• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

MENIUL ZILEI .

Pai ii poti da un clocot bun, apoi continui cum consideri.
Am o obsesie sa schimb apa...ce n-ai vazut...

anuk said:
Nu-mi placw sa gatesc la oala cu presiune . Gatesc normal, bibilesc mancarea, o descant .......

Si eu.Mancarea e mult mai gustoasa si eu am obiceiul sa gust ,sa o descant:)))

- Ciorba de fasole ( Boabe
- Tocanita de cartofi( mocaneasca
- Salata de pastrav afumat
- Incerc o noua prajitura cu capsune :P sa vedem cum iese .

- Ciorba de ieri
- Tocanita de galbiori cu smantana ,marar si mamaliga
- Tarta cu visine

- Chiftelute oarecum dietetice de dovlecei cu maioneza de avocado
- Dovlecei umpluti cu tot dichisul ,adica cu sos de rosii si smantanica :P
- Supa crema de legume
- Visine si cirese

Simpla ,dietetica orecum ,da' ieftina?....N-as prea zice..In schimb e gustoasa:P

E chiar ieftina, :p
un kg dovlecel costa 1 leu
un ou 0,35
o ceapa mica,malaiul si faina de grau nu se pun ,ca le avem in casa
telemeaua e putina deci..nu costa mare lucru, ramane parmezanul mai scump,dar am facut si fara ,sui a iesit la fele gustos.

Pai zic, mai ieftin de atat....nu se poate :P Mi-a adus cineva o casoletuta de zmeura proaspat culeasa....mmm, nu ma indur sa le manac pe toate ,o fi Duminica ,dar busesc acusica o prtie de briose cu zmeura...la mama lor. Abia astept .

Ai dreptate.Stai sa se faca dovleceii mei in gradina ,restul se gaseste si avocado creste pe toate drumurile:))) Na,ca nu ma pot abtine sa nu te tachinez:))) Buna zmeurica.Eu abia am plantat-o anul asta asa ca mai dureaza pana sa ma infrupt din roadele ei ,dar pana atunci exista piata:P

Mei, tu esti carcotasa :P manaci chiftele de dovlecei cu maioneza de avocada cand ai primul rod din pomul tau,() pana atunci, le manaci cu maioneza de casa, sau fara maioneza ca-s la fel de bune. Sau diluezi o lingura de maioneza cu iaurt,sau smantana, te descurci tu, ca esti inventiva.....

Dupa atatia ani de bucatareala? Eheeee,ma gandesc ca in loc sa ma descurc sa pun o bomba in bucatarie:)))

Nu vrei mai bine reteta de briose cu zmeura ? Au iesit....bestiale....

Back