• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Manuela da tu nu ne mai comunici nimic?Macar de norul de cenusa ceva.Eu am putin timp la dispozitie si nu prea pot intra pe chat si mi-e mai usor sa te urmaresc aici.Multumesc

eu am scris despre cenusa dar nu mai gasesc mesajul era ceva tipul apa ingrosata parca cenusa....

03-18-2010, 09:30 PM (Acest mesaj a fost modifict ultima data: 03-21-2010 10:08 PM de manuela.)
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 217
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 3
0%
RE: Al treilea razboi mondial
apa cenusie ingrosata vad e ca o pata ce se mareste (cenusa)

Sunt eugenia dar trebuie sa le cauti
iti dau cateva link unde am scris despre asa ceva oricum vom mai avea evenimente ca astea in curand cred

vad trupuri ca atinse de ceva cumplit poate fi un accident dar ceva imi spune ca e o boala sau....nu stiu ceva ce nu am mai intalnit.In general vad maini si picioare ciontite urat nu medicate ceva de groaza,ca o boala care nu a fost tratata si a ;lasat urme oribile pe corp,in general membrele inf si superioare..au o culoare movie spre negru .......Nita deocamdata despre cutremur nu stiu nimic dar atiunci cand va fi stiu ca va fi devastator cu multe victime si daune materiale.

Adresa IP: Logathttp://images.google.ro/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=s&hl=ro&q=bubonic%20plague&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/woalert_rea...-25882-PER

http://images.google.ro/images?client=fi...a=N&tab=wi

http://images.google.ro/images?client=fi...a=N&tab=wi

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/woalert_read.php?glide=EH-20100428-25882-PER

ref: Al treilea razboi mondial
apa cenusie ingrosata vad e ca o pata ce se mareste (cenusa)

cred ca e petrol si nu cenusa....
vezi accidentul ecologic din golful Mexic, cu scufundarea platformei petroliere... pata de petrol e imensa... i-au dat foc ca sa-i mai reduca dimensiunea...
se spune ca e unul dintre cele mai mari dezastre ecologice din lume!

numai dumnezeu stie ce o sa mai fie nita mie mi s-a parut cenusa era densa tare si gri negru dar poate era petrol cum spui tu.dar ce a fost explozie ca explozie am vazut acum cateva zile simteam ca un gust de parf de pusca si vedeam ceva galbui.
04-28-2010, 08:16 PM
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 232
Reputatie: 4
0%
poate fi ceva minor in capit cutremure.Simt miros de praf de pusca parca ceva nedeslusit cred ca o explozie undeva sau ceva asemanator.Mai vad un praf galbui la culoarefin ca varul si un pic lucios....

Adresa IP: Logat
Trimite mail acestui utilizator Trimite acestui utilizator un mesaj privat Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Editeaza acest mesaj
Editare rapida
Editare intreaga
Sterge acest mesaj Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Citeaza acest mesaj intr-o pagina de raspuns noua Informeaza un moderator despre acest utilizator gresisem si scrisesem la al treilea razboi mondial poate sa fie asta chestia cu petrolul?

gresisem si l-am scris in al treilea razboi mondial

gresisem si l-am scris in al treilea razboi mondial.
04-28-2010, 08:16 PM
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 232
Reputatie: 4
0%
poate fi ceva minor in capit cutremure.Simt miros de praf de pusca parca ceva nedeslusit cred ca o explozie undeva sau ceva asemanator.Mai vad un praf galbui la culoarefin ca varul si un pic lucios....

Adresa IP: Logat
Trimite mail acestui utilizator Trimite acestui utilizator un mesaj privat Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Editeaza acest mesaj
Editare rapida
Editare intreaga
Sterge acest mesaj Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Citeaza acest mesaj intr-o pagina de raspuns noua Informeaza un moderator despre acest utilizator

vad mult foc inconjurat de ape parca s-ar revarsa in apa munti de foc .

Asa ceva?
hawaii_volcano_national_park-john_fenzels_blog.jpg

alunecari de teren si inundatii cerul va da semne multe forme se vor vedea pe cer

vad foc si mi se zice cuvantul pirotehnie dar eu stiu ca se vb de piromanie.Acum viom vedea ce va fi

Nu mai e mult cred si vom avea vesti despre katia

vad apa verzuie si chipuri de fapt capete de oameni care parca in apa respira ca si cum acolo gasesc oxigen straniu .....scot capul apoi il baga in apa si vb mai mult ca si cum acolo se simt mai bine ca pe pamant parca se alimentaza cu aer si din apa....oare ce o fi?

manuela la ce referi cand zici ca in curand vom avea vesti despre "katia"?te referi cumva la vulcanul katla?

Sper ca nu sau nu chiar luna asta ca am de facut un drum luuung cu avionul.

Daca imi este permis un comentariu, credeti ca natura tine cont de sperantele noastre?

nu cred gogu

eugenia nu stiu cand dar simt ca va fi ceva cu katia

Status
Not open for further replies.
Back