numai dumnezeu stie ce o sa mai fie nita mie mi s-a parut cenusa era densa tare si gri negru dar poate era petrol cum spui tu.dar ce a fost explozie ca explozie am vazut acum cateva zile simteam ca un gust de parf de pusca si vedeam ceva galbui.
04-28-2010, 08:16 PM
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 232
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 4
0%
RE: Al treilea razboi mondial
poate fi ceva minor in capit cutremure.Simt miros de praf de pusca parca ceva nedeslusit cred ca o explozie undeva sau ceva asemanator.Mai vad un praf galbui la culoarefin ca varul si un pic lucios....
Adresa IP: Logat
Trimite mail acestui utilizator Trimite acestui utilizator un mesaj privat Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Editeaza acest mesaj
Editare rapida
Editare intreaga
Sterge acest mesaj Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Citeaza acest mesaj intr-o pagina de raspuns noua Informeaza un moderator despre acest utilizator gresisem si scrisesem la al treilea razboi mondial poate sa fie asta chestia cu petrolul?
gresisem si l-am scris in al treilea razboi mondial
gresisem si l-am scris in al treilea razboi mondial.
04-28-2010, 08:16 PM
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 232
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 4
0%
RE: Al treilea razboi mondial
poate fi ceva minor in capit cutremure.Simt miros de praf de pusca parca ceva nedeslusit cred ca o explozie undeva sau ceva asemanator.Mai vad un praf galbui la culoarefin ca varul si un pic lucios....
Adresa IP: Logat
Trimite mail acestui utilizator Trimite acestui utilizator un mesaj privat Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Editeaza acest mesaj
Editare rapida
Editare intreaga
Sterge acest mesaj Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Citeaza acest mesaj intr-o pagina de raspuns noua Informeaza un moderator despre acest utilizator