• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

La Bruxelles, Targul de Craciun a fost redenumit "Placerile (sic) Iernii", pentru ca termenul Christmas ofensa mult iubitii si stimatii musulmani. >:)>:)>:)>:) La nivel oficial, nu se mai ureaza Craciun fericit! ci se transmit Felicitari de sezon! La asta s-a ajuns, la asta ma refer si nu se mai pot admite abuzurile nerusinate ale acestor relativisti si progresisti care le cauta in coarne islamistilor.
In primul rand, jos cu relativistii si cu progresistii de duzina care sunt de-a dreptul iresponsabili. Auzi, felicitari de sezon, si out cu Craciun fericit ca sa nu lezam si ofensam sensibiltatile dragilor islamisti.

De ce m-as supara eu ce face veciunul meu in ograda lui atata timp cat nu-mi impune mie sa faca ca el ? Pe de alta parte aceste targuri de Craciun si Paste nu prea mai au legatura cu semnificatia religioasa a evenimentelor biblice ,e o afacere ca multe altele.

E treaba mea daca imi fac la mine in tara/oras targ de Craciun, niste straini nu au nici un drept sa imi impuna, direct sau indirect, ce sa fac. Daca nu le place si nu le convine, sa plece inapoi la ei de unde au venit.

Adevarata intoleranta se afla la islamisti in curte, nu la mine. Ei sunt cei care nu tolereaza, pe considerente de sharia, traditiile si obiceiurile noastre, si sunt opresivi prin excelenta, pentru ca nu accepta libertatatea de constiinta si dreptul meu de a ma organiza cum cred de cuviinta. Deci sursa majora de intoleranta e la ei, dovada fiind si atitudinea fata de femeile crestine, considerate c---e albe. Pe noi ne desemneaza drept "caini necredinciosi imputiti care trebuie spintecati si trimisi pe lumea ailalta", dupa voia lui "Allah".

N-o sa ne impuna nimeni, stai linistit :P Au fost ani de dictatura cand te asteptai ca veciunul sa te "toarne " la securitate ca ai brad de Craciun, sau faci oua rosii de Paste, sau te cununi religios, dar am rezistat si traditia nu a murit.

A, sa nu uitam si libertatea de opinie, intolerabila pentru adeptii shariei. Deci asta e, islamismul fanatic e sursa de intoleranta, prin excelenta.

Francezii au patit-o si din cauza tolerantei excesive fata de moschei multiple in care, de ani de zile, clerici dementi indoctrinau tinerii musulmani pentru omorarea necredinciosilor, a "cainilor de crestini", in virtutea slavei lui Allah..>:)>:)>:) Cei care vor implini slava lui Allah omorand cat mai multi crestini vor ajunge in lumea ferice in care Allah le va da fecioare virgine dupa pofta inimii. >:)>:)>:):devil::devil::happy: Toleranta excesiva la asa ceva...sigur, duce la monstri. Aici e limita libertatii de expresie, pana la omorarea celui care nu e de aceeasi confesiune si alte asemenea. Nu cred ca francezii nu stiau ce idei extremiste se propaga in acele medii. Dar deh, era mai comoda "corectitudinea politica".

Nu neaparat, caricaturile au aprins scanteia razbunarii, nu ca asta ar fi o scuza, normal ar fi sa nu zgandari stupul de viespi, risti sa te intepe toate :P

Eu nu ii arunc in aer nevasta si copilul vecinului daca ma inunda. Fiindca nu sunt salbatic. Si nu exista oricum circumstante atenuante pentru nici un act de terorism. In schimb, s-a manifestat o toleranta nelalocul ei fata de predicile imamilor dementi tinute taman in Franta. Adica imamii au voie sa propovaduiasca "moarte necredinciosilor" tocmai intr-o tara de "necredinciosi", dar ziaristii nu au voie sa faca niste caricaturi ? Gata, e cazul sa se termine cu "corectitudinea politica" si cu tampeniile multiculturaliste.

He,he ! Una-i una si alta-i alta. Cat priveste terorismul, nu are justificari ,clar. Trebuie sa intelegi insa ca se fac si gesturi provocatoare dintr-o parte sau alta .

Mult invocatele gesturi provocatoare nu justifica deloc crima, sunt aprecieri relativiste. Adica ziaristii nu au voie sa publice caricaturi, dar clericii islamisti au voie sa propovaduiasca moartea necredinciosilor fara sa pateasca nimic, pentru ca asa "corect politic" ? Nu merge asa. Oricum trebuie intors foaia si aplicate masuri dure. O fi frumos umanismul utopic, dar mai de preferat e siguranta publica.

Se poate incepe cu demolarea moscheilor, arestarea sau/si expulzarea cu forta a imamilor. Ca nu se stiu cine sunt ei...dar cat timp "corectitudinea politica" si tampenia de multiculturalism primeaza, imamii vor continua ceea ce au facut si pana acum. Pasivitatea si toleranta excesiva nu mai sunt admisibile.

E clar ca ne situam pe poziti diferite ,nu-s adepta nici a " umanismului utopic" ,nici a " masurilor dure" . Mi-am amintit de Ceausescu care demola biserci si de acea epoca pe care o doresc uitata.

Back