• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/-igiena-si…-bacteriile-sistemului-409366

Eu cred ca cineva din "lant" a considerat ca nu e cazul sa se spele pe maini dupa ce a facut d-aia mare. >:)>:)>:)>:) Asa sunt romanii, multi dintre ei nu se mai si spala de maini dupa ce se "usureaza". In schimb, manipulatorii invoca drept cauza vaccinurile. Mai nou, maimutele istericoidale cu propaganda anti-vaccinare pretind ca poliomielita se face de la zahar si deci nu mai trebuie vaccinati copilasii. As interna urgent la balamuc toate specimenele care fac propaganda anti-vaccin. De fapt, nu doar la balamuc, ci la carcera, la izolare totala.

Laptele provenit din ferme poate fi infestat cu E.coli și din cauză că țăranii sau angajații care mulg vacile nu se spală pe mâini după -folosirea toaletei – în cazul în care au acces la o toaletă cu chiuvetă și apă, și nu folosesc cunoscutul WC din fundul curții!

E greu, frate, sa ne mai si spalam pe maini. Popor cu multi prosti, creduli, hoti, prefacuti, iubitori de coruptie, nespalati....>:)>:)>:)>:)

La multi ani,fetelo r!!
Si sa va alegeti cate o floare care sa va poarte noroc :P

Un 8 Maetie cu bucurii.

Si maine sunt:
mucenici2ea3e3.jpg

Celor care inca mai aveti mame in viata ,nu uitati sa le spuneti macar astazi, cat de mult le iubiti si datorati.

Am impresia ca se exagereaza, in toate scolile se face mancare pt europeni, vegetarieni si musulmani ,parintii anunta ce meniu prefera .Este o practica veche ,nimic nou.

Nu. Pur si simplu s-a ordonat scoaterea totala a carnii de porc doar pentru ca in scoala sunt si islamisti. Cu ce va mai continua ? >:)>:)>:)

Stii bine cum rastalmaceste presa,tii minte cand toata media a anuntat ca motivul imbolnavirii copiilor din Arges cu sindromul hemolitic-uremic ,ar fi carnea de pui si branza? Ei bine, rezultatele analizelor facute de Institutul Cantacuzino arata ca " "Tulpinile de la copii sunt diferite între ele (confirmând aşteptările întrucât nu erau indicaţii de înrudire epidemiologică a cazurilor respective) şi diferite de cele din brânză şi carne (din nou confirmând, întrucât nu existau date epidemiologice sugestive că aceste alimente ar fi fost consumate de vreunul dintre copii)" .

Ma refer la toleranta excesiva in favoarea alora. In Belgia, cartierul ala rau famat a fost menajat, desi acolo colcaiau teroristii. Dar...sa nu se supere musulmanii...

Am spus: cred ca undeva in lant cineva nu s-a spalat pe maini sau nu a respectat alte reguli minimale de igiena. Evident ca nu va recunoaste nimeni.

Nu s-a facut ancheta epidemiologica de la inceput, pentru ca idiotii aia comunisti din Arges, de la spitalul pediatric, NU au raportat cazurile. Obicei vechi, de tip comunistoid-ceausist, asa cum inainte de 1990 nu se spunea nimic despre HIV/SIDA. Daca se incepea de la primele cazuri, erau sanse mai mari sa se gaseasca sursa. Multumim obiceiurilor comuniste ale managerilor de spitale. I-as impusca pe toti.

() Toti cae-s idioti sunt comunisti cu acte-n regula?

http://www.agerpres.ro/sanatate/201...stive-au-fost-transportati-la-spital-15-16-53

Ceva e acolo in Arges. Vreo manarie si un conflict cu igiena la ceva producatori/distribuitori de alimente de tot felul. Sigur ca nu vor sa recunoasca. Avand in vedere afacerile bastanilor de acolo, alde nicolescu, pendiuc si altii de teapa lor...>:)>:)>:)>:)

In schimb, se da vina pe vaccinuri, e la moda.Mai nou, cica poliomielita se face de la zahar, zic maimutele care promoveaza campania anti-vaccin. Nu bacteriile provoaca boli, pretinde asa-zisa asociatie pentru protectia consumatorilor, condusa de fostul padurar costel stanciu, o nulitate intelectuala si morala. Deja se merge la OBSCURANTISM MEDIEVAL. Q.E.D. Cand om scapa de otrepele astea ? Eu as baga la carcera toate maimutele anti-vaccin.

Somn usor ,pe maine dimineata cu sanatate si voiosie >D<

Back