- Chiftelute oarecum dietetice de dovlecei cu maioneza de avocado
- Dovlecei umpluti cu tot dichisul ,adica cu sos de rosii si smantanica
- Supa crema de legume
- Visine si cirese
E chiar ieftina,
un kg dovlecel costa 1 leu
un ou 0,35
o ceapa mica,malaiul si faina de grau nu se pun ,ca le avem in casa
telemeaua e putina deci..nu costa mare lucru, ramane parmezanul mai scump,dar am facut si fara ,sui a iesit la fele gustos.
Pai zic, mai ieftin de atat....nu se poate Mi-a adus cineva o casoletuta de zmeura proaspat culeasa....mmm, nu ma indur sa le manac pe toate ,o fi Duminica ,dar busesc acusica o prtie de briose cu zmeura...la mama lor. Abia astept .
Ai dreptate.Stai sa se faca dovleceii mei in gradina ,restul se gaseste si avocado creste pe toate drumurile)) Na,ca nu ma pot abtine sa nu te tachinez)) Buna zmeurica.Eu abia am plantat-o anul asta asa ca mai dureaza pana sa ma infrupt din roadele ei ,dar pana atunci exista piata
Mei, tu esti carcotasa manaci chiftele de dovlecei cu maioneza de avocada cand ai primul rod din pomul tau,() pana atunci, le manaci cu maioneza de casa, sau fara maioneza ca-s la fel de bune. Sau diluezi o lingura de maioneza cu iaurt,sau smantana, te descurci tu, ca esti inventiva.....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.