• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

...M-am prabusit, mi-am imaginat un refuz din partea ei si am plans mult.
Nu sunt semne pt. refuz, dar ar fi cumplit. Am verisoarele acolo in caz de, sper ca ma vor ajuta.
Nu stiu daca mi-as mai reveni, si inca nu are obligatii fata de mine.
Bine ca a mai ramas putin timp, cat puteam sa ma mai macin asa...
Sper sa ma adun si sa fac dulceata.

Barba tvenit din Nigeria suspect de EBOLA si internat la Bucuresti .

Apropo, stii cum ii cunoaste tipa aceea? E frizerita, si tunde...barbati, evident.
Si ii tunde frumos, se imbraca sexy, se tot invarte cu sanii prin fata lor.
Astia, fraieri mai vor, par incantati, si le da nr. de tel.
Dar e pretentioasa, profitoare.

Daca ar vrea prietena mea ar face la fel, chiar mult mai simplu i-ar fi.
Ii compatimesc insa atat pe clientii uneia, cat si pe ai celeilalte.

Oare in cat timp ar fi gata reteta? Sper ca nu s-a afumat, ca stau pe calculator...

Mmmmmm..pare bun, dar nu stiu cu ce sa spun ca seamana la gust.
Cu totul pare caramelizat, dar pus o lingura in farfurie mai degraba are aspect usor gelatinos, transparent. Inca mai apare acea senzatie de "atos".

Da focul mare si nu uita de lamaie. Cu cat sta la foc cu atat se inchide la culoare.Nu uita de batonul de vanilie.

Bine, lamaie mai la urma. Il las mic sa nu o afum, ar fi pacat de munca.
E mai buna acum, am rabdare. Sigur, "mama" va carcoti, dar o sa guste, va critica, dar...are un gust enigmatic asa, si o ascund cat sunt plecata, sa vad daca intreaba de ea, si...ii spun ca am aruncat-o, ca nu i-a placut!
Ei, atunci imi va spune probabil ca i-a placut!
Chiar daca ii place, acum nu va recunoaste.
Dar, mai intai sa-mi placa mie. Pana acum, fara NIMIC altceva, e de nota 7 pe o scara pana la 10.
Si-s cam pretentioasa, 7 e ceva!

Ma pregatesc sa inchei, recunosc ca am exagerat cu zaharul, e miere curata.
Dau minim nota 8, pun lamaie si vanilie si dau focul mare, mestec si inchei.
Imi e somn, o sa ma culc, apoi o sa ma doara capul ca am luat pastile.
Pe maine.

E ceva deosebit, recomand, dar trebuie rabdare.

Inseamna mana ploaia cu soare. Dar si asa, viile nu prea au mers anul asta.

A inceput mitingul alora care nu vor sa respecte o hotarare judecatoreasca. Mai multi ziaristi de la B1 Tv au fost agresati. Halal libertatea presei pe care o invoca victor tonta creti-n-ponta. E doar pentru dulaii care ii pupa in c*r pe tonta si pe felix. Restul trebuie starpiti si omorati cu ranga, asa cum procedau minerii in iunie 1990. Ce pazeste jandarmeria ?????? Moarte celor care nu proslavesc binefacerile lui voiculescu!

Pai nu e libertate a presei sa inchizi in post, era clar asta.
Am zis, poti interzice o emisiune, dar un post intreg deja e clar.

Nimeni nu inchide latrina 3. Faptul ca sunt chiriasi intr-o cladire care, datorita sentintei, isi va schimba proprietarul, nu e ceva iesit din comun, se intampla des pe la altii. Dar prostia e mare, evident si manipularea.

...Ma refeream la OTV. Fapt implinit. Post inchis.
Nu are importanta numele postului, A FOST INCHIS.
Asa ca, m-as bucura sa mai fie inchise, ce ce nu?
De le-ar inchide pe toate, sa vad jale pe vedetisme si doliu pe curvaraseala si carnala si politica.

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...tului-jurul-palatului-cotroceni-ora-17-00.htm

Reporterul HotNews.ro a asistat si la un incident. Un cetatean i-a chestionat pe jandarmi in legatura cu faptul ca unele strazi au fost blocate fara sa existe un anunt prealabil oficial astfel incat nu s-a putut circula cu automobilele. In timp ce soferul nemultumit le cerea socoteala jandarmilor pentru ca au permis blocare carosabilului, 2 persoane din randul manifestantilor pro-Antena 3 i-au adresat injurii soferului: "Bah, hotule! Ce te intereseaza, bah, pe tine de autorizatie? Ai masina fiindca furi."

Asta e poporul Latrina 3. Niste retardati, spalati pe creier si zabauci. Le doresc o belea mare care sa ii dea cu cerebelul de toti peretii. Mosnegi si babete cu grad avansat de senilitate, de teapa celor care indemnau minerii in iunir 1990 sa ii termine pe "legionarii de studenti". Ma intreb, babetele alea or fi avut si ele copii ? Cum putea sa indemne la ciomagirea studentilor cu ranga ??? S-ar putea sa fi fost sterpe si, de ciuda ca nu au putut face copii, indemnau la uciderea studentilor cu ranga.

Daca nu vezi un cur gol, un mat infundat si un politician cu nasul luuuuuuung, va fi mai bine.

ANTENA #3 e a politicienilor. E clar. Crinuletz, Ponta - Paste.

LaCrina #3

Noapte buna, Popor Roman!

Sarah , esti in eroare ca si cei care "se plimba" nimeni nu inchide Antenele,si Gadea Badea si ceilalti stiu bine asta ,dar manipuleaza poporul. Apropo ,Gadea parca era Mesia cand a intrat in Ierusalim :D:

O reportera a fost lovita cu picioarele de catre fanii Latrina 3. Asta e libertatea de expresie pe care o invoca Filipinezu'. Q.E.D. Eu vreau o tara ca afara in vest, si nu ca in Rusia lui Putin. Punct.

Sarrah said:
..."Mama" a zis ''pe romaneste"....iese un rahat...

"Ce sa iasa mama din atata zeama, cred ca nu mai gandesti, te inteleg...."
Adica, crede ca "plutesc" si doar caut sa-mi umplu timpul ramas.

Si daca ii mai pui si un bat ,iese ce stie toata lumea ,adica rahat pe bat...

Metodele bosorogilor Latrinei 3: suturi in spatele ziaristilor care nu ii pupa in posterior pe tonta si pe felix. O aud si pe prostovana de purtatoare de cuvant a Jandarmeriei, pitifelnica e penibila, cotcodaceste fara rost ca o gaina tolomaca.

Cand vezi ce se intapla .....nu-ti mai arde de muzica :D:

Back