Vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, a fost jefuită în timp ce participa la o dezbatere publică, la Londra.
"Este pentru prima dată când mi se întâmplă aşa ceva şi am călătorit în toată lumea", a declarat Reding, potrivit The Telegraph.
Hoţii nu s-au atins de actele oficiale, dar i-au furat servieta şi cerceii, dar şi plăcintă ţărănească. Poliţia londoneză speră să dea de urma hoţilor cu ajutorul camerelor de supraveghere.
Buna seara!
Anuk, zau ca m-ai facutsa rad cu articolul asta,,,dar...sa speram ca nu sunt ,ca sunt destui ,,flamanzi in Londra de toate natiile ,dar cum romanii sunt campiono la asa ceva...Acu' e de plans nu numai de ras...
Recunosc, mi-a placut .
Da-o-n friguri de treaba : Slujba intr-o biserica din Virginia, Statele Unite ale Americii, îmbrăcămintea este opţională, începând cu pastorul şi terminând cu ultimul credincios care intră în biserică, scrie christianpost.com. "Vino aşa cum eşti" este deviza membrilor acestui aşezământ de cult.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.