• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Prin masuri dure inteleg masuri contra imamilor dementi care propovaduiesc incitarea la moartea "necredinciosilor". Adica vii la mine in tara, beneficiezi de progresele civilizatiei noastre si in loc sa zici mersi, indoctrinezi sistematic pustimea musulmana cu indemnuri de a-i ucide in orice fel de "cainii imputiti de crestini", si asta intru "slava lui Allah". Nu mai e de accepat asa ceva.

E o oarecare diferenta intre epoca ceausescu si regimul politic si economic actual din Franta. Chit ca mai toti politicienii francezi sunt cam gaunosi asa, demagogi, corupti si de altfe feluri, nu prea se compara cu regimul comunist de la noi. Si nu cred ca in bisericile demolate de comunisti la noi se propovaduia Moarte ateilor! In schimb, in moscheile radicale se propovaduieste uciderea "cainilor crestini imputiti". Bravos, fata de asta sa fim toleranti, dar nu si fata de ziaristii care "jignesc" "sfantul islam".

In martie 2012, un marocan din a doua sau a treia generatie de imigranti stabiliti in Franta, indoctrinat, fireste, de nenorocitii aia de imami, a impuscat mai multi elevi si profesorul lor in fata unei scoli evreiesti din Toulouse.

http://www.gandul.info/internationa...ania-electorala-din-franta-suspendata-9413312

Am spus, toleranta excesiva fata de clericii islamisti genereaza monstri. Q.E.D. De aia zic ca sunt necesare masuri dure, ca trebuie pusi cu botul pe laba aia cu corectitudinea politica si nenorocitii aia de progresisti.

Cred ca doar persoana lipsita de discermanat ,fara personalitate ,poate cu probleme psihice sau cu spirit mercantil poate fi indoctrinata,cel putin asa cred.

Esti naiva. Nu ai idee cat de multi tineri musulmani, deci persoane aflate in Occident la a doua sau a treia generatie, se lasa manipulate si indoctrinate de imami dementi cu jihadul lor cel "sfant si glorios". E un fenomen pe scara larga, vorbesc foarte serios, nu e vorba ca sunt eu patimas. Asta e realitatea, si trebuie acceptata si facut ceva, inclusiv cu masuri dure contra acelor imami nebuni. Care imami, fie vorba intre noi, sunt cam bogati asa, profita bine-mersi de binefacerile civilizatiei vest-europene.

Nu ca noi nu avem bubele noastre. Toti escrocii, alde nastase, voiculescu, becali, copos, mihai stoica si celelalte lepre janghinoase scriu pretinse lucrari stiintifice ca sa iasa din puscarie. Huoooo! In sfarsit se sesizeaza si DNA-ul, e deja penibil, e de rasul curcilor. >:)>:)>:)>:)>:)>:)X-(X-(X-(X-(X-(X-(:devil::devil::devil: Ar trebui bagati iar la zdup, impreuna cu toti complicii lor.

Ce cercetator stiintific e gigi becali ? Ce om de stiinta e copos ? Ce savant e mihai stoica, manca-l-ar ciuma sa il manance ? X-(X-(X-(X-(X-(

La atentatele de la Londra din 2005 au participat si tineri musulmani formati si scoliti acolo, in Anglia, cu studii superioare dar care au fost indoctrinati de imami dementi. Diferite fundatii musulmane le-au sponsorizat deplasarile in zone "fierbinti" (Iraq, Afganistan, Sudan), pentru a se pregati "cum trebuie" astfel incat sa lucreze pentru a aduce jihadul intru "slava lui Allah".
Eu de asta spun ca trebuiau luate masuri dure contra imamilor, a diferitilor clerici dementi care indoctrineaza tinerele generatii, inca de mici.
Noapte buna.

GeoX said:
Esti naiva. Nu ai idee cat de multi tineri musulmani, deci persoane aflate in Occident la a doua sau a treia generatie, se lasa manipulate si indoctrinate de imami dementi cu jihadul lor cel "sfant si glorios". E un fenomen pe scara larga, vorbesc foarte serios, nu e vorba ca sunt eu patimas. Asta e realitatea, si trebuie acceptata si facut ceva, inclusiv cu masuri dure contra acelor imami nebuni. Care imami, fie vorba intre noi, sunt cam bogati asa, profita bine-mersi de binefacerile civilizatiei vest-europene.

Nu-i vorba de naivitate ,dar intamplator ,cunosc doua persoane care cred "ca se ajung''daca fac asta, studiaza constiincios Coranul ,neaga biblia ,si abereaza la greu despre Isis pe facebook . Stiu sigur ca una din persoane are probleme psihice iar cealalta le are cu drogurile. Deci....

Nu ma dau in vant dupa mondenitati, fiecare e liber sa faca ce si cum vrea ,dar asta m-a suprins :

Presa tabloidă de la noi dezvăluia acum un an o știre bombă, potrivit căreia fiica Andreei Esca s-ar iubi cu fiul lui Omar Hayssam, celebrul sirian condamnat în dosarul răpirii jurnașliștilor în Irak!

Alexia Eram, fata Andreei Esca, si Rashid Omar, unul dintre cei șapte copii ai lui Omar Hayssam cu Adela Omar, s-au autodeclarat un cuplu, spre surprinderea tuturor! Cei doi adolescenți și-au exprimat acum un an sentimentele, și și-au spus “te iubesc” din ambele parți.

Fiica celei mai cunoscute știriste de la noi și-a rugat amicii să nu-i judece alegerile dacă nu-i înteleg motivele, recunoscând ca “orice fata vrea un baiat rau care sa fie bun doar pentru ea”.

In Basarabia, oligarhul mafiot plahotniuc a fost propus prim-ministru. Sunt lucruri mai grave decat prostiile alea de mondenitati cu iubitul fetitei andreei esca.

Poate ca ai dreptate, dar iubitul nu e un tinerel neprihanit, ci fiul tatalui sau :P Suficient de grav daca e copilul tau si mai ai si statutul de persoana publica. Si apoi....

Back