• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In cazul asta poti vedea proba de dans,program liber la JO de la Soci, undeva pe seara

E live,la ora 17 pe TVR 2

Vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, a fost jefuită în timp ce participa la o dezbatere publică, la Londra.

"Este pentru prima dată când mi se întâmplă aşa ceva şi am călătorit în toată lumea", a declarat Reding, potrivit The Telegraph.

Hoţii nu s-au atins de actele oficiale, dar i-au furat servieta şi cerceii, dar şi plăcintă ţărănească. Poliţia londoneză speră să dea de urma hoţilor cu ajutorul camerelor de supraveghere.

http://www.romaniatv.net/viviane-re...luat-cerceii-servieta-si-placinta_126030.html

Sper din tot sufletul sa nu fie romani,indiferent de etnie :D:simplu fapt ca a luat placinta , ma duce cu gandul la un om caruia ii era foame.

Buna seara!
Anuk, zau ca m-ai facutsa rad cu articolul asta,,,dar...sa speram ca nu sunt ,ca sunt destui ,,flamanzi in Londra de toate natiile ,dar cum romanii sunt campiono la asa ceva...Acu' e de plans nu numai de ras...

TVR2 ,patinaj artistic,perechi, ultilmile doua grupe, 8 cupluri.

N-am sanse sa vad ca ambele televizoare sunt ocupate:)) Asa ca ma multumesc cu calculatorul ,nu ca mi-ar displace:)

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place :P frumos, frumos .

Recunosc, mi-a placut .

Da-o-n friguri de treaba :D: Slujba intr-o biserica din Virginia, Statele Unite ale Americii, îmbrăcămintea este opţională, începând cu pastorul şi terminând cu ultimul credincios care intră în biserică, scrie christianpost.com. "Vino aşa cum eşti" este deviza membrilor acestui aşezământ de cult.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/sc...sii-intr-o-biserica-din-sua-video-661095.html

Am vazut asta la tv.Ce are mai? Asa cum te-a lasat Dumnezeu:)))))
Gata ,eu va spun tuturor noapte buna si somn usor.

Buna dimineata !! Cam spalacita la culoare :D: da-i frumos motanul.

Back