• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Postezi ca sa dovedesti ca esti mai buna ca Istrate.

Manuela, tu chiar ai abilitati de genul asta sau faci ca ghicitoarele? Pleci de la unele amanunte si iti compui povestea?
Daca ai acele capacitati, de ce ai nevoie de confirmari?

Ba, eu te urmaresc foarte atent si nu as face asta daca nu ai fi confirmat de nenumarate ori ca ai o capacitate deosebita de a surprinde evenimentele inainte ca ele sa se produca.Nu uita ca multi dintre noi am venit pe acest forum datorita tie si daca nu ne-ar interesa ceea ce spui, am gasi si altele mai bune de facut.Si pe mine m-a surprins si m-a dezamagit putin tacerea ta din ultima vreme.Dintr-un anumit punct de vedere te inteleg.Imi doresc sa ne impartasesti in continuare ceea ce simti.E pacat sa ne indepartezi,ne-am apropiat de tine si ne simtim bine in compania ta (virtuala).In cazul in care nu mai vrei sa postezi aici, spune-ne unde pleci si te vom gasi, asa cum te-am gasit si cand ai plecat de la Istrate.

Chiar asa, Manu. Tu posteaza revelatiile tale, pentru ca cine este interesat, stie ce se indeplineste ;)

va iubesc pe toti si voi continua sa postez in continuare dar in ultimul timp sunt cam ocupata si cum nu sunt evenimente deosebite nu are rost sa scriu

SURVI said:
Manuela, tu chiar ai abilitati de genul asta sau faci ca ghicitoarele? Pleci de la unele amanunte si iti compui povestea?

Uite asa ca sa vad ca TU ma citesti survi draga....:D

buna Manuela te rog sa postezi orice informatie primesti, si aici, nu doar pe chat.

Vad multe tinuturi colorate in rosu deschis si roz chiar si zapada rozie.Mai vad multe animale ca, serpi ,soparle ,si salamandre toate de culoare neagra si verde inchis parca invadeaza o zona,apoi vad ceva ca un cutremur ce zgaltaie pamantul cad bucati de strada in adancimi,si ies noroiuri totul de un negru inchis mai vad un pod nu prea mare se darama, in zona unde eu vad putina lume se salveaza, multi pier inghititi de acel noroi negru multi inoata prin el,apoi la acel pod care este pe jumatate disparut ,vad strazi,care sunt rupte ,curbate,dar exista, si se vad oameni care s-au salvat si cei care vin din zona noroiului au mare teama ,oamenii de sub pod fac din maini fericiti la cei ce incearca sa coboare podul .Podul este deasupra une ape nu prea mare dar culmea e ca nu se vede apa decat f putina.

MANU' ANUNNAKI! Alea sunt soparlele/salamandrele !

HRISTOS A INVIAT

chiar asa ultimul mesaj seamana cu subiectul din cartea Inuaky.

manuela said:
va iubesc pe toti si voi continua sa postez in continuare dar in ultimul timp sunt cam ocupata si cum nu sunt evenimente deosebite nu are rost sa scriu

SURVI said:

Uite asa ca sa vad ca TU ma citesti survi draga....:D

De obicei nu prea citesc. Pana acum nu am gasit vreun om cu reale capacitati premonitorii bazate exclusiv pe mesaje, semne, voci, etc. Si nici tu nu faci exceptie.

Survi, daca nu crezi ca Manuela are capacitati paranormale ,ce cauti aici? Ai venit sa agati fete?

lumi said:
Survi, daca nu crezi ca Manuela are capacitati paranormale ,ce cauti aici? Ai venit sa agati fete?

Si cu tine acum.
Am venit s-o enervez si sa agat fete. 50% din fiecare ;)

nu ai nici o sansa sa ma enervezi Survi draga mai bine fii atent la scarile care le cobori si urci zilnic s-ar putea sa te impiedici....

Mod, stii ce pateste caractita,nu? asa ca........ totul e posibil :D:

Status
Not open for further replies.
Back