Un poliţist german a declarat presei că forţele de ordine nu pot să ia măsuri aspre împotriva infracţiunilor comise de refugiaţi, fără a fi acuzaţi de violenţă excesivă sau de rasism, în timp ce multe astfel de incidente sunt trecute sub tăcere, pentru a da bine în statisticile poliţiei.
"La început, veneau, în principal familii cu copii, care păreau bine educate şi vorbeau engleza. Între timp, 95% dintre refugiaţi au ajuns să fie bărbaţi singuri”, a povestit poliţistul pentru Bild, citat de rt.com.
Un solicitant de azil a vrut să taie gâtul colegului său. Raportul de la locul incidentului a inclus doar câteva leziuni, nu tentativă de omor, cum ar fi trebuit, pentru că aşa arată mai bine statisticile poliţiei, a explicat Bernd K. În opinia sa, rata criminalității în rândul refugiaților depășește cu mult cea a populației locale.
Luati-i in casa daca ii iubiti atat de mult; eventual si in pat, ca sa fie si mai bine. Madam Merkel e nebuna, saraca, cred ca a atins-o ceva la scoarta. Oricum a fost o chestie bine organizata, de la bun inceput a fost ceva in neregula cu invazia asta. Puteau fi opriti cu tunuri cu apa clocotita sau cu apa foarte rece, in 3 minute ii terminau.
Am spus ca vor incepe magariile lor arabesti specifice in locuri publice foarte aglomerate ? Am avut dreptate, maimutele fac exact ceea ce stiu ele mai bine. >>>>>
Bravo lui, ca nu a stat momaie sa astepte reactia autoritatilor, care au fost oricum jalnice si au incercat sa ascunda lucruri grave. Bestiile trebuie tratate in forta.
Unm articol interesant. Asta spun si eu, inregistrarea stricta a tuturor solicitantilor de azil, amprentare si alte tipuri de proceduri biometrice (iris, vene, etc.), cu toate costurile initiale (care trebuie acceptate) reprezinta masuri minimale de bun simt. Amprentare generalizata a tututor alora, clar, nici nu se discuta altfel.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.