• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata , sa aveti o zi senina chiar daca afara ploua :P

Ia ghiciti voi, ce credet ca au furat hotii care au spart si pradat un magazin satesc :P

Caietul datornicilor sau vreun registru contabil ? >:)>:)>:)>:)

aseara schimband programul am nimerit pe kanal D ....se vorbea de acest caz...nu e de ras... dar :))))

Vise...din alea cu m capete si n cozi. :p >:):devil: S.B.D.

Daca asta iti doresti...... poti visa linistit,eu una,nu ma opun, de ce sa-ti stric placerea ?!?
\

adrian_nicolae said:
aseara schimband programul am nimerit pe kanal D ....se vorbea de acest caz...nu e de ras... dar :))))

Zici ca nu-i de ras?

Iote ce zice "victima" () :

"Totul e în regulă. Nu m-am speriat... Asta a fost. Am iertat-o. Nu se pune nicio problemă. Mai greşim şi noi, fiecare greşeşte. Ce să se întâmple? Că de Ziua Femeii... urma să merg să îi iau flori. Trebuia să mă trezesc mai de dimineaţă. După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, am coborât la vale şi era şeful de post în maşină. M-a dus la dispensar, apoi m-au adus aici la spital. M-au cusut... nu a durat mult operaţia... m-am gândit că poate nu mai pot să fac copii. Cum să reacţionez? O ţin la distanţă de acum pe soţie. Când m-a apucat, am amorţit, m-a durut un pic. Nu a prins de ele, a prins de piele un pic. Mâine mă externează şi gata. Am o femeie puternică. Femeile care n-au primit flori de 8 Martie să facă la fel ca soţia mea"

Asta daca sunt in stare sau daca te tine:D: nu se stie ce ar putea pati ele dupa trebusoara asta ,asa ca ,vorba celor de la TV, " Nu faceti asa ceva acasa" ()

Noapte buna si vise zglobii sa aveti, eventual cu m capete si m x n cozi. >:)>:)>:)

Back