anuk said:adrian_nicolae said:Poporul asta e PROSTDaca de 25 de ani te scalzi intre pdl/pnl si psd , si nu inveti nimic ... e clar ca esti prost
![]()
Si tu te incluzi in "POPOR", si eu ma includ in POPOR,noi toti ne includem in POPOR si nu accept ideea ca am fi prosti.
GeoX said:Istratii in orice caz sunt irationali. Si complet redusi. Am avut niste experiente cu unii, cica necredinciosii in "domnul Istrate" trebuie sa dea coltul, cica sa vina marele cutremur sa ii omoare pe necredinciosi. Q.E.D.
GeoX said:Nu are nici o relevanta ce face mosneagul ala, e oricum inutil. Credeam doar ca e deja la balamuc.
adrian_nicolae said:Parerea ta ca se arunca prea usor cu acest cuvant : "prosti"![]()
Anuk , eu ma refer la anumita parte din electorat![]()
adrian_nicolae said:Votand doar ce ti se serveste la tv , esti prost , spalat pe creier , manipulat .... eu nu am votat ce mi s-a oferit la tv , deci nu fac parte din aceasta categorie![]()
Ce sa-i faci omului daca-i place tv-ul,anuk?anuk said:adrian_nicolae said:Votand doar ce ti se serveste la tv , esti prost , spalat pe creier , manipulat .... eu nu am votat ce mi s-a oferit la tv , deci nu fac parte din aceasta categorie![]()
Dragul mamei, te poti uita la la TV cat vrei si nu esti prost pt ai creier
si poti discerne binele de rau , nu-i asa ? Cei care nu se uita si cred in cr li se spune, aia au o problema. Esenta consta in aceea ca nu toti sunt informati si as indrazni sa parafrazez, lipsa de informatie ...naste......presedintii pe care-i meritam![]()