• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Daca vine cu ce i-am cerut si face si un dans eu ii cant melodia asta:)))))))))))
[video=youtube]

Apropo de .....gol. La sala , celpr silitori :P li se da un bonus care consta intr-un masaj la un aparat gen tambur, cu bile si uneori bilele iti ruleaza tricoul si masajul se face pe pieleguta goala, Doare a naibii asa sa stiti,drept care...nu va doriti ,ca in loc sa fie ceva....placut :P o sa fie a naibii de rau. daca tineti mortis la cautse si ale alea, apelati la "personal calificat " ()

Sarah, sper sa citesti ce scriu eu acum, iti recomand sa te uiti la reluarea emisiunii Nex Star sa o vezi pe fetita Loreali care s-a nascut fara maini si femur la picioare. Vazand ce realizari are,ce lucruri incredibile face cu picioarele bolnave ,poate ca ai a te rusinezi si ai sa incetezi sa-ti planagi de mila si sa te lamentezi . O lectie de viata pt toata lumea din care as vrea sa inveti ceva si sa devii alt om.

anuk said:
Apropo de .....gol. La sala , celpr silitori :P li se da un bonus care consta intr-un masaj la un aparat gen tambur, cu bile si uneori bilele iti ruleaza tricoul si masajul se face pe pieleguta goala, Doare a naibii asa sa stiti,drept care...nu va doriti ,ca in loc sa fie ceva....placut :P o sa fie a naibii de rau. daca tineti mortis la cautse si ale alea, apelati la "personal calificat " ()

Mai .trebuie sa recunosc ca astfel de expierente mi-s total straine ,dar e bine ca ni le aduci la cunostinta...omul cat traieste invata ...catdespre peronalul calificat ,adica si batuta...si cu banii luati? Neee....ma tem ca i-as trimite la...:)))
Eu ma refeream doar la GeoX ,ca tot a zis el ca ne bate si ma gandeam ca o bataie mai inedita m-ar face sa mai iert din ,,violenta,,cu care vrea sa ne bumbaceasca:)))

Am vazut si eu fetita de la Next Star.Impresionant...Ca sa vedeti cum Dumnezeu i-a inchis o usa ,dar i-a deschis alte o suta...

GeoX said:
Noapte buna si linistita la toata lumea.

Foarte buna cand s-o termina meciul ca asa urla tv-ul ala...Oare de ce s-a inventat fotbalul asta pe tv...:)))

Noapte buna ! Fara serpi,balauri...:)

Cata putere sa ai sa fii asa de optimist ? Mi-a fost rusine pt momentele cand m-am frasuit pt o nimica toata.

Noapte buna !!

Proverbul zilei :P
O faptă rea se-ndreaptă printr-o faptă bună, o vorbă rea nu se îndreaptă prin nimic.

vineric7cac.jpg

Buna ziua !!
Degetico, limbarita nu-i deranjanta, injuriile si alte rautatii stii si tu ca dor.

Asa e, Anuk...Unii sunt rai de felul lor ,dar incearca cu disperare sa convinga ca nu...ba mai si vand gogosi oamenilor care se vor a fi placinte cu aroma de victima,sau cred ca daca bat campii cu bazaconii inventate ,conving pe cineva ca au si dreptate,cand pentru ei notiunea de dreptate e doar asa...de ochii lumii...cred ca pot inventa lucruri si pot minti la nesfarsit cum ca ei sunt,fac,dreg,ca ei sunt mari si tari,dar de fapt...Un sfarsit...eu nu stiu de ce nmu stau acesti ,,extraordinari,,care cred ca ar putea vreodata sa ,,,incapaciteze,, pe cineva(poate doar in imaginatia lor) ,eu nu stiu de ce nu stau ,,in casa lor,, cu cei asemeni lor si mai vin dupa cei care nu se ridica chipurile la nivelul lor,ba chiar devin insistent de obositori:) Eu cred ca pt un astfel de personaj am sa pun si o dedicatie:))) Sa spun ca unii oameni au trupul bolnav,dar sunt ..oameni,insa e cate un specimen dintr-asta la care organul cel mai bolnav e creierul:)
[video=youtube]

Si inca ceva ,anuk,injuriile si rautatile dor cand au o farama de adevar,dar cand sunt pure inventii ale unora ,de ce sa ma doara? Cinci metri in fata garii si sa ramana cu injuriile si rautatile lor:)

Back