Hawaii si mod1, vad ca voi tineti legatura cu Manuela. Nu puteti sa o intrebati daca ea simte ca vine cutremurul cel mare? Ca vad ca ea spune ca nu va fi mai mare de 4,6 R. Poate ar fi bine sa intre ea sa ne spuna ce si cum, ca banuiesc ca desi e plecata o avea si ea acces la un internet.
,,La taifas cu Manuela "
Taifas...taifas...dar sa stim si noi!Unde esti, draga de tine?
Lumea fierbe si tu ne-ai parasit.Nu stiu de ceilalti, dar eu am fost cuminte...Hai, Manu, avem nevoie de tine acum (si nu numai acum)!!!
Manuela m-a anuntat ca a simtit acest cutremur de 3,6 R....si este posibil sa mai avem un cutremur in aceasta noapte . Va tin la curent cu ce imi spune Manuela . Pace si lumina!
Am vorbit cu Manuela si a visat cutremur, ca va fi in Vrancea , mai precis 2 cutremure succesive ...primul de intensitate mai mica si al doilea in jur de 6.0 -6 si ceva . Pace si Lumina !
manuela - 25-03-12:55 -- oricum tin sa va anunt ca ceva se apropie
manuela - 25-03-12:56 -- postez diseara poate cand sunt mai sigura nu stiu daca e cutrem inca dar eva negativ e
eu tot postez sunteti voi careb nu ma cititi si nu mai veniti cu link de ex la ultimile postari au fost reale si nimeni nu mi-a confirmat am gasit pe mobotix dezlegarea deci la ce sa mai postez...?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.