atunci incepe trezirea sufletului.............

Amot,
Daca noi nu avem nici un cuvant de spus si ne supunem orbeste lui dumnezeu, banuiesc ca suntem sfinti (ascultandu-i vrerea intocmai).
Daca este asa, inseamna ca dumnezeu ni s-a aratat deja si avem sufletul treaz.
Ma insel?

nu e bine ce faceti voi aici...despicati firul nu in 4 in 20-si nu e buine deloc,Dumnezeu nu trebuie sa se justifice ,parerea mea ,porunceste si gata ,dar omul...nu se multumeste si cauta ,cauta si o sa gaseasca.....

Iti dai seama ce ar fi si cum ar fi daca omul nu ar cauta......sau nu ar fi cautat ,nu ar fi cercetat ?

Gogu said:
Amot,
Daca noi nu avem nici un cuvant de spus si ne supunem orbeste lui dumnezeu, banuiesc ca suntem sfinti (ascultandu-i vrerea intocmai).
Ma insel?
Cine crezi tu ca ne duce pe noi in ispita?????????

A.Mot said:
Gogu said:
Amot,
Ma insel?

Nimeni.
Fara liber arbitru, nu exista ispita.

Gogu said:
A.Mot said:
Gogu said:
Amot,
Ma insel?

Nimeni.
Fara liber arbitru, nu exista ispita.
Numai DUMNEZEU are Liberul Arbitru.

A.Mot said:
anuk said:
Dorintele si poftele noastre. :P
Nu!Cunosti Rugaciunea Domneasca?

Evident ca stiu , doar ca refuz sa cred in acel Dumezeu carui trebuie sa ma rog " sa nu ma duca in ispita ".

Back