Nu sunt contra ca sa imi spuna cineva ce gandeste, e de preferat sa fie asa.
Cand ai zis ca in 2002 ai stat un an in Olanda m-am gandit ca ai o varsta.
Multi ani inainte si fericiti, lipsiti de griji, si, daca imi permiti un sfat, sa fii mai putin agitat.
Pleaca din inima sfatul, nu o lua in nume de rau.
Anuk, acolo e un microclimat deosebit, promit ca o sa revin cu un comentariu mai amplu, acum orbecai pe mobil.
Acolo se produce efectul Coanda in zona Subcarpatilor Curburii, sau efectul de foehn.
Tocmai as putea arata real time diferentele de acolo si...pana la Buzau chiar, desi sunt cam 15 km.
Sau la viscole, ce diferente de vant acolo in cativa km doar, uneori o parte a satului e in viscol, cealalta nu, desi pare camp plat.
Asta pe finalul lor, perioade scurte.
Si multe alte aspecte. Sunt uneori lenticulari spectaculosi pe circulatii de nord-vest.
Apoi e sentimentul ca e ceva al meu, ar fi o parte din mine, un ochi al meu acolo, oriunde m-as afla.
Apoi, pentru cineva pasionat de vreme, e ceva deosebit sa fii in varful casei pe furtuna, dar in acelasi timp sa fii la adapost de trasnet...sau chiar inchisa intre betoane ca aici...
Pacat ca nu am facut asta mai demult.
Si, chiar ocuparea timpului de-ar fi, trebuie sa fac orice pentru a fi mai bine, ma ajuta mult in plan moral.
De multe ori nu am putut sta acolo, chiar si acum simt o agitatie dar ma abtin sa iau pastile.
Daca iau, apoi trebuie sa iau mai mult timp si stomacul...