• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

De la dd nu ai ce spera, decat eventual la circ. Si iti tine circul de foame ? Nu ca multi dintre ceilalti ar fi ingeri, si tocmai de aia e si greu de ales. Dar eu nu voi alege dd oricum. Bine, nici pe plagiatorul-sef nu il aleg, nici nu se pune problema; nici pe udrea, care e artificial promovata si umflata tocmai pentru a-i conveni plagiatorului. Mai vedem pana in noiembrie, cine stie ce tarasenie ma apare.

Stii cum suntem, ca la casa de nebuni. Ce faci, incendiezi casa? Alegi pe cel mai lucid, sau pe cel de care asculta ceilalti.
Cum or fi rezolvat asta in strainatate? De acord ca au si ei, dar ii mai tin sub control un pic.
Ah, citisem undeva cati bani se duc in lumea coruptiei la nivel Global...te ingrozesti...
Unii chiar ziceau ca se duc la extraterestri direct, fondurile.
Sunt gauri negre, dar cat se poate de pamantesti.

...sa vedem ce tariceanu mai apare...
cred ca nici greuceanu...

Dupa 45 de ani de comunism cu indoctrinare din aia dura, printre cele mai dure din Europa, nu ma asteptam sa se schimbe prea curand ceva, oricum.

inseamna ca a fost ceva ca o pleasca, din care s-au infruptat toti, ca tara e bogata fata de campurile sterpe de prin alte parti.
si aia o duc bine iar noi nu.

Si romani si straini, in cardasie au luat.

Cand lumea iese la miting sa apare hotii condamnati prin sentinta definitiva, in loc sa iasa impotriva hotilor, dar si a demagogilor de duzina...nu mai e nimic de facut.

De vina sunt in primul rand ai nostri, nu strainii, si nu doar cei de sus. Nici opica nu e chiar ingeras, asa ca nu doar vladica e in cauza. Am uitat oare nenorocita aia de asistenta medicala care a lasat sa moara bebelusii arsi de vii in acea maternitate din Bucuresti, fiindca era plecata la o chermeza la ziua unui doctor ?

Se intampla grozavii multe, dar cele mai dure sunt cele ce ar fi putut fi evitate.
Da, mitingul a fost ceva de ras, cei ce l-au organizat s-au facut de ras in opinia mea. Badea, Gadea...
Macar o regie ceva, prea pe fata si nu au avut substrat sa se dea loviti.
Au tipat ca-i doare ceva ce nu-i durea. Si s-au filmat singuri...Mi s-au parut jalnici, imi era rusine de rusinea lor. Ah, chiar nu m-am mai uitat, am fost plecata si cu gandul in cu totul alta parte.
Ce mai fac astia, Badea si Gadea?

Abia astept sa ajungi Anuk cu horoscopul la ziua mea.
Am intrat odata sa vad si nu m-am descurcat. Mai am 2 saptamani de asteptat.
Am asteptat eu lucruri mai emotionante atata timp, o sa mai rabd un pic.

Discutati discutii, nu avem clasa politica ,inca. Asa-i buba.

Dar nici lumea nu prea e educata. De la oameni creduli nu astepti decat ales pe masura, deci hoti, mincinosi, demagogi...

Va las cu bine, strang calculatorul si imi fac bagajelul, maine dimineata plec la tara sa instalez camera.
Apoi am de salvat pe alt calculator, etc, sper sa am primele imagini.
Ar trebui sa am apoi ceva control de aici pe acest calculator ce va fi la tara, ca il cunosc.
Sper sa reusesc in sfarsit, i-am spus operatorului (desigur, in gluma) ca ma prostituez pentru asta, numai sa reuseasca.
E foarte simplu, doar ca mereu a fost altceva.

Parca e altceva cand discut cu barbati peste 35 de ani, am mai mare incredere in ei.
Poate cine stie, intr-un viitor destul de indepartat...

Noapte buna, desi nu ma culc acum.

Si eu am peste 35 de ani. :p Dar cand am ceva de spus, o spun...asta o stie toata lumea. Distractie placuta.

Asta-i alta buba .o sa mai curga apa multa pe Dunare pana se dezmeticeste lumea. mai tii minte afirmatia lui Brucan "românii vor avea nevoie de 20 de ani pentru a învăţa democraţia,..." ? Au trecut cei 20 de ani si .......suntem la fel de bezmetici :D:

O sa mai trebuiasca vreo 40-50 de ani asa, cel putin...

Sunt sceptica, am senzatia ca ca marea majoritate este incremenita, nimic nu o atinge, nimic nu o scoate din inertie,sper sa nu fie asa.

Sarah, nu te inteleg, ce "imagini " speri sa vezi ?!? O felie de cer ,o imagine neconcludenta.,fara relevanta ,in fond Buzaul nu are alta clima,nu e undeva la poli sa vezi o aurora boreala si nici in Sahara sau Himalaia .Te agiti ca sa CE ?!? sa te afli in treaba.

Noapte buna ! Nu va dati huta si vedeti sa nu va ia ciclonul pe sus. :p

A fost o disfunctionalitate temporara, se pare ca s-a rezolvat.

Nu sunt contra ca sa imi spuna cineva ce gandeste, e de preferat sa fie asa.
Cand ai zis ca in 2002 ai stat un an in Olanda m-am gandit ca ai o varsta.
Multi ani inainte si fericiti, lipsiti de griji, si, daca imi permiti un sfat, sa fii mai putin agitat.
Pleaca din inima sfatul, nu o lua in nume de rau.

Anuk, acolo e un microclimat deosebit, promit ca o sa revin cu un comentariu mai amplu, acum orbecai pe mobil.
Acolo se produce efectul Coanda in zona Subcarpatilor Curburii, sau efectul de foehn.
Tocmai as putea arata real time diferentele de acolo si...pana la Buzau chiar, desi sunt cam 15 km.
Sau la viscole, ce diferente de vant acolo in cativa km doar, uneori o parte a satului e in viscol, cealalta nu, desi pare camp plat.
Asta pe finalul lor, perioade scurte.
Si multe alte aspecte. Sunt uneori lenticulari spectaculosi pe circulatii de nord-vest.
Apoi e sentimentul ca e ceva al meu, ar fi o parte din mine, un ochi al meu acolo, oriunde m-as afla.
Apoi, pentru cineva pasionat de vreme, e ceva deosebit sa fii in varful casei pe furtuna, dar in acelasi timp sa fii la adapost de trasnet...sau chiar inchisa intre betoane ca aici...
Pacat ca nu am facut asta mai demult.
Si, chiar ocuparea timpului de-ar fi, trebuie sa fac orice pentru a fi mai bine, ma ajuta mult in plan moral.
De multe ori nu am putut sta acolo, chiar si acum simt o agitatie dar ma abtin sa iau pastile.
Daca iau, apoi trebuie sa iau mai mult timp si stomacul...

Superb nucleul ciclonului, centrat acum in sudul Italiei.
Pacat ca nu pot salva imaginea.
LA noi va fi interesant miercuri, Il prind la tara, va inaugura camera video Angelika.
Poate asa voi boteza camera, Angelika.>D<

...am omis sa vorbesc de jetul pericarpatic Anuk...
Poate vezi ce e cu efectul Coanda Indus due Subcarpatii Curburii pe circulatii de nord.
Apoi, fortele ce tind sa contracareze efectul in functie de traiectoria ciclonului...
Efectul se face simtit Chiar acolo. .....Buzaul e departe, depresiunea jetului pericarpatic e chiar langa deal. In functie de asta, depinde vremea pe sud in situatii limita.

Back