• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata ! Multam pentru cafea ,Old! O saptamana buna sa aveti!Si o melodie pentru voi:)

anuk said:
Se intampla sa nu constientizezi ce este in subconstientul tau si nu din frica sau rusine ci pt pana nu esti pus intr-o anume situatie , habar n-ai ca ai o anume problema ,o frica, un sentiment sau...sau....

Si asta e adevarat.Mai naspa e cand stii tot ce trebuie si ignori problemele din comoditate sau din obisnuinta de a trai intr-un anumit fel...

anuk said:
La "cazul '' asta ma gandeam si eu chiar din mommentul cand am aflat ca a plecat de acasa si ma gandeam ca a fost influentata de site-uri care indeamna sa te pocaiesti ca vine apocalipsa pe care le accesa.Asta-i una ,cu siguranta insa are probleme de comunicare, cu siguranta parintii au detinut controlul mult prea mult . Sau....chiar este structurata asa, sa duca o viata monahala.

Vezi ce inseamna sa devii un parinte prea strict? Ingradirea copilului nu-l va feri de rele sau de ceea ce inseamna viata ,dar il va trimite exact catre fuga...Cum si prea multa libertate il v-a trimite direct in mijlocul unui anturaj prost.E greu sa fii parinte ,dar nu imposibil ,adica parinte asa cum ar trebui ...chiar si cu unele greseli ,dar sa nu fie iremediabile pentru dezvoltarea unui copil si pentru relatia copil-parinte.Poate ca acesti parinti si-au invatat lectia ,cu toate ca sunt parinti care chiar si atunci cand Dumnezeu le da cate o lectie ei nu si-o insusesc.

Degetico, mi se pare mie sau nu trece zi in care sa nu invoci chelia lui Gogu ? :p Hm, cam da de gandit asta... Remarc oricum o frecventa ridicata a acestor invocari. Ma gandesc sa fac histograma, sa vedem ce ar putea rezulta din asta.

:)))) ce sa fac mai daca am o slabiciune pentru ea:)))))))))))))))

Vezi de la atata histo...ce o fi sa nu-i faci cucuie lui Gogu:)))))

Histograma vizeaza doar frecventa cazurilor in care ii tot invoci chelia. Sunt curios ce alura va avea. Da de gandit, oricum.

Eu as lasa cat mai liber copilul, supravegheat de la distanta.
Pe masura ce creste, din ce in ce mai mare distanta. Intervenit doar cand tinde sa-si puna viata in pericol.
Sa gaseasca singur rezolvarea problemelor ce se ivesc, sa indeplineasca sarcini usoare, sa se invete sa fie activ, nu exploatat. Sa se simta util, dar nu exagerat (a nu fi folosit) Aici poate e dificil de stabilit o granita, doar in functie de varsta si se va vedea disponibilitatea lui de a fi util.
Probabil aici trebuie lucrat, dar cu masura.
Sunt destule manuale in acest sens, probabil ca deja Anuk are un topic pe undeva.
Toate la timpul lor.

GeoX ,nici nu stii cat m-ai inveselit/Rad de plesnesc .Noroc ca sunt singura si nu ma vede nimeni:)))

Sarrah said:
Eu as lasa cat mai liber copilul, supravegheat de la distanta.
Pe masura ce creste, din ce in ce mai mare distanta. Intervenit doar cand tinde sa-si puna viata in pericol.
Sa gaseasca singur rezolvarea problemelor ce se ivesc, sa indeplineasca sarcini usoare, sa se invete sa fie activ, nu exploatat. Sa se simta util, dar nu exagerat (a nu fi folosit) Aici poate e dificil de stabilit o granita, doar in functie de varsta si se va vedea disponibilitatea lui de a fi util.
Probabil aici trebuie lucrat, dar cu masura.
Sunt destule manuale in acest sens, probabil ca deja Anuk are un topic pe undeva.
Toate la timpul lor.
Iubito ,am crescut trei copii,deci manmualul pot sa-l arunc ca am trait si am experimentat zic eu cu rezultate destul de bune ,asa ca manualul tau nu mai valoreaza mare lucru:)

Ce sa mai faca un profesor bun cu manualul pe care l-a tocit an de an de trei ori?
Doar sa scrie un alt manual, mai bun!

Felicitari!!

Buna dimineata. Zat la treaba, nu mai leneviti, ca cine se scoala de dimineata departe ajunge! :p

Insula Okunoshima cunoscuta si sub numele de ”Insula iepurilor”

Mai copii ,voi care sunteti experti intr-ale oamenilor si ale calculatoarelor lamuriti-ma si pe mine cu ceva. Cum poti sa banezi un om si sa-i spui asa ceva?
Ati primit interdictie din urmatoarele motive:
Nu s-a specificat motivul.

Data la care se va ridica interdictia: 16-March-2014, 12:00 AM

Daca v-ati inregistrat de curand, va rugam sa ignorati mesajul de mai sus, deoarece contul dvs. se afla intr-un proces moderatie. Acest lucru nu ia mai mult de 24 ore. Va multumim pentru intelegere!

Pai ce fel de administrator si moderatori sunt aceia care fac asta? Nu-i asa ca pare ca si cum ar zice esti banat ca asa vor muschii nostrii si nu ca ar fi motive reale? Cum sa respecti astfel de oameni?

Si mai am o nelamurire...daca cineva tot in mediul virtual spune ca ai postat ceva injurii la adresa acelei persoane ,dar pe postarea respectiva scriwe neinregistrat ,cum naiba spui ca provine acea postare de la un anumit user .,cand se stie ca cei care se pricep in IT pot sparge calculatoarele oamenilor relativ usor ,deci treaba asta cu IP-UL nu sta in picioare si avand in vedere ca studiind un un om ani de zile ii poti imita stilul de a posta usor.Astept pareri:)

Si cand mai esti si scos la ,,vanzare ,,ca in targul unde geambasul isi vinde caii...ma-sa!:))))

Old DG said:
O zi buna sa aveti!>D<

E bun ceaiul asta ,Old ca tot am o bila care ma enerveaza rau:)

Mai ,nu ma refeream la voi in forum ,ci asa...din ale virtualului pagini:))) Cred ca Gogu macar e un om corect si daca ma baneaza si argumenteaza.

Back