• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

joi1cd6787686.jpg

Pentru iubitorii de "refugiati":

http://www.evz.ro/un-politist-germa...de-refugiati-sunt-ascunse-de-ochii-lumii.html

Un poliţist german a declarat presei că forţele de ordine nu pot să ia măsuri aspre împotriva infracţiunilor comise de refugiaţi, fără a fi acuzaţi de violenţă excesivă sau de rasism, în timp ce multe astfel de incidente sunt trecute sub tăcere, pentru a da bine în statisticile poliţiei.

"La început, veneau, în principal familii cu copii, care păreau bine educate şi vorbeau engleza. Între timp, 95% dintre refugiaţi au ajuns să fie bărbaţi singuri”, a povestit poliţistul pentru Bild, citat de rt.com.

Un solicitant de azil a vrut să taie gâtul colegului său. Raportul de la locul incidentului a inclus doar câteva leziuni, nu tentativă de omor, cum ar fi trebuit, pentru că aşa arată mai bine statisticile poliţiei, a explicat Bernd K. În opinia sa, rata criminalității în rândul refugiaților depășește cu mult cea a populației locale.

Luati-i in casa daca ii iubiti atat de mult; eventual si in pat, ca sa fie si mai bine. Madam Merkel e nebuna, saraca, cred ca a atins-o ceva la scoarta. Oricum a fost o chestie bine organizata, de la bun inceput a fost ceva in neregula cu invazia asta. Puteau fi opriti cu tunuri cu apa clocotita sau cu apa foarte rece, in 3 minute ii terminau.

Am spus ca vor incepe magariile lor arabesti specifice in locuri publice foarte aglomerate ? Am avut dreptate, maimutele fac exact ceea ce stiu ele mai bine. >:)>:)>:)>:)>:)

http://www.contributors.ro/editoria...se-rezolve-acum-inainte-de-a-fi-mai-rau/?cfcc

Unm articol interesant. Asta spun si eu, inregistrarea stricta a tuturor solicitantilor de azil, amprentare si alte tipuri de proceduri biometrice (iris, vene, etc.), cu toate costurile initiale (care trebuie acceptate) reprezinta masuri minimale de bun simt. Amprentare generalizata a tututor alora, clar, nici nu se discuta altfel.

Sa vina zapadaaaaa....:happy::happy::happy::happy::happy::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::8::8::15::15::sleepy::sleepy:

Sa vina,sa aibe jurnalistii subiecte :P Pariu ca o sa ne surprinda nepregatiti ?

Iarna nu-i ca vara. >:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Vineeeeeeeeee .... :happy::happy::happy::happy::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::snowman::12::12::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

Back