• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata.
Pai...cine se scoala de dimineata e mai harnic. :p

adrian_nicolae said:
Te invidiez..... abia astept sa vina 1 septembrie sa vin la racoare:)))

Astepti sa vii...la racoare ???? :O:O:O:O>:)>:):devil::devil::devil:

Noapte buna !! La 17 grade cate sunt la mine acum.....o sa am un somn linistit :P

153323ed570.jpg

Buna ziua.

adrian_nicolae said:
Daaaaaa ..... aici mori de calda si ziua si noaptea.... nu a mai plouat de 3saptamani...

Vara merging LA racoare si iarna LA frig. ASA imi poceste tableta scrisul desi e noua.
Fred can e din setari. Can tot traduce. Imi pune vorbe in gura same sic ASA...

Pe vremuri, de 23 August, tot romanul manca mici si bea bere :P Evident dupa ce se termina defilarea .

Ploua infernal .......si e rece, dar nu ma deranjeza, mie -mi plac ploile.....

Buna dimineata !! Sa aveti o zi buna.

Doar in Irlanda m-am temut de ploaie. Ar fi fost un dezastru, pozele in special la Causeway ar fi fost de calitate slaba, din cauza distantei mari ce urma sa o parcurgem nu puteam intarzia prea mult.
Si pe Aran ar fi fost chin, nu prea gaseai adapost, plus ca eram si cu nepotica.
Am inchiriat biciclete. O apa de un albastru deosebit, un loc superb. Te imbia la baie, insa era foarte rece. Daca era intr-o zona calda, cred ca nu puteai infige un ac.
Am ramas cu amintirea frigului si...inca am avut noroc!!!
Ah, era un centru de unde puteai cumpara fesuri. Da, nu prea aveam unde ne adaposti. Ne bazam doar pe impermeabile. Vaporul la ora 16:30. Si, daca ploua...Nu ne puteam intoarce pt. ca trebuia sa merg sa fac poze si nu ma lasau singura...

O sa descarc tot ce e important in calculator si il duc la tara. Il schimb. Poate reusesc sa montez camera aceea.
Apoi, vom face o ultima incercare de impacare cu mama ei, macar pentru EA.
In functie de rezultat, vom decide pe ce cale o om lua.
a) amandoua in Irlanda (am pierde sustinerea verisoarelor integral, inclusiv a mamei ei)
b) amandoua aici. (pierdem sustinerea mamei ei, nu mai castiga bani, dar intra la scoala)
c) separate, ca si pana acum (tot greu de induplecat mama ei, dar as face "naveta" ca ne-ar fi greu...)
d) nu exista d.

EA e resemnata, o cunoaste mai bine. Eu insa nu suport sa nu mai aiba nici ea parinti, cam asa ar fi...
Foarte dura voi fi cu mama ei, ma va tine minte cat va trai. Ii voi spune din inima exact ce simt.
Timp de gandire nu va avea, noi trebuie sa luam o hotarare rapid. Nu avem timp, altfel i-am da.
EA e mai rece; dar cand discutam de asta, ii infloresc lacrimi in ochi. Asa ca nu pot sa nu fac tot ce pot.

Cred ca e influentata de vreo confidenta de-a dumneaei, la inceput parea sa ne sustina. O sa aflu si cine e confidenta, orice femeie are una...

Amestecul tau in familia ei este total ,dar absolut total inoportun,cu ce drept o faci? Daca as fi mama ei te-asa afara din casa fara menajamente. Tu nu realizezi ca n-ai voie sa te bagi intre mama si fiica indiferent ce gandti si simti voi doua, copile fara minte ? Este o treaba delicata intre mama-fiica,si doar atat.tu nu ai ce cauta in trebusoara asta.. N-ai dreptul sa te bagi,intelegi?
. Nu te-am judecat pt nimic, nu te-am dezaprobat,dar de data asta vad ca intentionezi "sa sari calul" Asa ceva nu este admisibil..Nici daca ar fi o relatie de ani de zile n-ar trebui sa ntervii tu, dar mite ca nici macar voi doua nu stiti ce si cum.
Si daca are o confidenta, care-i problema ta ? De ce te-ar interesa cine este?

M-am infierbant punandu-ma in situatia mamei ei.Imi cer scuze,dar nu retractez nimic din ce am scris.

anuk said:
Amestecul tau in familia ei este total ,dar absolut total inoportun,cu ce drept o faci? Daca as fi mama ei te-asa afara din casa fara menajamente. Tu nu realizezi ca n-ai voie sa te bagi intre mama si fiica indiferent ce gandti si simti voi doua, copile fara minte ? Este o treaba delicata intre mama-fiica,si doar atat.tu nu ai ce cauta in trebusoara asta.. N-ai dreptul sa te bagi,intelegi?
. Nu te-am judecat pt nimic, nu te-am dezaprobat,dar de data asta vad ca intentionezi "sa sari calul" Asa ceva nu este admisibil..Nici daca ar fi o relatie de ani de zile n-ar trebui sa ntervii tu, dar mite ca nici macar voi doua nu stiti ce si cum.
Si daca are o confidenta, care-i problema ta ? De ce te-ar interesa cine este?

M-am infierbant punandu-ma in situatia mamei ei.Imi cer scuze,dar nu retractez nimic din ce am scris.
asa asa ,fa-te rea

Back