Asa e, Anuk...Unii sunt rai de felul lor ,dar incearca cu disperare sa convinga ca nu...ba mai si vand gogosi oamenilor care se vor a fi placinte cu aroma de victima,sau cred ca daca bat campii cu bazaconii inventate ,conving pe cineva ca au si dreptate,cand pentru ei notiunea de dreptate e doar asa...de ochii lumii...cred ca pot inventa lucruri si pot minti la nesfarsit cum ca ei sunt,fac,dreg,ca ei sunt mari si tari,dar de fapt...Un sfarsit...eu nu stiu de ce nmu stau acesti ,,extraordinari,,care cred ca ar putea vreodata sa ,,,incapaciteze,, pe cineva(poate doar in imaginatia lor) ,eu nu stiu de ce nu stau ,,in casa lor,, cu cei asemeni lor si mai vin dupa cei care nu se ridica chipurile la nivelul lor,ba chiar devin insistent de obositori

Eu cred ca pt un astfel de personaj am sa pun si o dedicatie

)) Sa spun ca unii oameni au trupul bolnav,dar sunt ..oameni,insa e cate un specimen dintr-asta la care organul cel mai bolnav e creierul

[video=youtube]
Si inca ceva ,anuk,injuriile si rautatile dor cand au o farama de adevar,dar cand sunt pure inventii ale unora ,de ce sa ma doara? Cinci metri in fata garii si sa ramana cu injuriile si rautatile lor