GeoX
Administrator
- Reaction score
- 0
http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/-igiena-si…-bacteriile-sistemului-409366
Eu cred ca cineva din "lant" a considerat ca nu e cazul sa se spele pe maini dupa ce a facut d-aia mare. >
>
>
>
Asa sunt romanii, multi dintre ei nu se mai si spala de maini dupa ce se "usureaza". In schimb, manipulatorii invoca drept cauza vaccinurile. Mai nou, maimutele istericoidale cu propaganda anti-vaccinare pretind ca poliomielita se face de la zahar si deci nu mai trebuie vaccinati copilasii. As interna urgent la balamuc toate specimenele care fac propaganda anti-vaccin. De fapt, nu doar la balamuc, ci la carcera, la izolare totala.
Laptele provenit din ferme poate fi infestat cu E.coli și din cauză că țăranii sau angajații care mulg vacile nu se spală pe mâini după -folosirea toaletei – în cazul în care au acces la o toaletă cu chiuvetă și apă, și nu folosesc cunoscutul WC din fundul curții!
E greu, frate, sa ne mai si spalam pe maini. Popor cu multi prosti, creduli, hoti, prefacuti, iubitori de coruptie, nespalati....>
>
>
>
Eu cred ca cineva din "lant" a considerat ca nu e cazul sa se spele pe maini dupa ce a facut d-aia mare. >

Laptele provenit din ferme poate fi infestat cu E.coli și din cauză că țăranii sau angajații care mulg vacile nu se spală pe mâini după -folosirea toaletei – în cazul în care au acces la o toaletă cu chiuvetă și apă, și nu folosesc cunoscutul WC din fundul curții!
E greu, frate, sa ne mai si spalam pe maini. Popor cu multi prosti, creduli, hoti, prefacuti, iubitori de coruptie, nespalati....>