• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Eu nu ma uit. Fac lectura si, din cand in cand, mai arunc ochii la un film politist. Nici macar azi nu ma obosesc sa ma uit la maimutele de la Latrina 3.

Noapte buna tuturor !!

Da, m-am uitat sa vad ce si cum, pt intuiam ce va urma si ma intereseaza reactia oamenilor si cum raspund la "indemnurile " lui Gadea. Sunt surprinsa neplacut.

Sunt inca foarte multi spalati pe creier in Romania. Poate ca au nevoie de niste socuri mari de tot, altfel degeaba. Oameni educati, dar care nu vor sa isi foloseasca un pic scoarta cerebrala...aia pe care o mai au. Am prieteni, chiar prieteni foarte dragi, si cand vad ce posteaza pe facebook, ma ingrozesc si evit sa fac orice aluzie, de frica sa nu inceapa sa ma injure sa ma faca basist, vandut imperialismului apusean venetic etc. E ca in 1990, cu campaniile veninoase duse de Azi si Dimineata, cu Noi muncim/nu gandim, Moarte intelectualilor si alte asemenea. Se striga atunci: Prideti-l pe Coposu, e Coposu la X in casa sub pat, intrati peste el si luati-l!!!! Omorati-l pe Coposu!!! Cam asta e campania, in stilul cel mai abject-securist, pe care o duc slugile lui felix de la Latrina 3: maimutoiul badea, pastorul gadea si celelalte specimente turbate. Si regret ca o spun, dar poporul roman, in marea lui majoritate, este un popor decerebrat, incapabil de reactii rationale, cu grad mare de reductie mintala. Numai asa se explica existenta istratilor, a fanilor Latrina 3 etc.
Sunt fanatici rau de tot, si o tin una si buna cu antena lor si cu voiculescu. Orice le-ai spune, iti baga placa aia hodorogita cu Esti basist, incep sa te injure de mama si cred ca sunt in stare sa iti dea cu ranga in cap, ca minerii in iunie 1990.

weekend8ef81.jpg

Buna dimineata!

Pentru mine nu mai are importanta soarta antenelor, pacat ca nu au fost inchise. (dupa modelul OTV)
Am aruncat un ochi inainte de culcare si erau toti ciorchine, de te lua ori cu ras, ori cu plans.
Si am inchis cand am vazut si fetele de la meteo, ca sa ce?

Dar inteleg; era papica buna acolo! Nu, Gadea & co?
Ok, dar cu papica ta manipulezi masele. Rusinoasa treaba.

Buna dimineata. Sunt fanatici fanii A3 & Voiculescu. Pe langa faptul ca o tin langa cu dosar politic si alte tampenii...sa imi explice ei de ce deputatul PMP florin popescu, deci de la partidul lui madam udrea, da, a fost aparat in parlament de PSD si PC ??? Sunt penibili si complet irationali. Voiculescu a facut o gainarie in dauna statului, la fel cum a fost si cu privatizarea Petrom si a Romtelecom, si statul trebuie sa recupereze macar in parte prejudiciile. Nu desfiinteaza nimeni iubita lor A3, parca sunt istrati...si probabil ca multi dintre ei chiar sunt sau au fost fani ai gurului para-prezicator, vibrator si vindecator de cancer cu seu de oaie bolnava de scrapie. Imi amintesc, multi dintre ei, de cei care in 1990, la mineriada, indemnau minerii sa ii bata pe studenti, sa le dea cu ranga in cap, "nenorociti de vanduti la legionari pe dolari"... Vai ce sufera poporul roman, tot invoca 7,4 milioane. Cam umflata cifra, ca au votat si mortii, in zone cu procente de 250%. Oricum parerea celorlalti 11 milioane nu conteaza, nu ? De 2 ani si ceva la putere este ponta cu gasca lui, basescu mai are vreo 4 luni si gata. Sunt nerabdatori sa vada cum ai lor scapa de anchete. Toti mazarii, nicusor constantinescu si alte otrepe din astea jegoase...sa nu ii mai deranjeze. O tin langa cu justitia basista in sus, justitia basista in jos. Dar ai lor l-au aparat in parlament pe basistul florin popescu, ca si pe alti parlamentari penali, asa ca vorbesc prostii. Voiculeascu zicea ca "trebuie sa punem mana pe justitie". Da ??? Pai intelegem de ce. N-aveti de cat sa aveti justitia voastra din epoca nastase, cu un PNA care mai prinde vreo 2 controlori de bilete la tren, adica 2 nasi asa... Imi este sila. Cica sufera poporul roman pentru condamndarea lui voiculescu si din cauza asa-zisei justitii basiste. Sunt complet rupti de realitate, drogati si indoctrinati.
Ma astept sa mi-o capat, probabil voi primi etichete de basist si nu mai stiu ce...doar pentru ca detest impostura si manipularea. Ponta ramane un plagiator imputit, orice ar spune ei. Iar eu vreau o tara ca afara, in care plagiatorii de teapa lui sunt alungati din functiile publice. Fanii a3 & felix il vor invoca pe basescu pana si in 2022, sunt prea obsedati. La fel era in 1990, cica doar Coposu e de vina, Coposu a venit sa ne vanda la straini, prindeti-l pe Coposu e sub pat in casa lui X, vin mosierii, nu ne vindem tara, moarte intelectualilor.

Si nu e nimic de neinteles. Incita aia la violenta si la nerespectarea unei hotarari judecatoresti, folosind pretexte de prin anii '90 asa. Vinovat e CNA-ul care nu isi face datoria cum trebuie. CNA e foarte zelos sa sanctioneze pe cei care se iau de tonta, dar derapajele grave de la latrina 3 sunt trecute cu vederea.

Anuk, sa stii ca m-am decis sa o fac din miez! Decizia a venit cand mi-ai spus ceva de genul "sa o vezi pe aia de rosii"
Si, am gandit ca pun miezul! Apoi, m-am uitat la coji, erau subtiri.
Le-am aruncat, am mai mancat din pepene, apoi restul (mai era si palit) l-am aruncat.

Azi am fost si am luat lenjerii intime pt. verisoare, (pentru EA...vom vedea, trebuie ceva deosebit, luam impreuna) si bratari si bilutze, ate, isi impletesc si singure!

Maine mai dau o tura cu solutie, (aparuse un gandac de bucatarie) apoi ma apuc de dulceata, o sa iau un pepene sa-l pun sa-l taie in doua.
Daca nu e dulce si palit il cumpar. Ca il pun in doua sacose, as vrea sa fie ceva la 10kg, si intr-o mana ma afunda in pamant la 43kg ale mele.

Apoi ii fac ce i-oi face, ca vine data plecarii si nu as vrea sa aman pentru la anul.

N-am folosit miezul, nu stiu ce-ar putea iesi. Din coaja am certitudinea ca iese f buna.

Noapte buna si linistita tuturor !!

O sa vad ce iese; daca iese din rosii, trebe sa iasa si din miez.
Am mai mare incredere asa, din coaja iesea putin.
Nu prea ma simt in largul meu sa experimentez in bucatarie.

O noapte faina!

Sarrah said:
O sa vad ce iese; daca iese din rosii, trebe sa iasa si din miez.
Am mai mare incredere asa, din coaja iesea putin.
Nu prea ma simt in largul meu sa experimentez in bucatarie.

O noapte faina!

Miezul de pepene difera de miezul de rosie ca si contextura .

Poate sa iasa un fel de gem .

..."Mama" a zis ''pe romaneste"....iese un rahat...

"Ce sa iasa mama din atata zeama, cred ca nu mai gandesti, te inteleg...."
Adica, crede ca "plutesc" si doar caut sa-mi umplu timpul ramas.

O Duminica neagra , in Tibet un autocar s-a rasturnat si sunt visctime iar in Iran s-a prabusit un avion si nu exista supravietuitori. Trist bilant .

Sarrah said:
..."Mama" a zis ''pe romaneste"....iese un rahat...

"Ce sa iasa mama din atata zeama, cred ca nu mai gandesti, te inteleg...."
Adica, crede ca "plutesc" si doar caut sa-mi umplu timpul ramas.

E cazul sa-i demonstrezi, fa din coaja chiar daca iese doar un borcanel :P Asa am procedat eu cu rubarba,am pus doar 20 grame zahar pt am avut putina rubarba dar am aviut o surpiza placuta .

Pai ce s-o mai lungesc...o sa fac separat din miez si coaja.
Si asa nu are cine sa manance miezul, coaja...nici atat.
Tot sunt la capitolul asta, o sa incerc.
O sa pun poza cu afumatura ce va iesi. Am smirghel sa curat tuciul in caz de...

Back