• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cine voteaza pe baza de mititei si bere este la fel de vinovat ca si cei care nu voteaza, pretextand ca toti sunt la fel. Nu au nici un drept sa se vaite "apolitic".

Nu vaitatul lor deranjeaza ci situatia in sine, ca lucrurile merg prost ,ca luminita de la capatul tuneluilui nu se mai intrezareste......

Pe mine ma deranjeaza coruptia, inclusiv la nivel academic si universitar. De parlamentarii care fac scut in jurul colegilor penali, nici nu mai vorbesc, e gretos.

Si mai e ciudat un lucru. Se plang unii ca toti fura, ca toti sunt la fel si ca sa nu ne gandim la ei. Bun, dar cand DNA-ul intra tare in parlamentari, in fosti si actuali ministri, iarasi nu e bine, ca cica nu foloseste la nimic. E o clara contradictie aici, evident ca nu impartasesc astfel de idei care oricum sunt ilogice. De fapt, e o confuzie intretinuta intentionat tocmai de catre cei de sus si implicati in tot felul de machiaverlicuri, vezi de exemplul cazul Microsoft, edificator.

adrian_nicolae said:
Ehe.... cati se cred fara de pacat si au votat cu fundul.... :)

Stii si tu ce stii :P si ce convins erai ca ai votat cum trebuie ......

Ai dreptate, de la acea nenorocita de Duminica Orbului de 20 mai 1990 ni s-au tras belelele. Pacostea provinde de la cum au votat orbii in 1990.

adrian_nicolae said:
Nu ma refeream la mine :p cine au votat acum vreo 25 de ani ... la aia fac referire

Lasa-i pe aia de-au votat acu 25de ani , n-o da in curul lor, nadejdea ar trebui sa fie la cei ca tine ,tineri si destepti :P carea-ti votat cum ati votat :D: nu te fa ca-i uitat :p Tineret ,mandria tarii ()

GeoX said:
Cine nu voteaza oricum nu are dreptul sa se planga de ce iese.

Corect! Si cine voteaza nu are dreptul sa se planga de ce a iesit:)

anuk said:
Caaati vor vota fara sa gandesca ......cati se vor lasa manipulati si cati vor vota pt au primit o bere :D:

Pai ei beau bere si tu vrei sa mai si gandeasca?:)))

anuk said:
Nu vaitatul lor deranjeaza ci situatia in sine, ca lucrurile merg prost ,ca luminita de la capatul tuneluilui nu se mai intrezareste......

Cred ca ar fi interesant de dezbatut de ce se vaita romanul? Ca sunt prea multe tuneluri sau ca la capatul fiecarui tunel e cate o luminita imaginata de ei si devin debusolati ca nu stiu pe care sa o aleaga?:)))

adrian_nicolae said:
Lasa nu da vina pe noi tineretul :) cei din 1990 au votat gresit :p

Pff...nu's de ce am asa o premonitie ca si tu ai votat pe atunci ...probabil tot cu fundul ca noi ceilalti,doar ca unii dintre noi am fost de buna credinta sperand ca vom trai intr-o societate democratica adevarata si corecta si asa cum spui tu...cei pe care i-am votat ne-au cam aratat fundul...sacului:)

anuk said:
adrian_nicolae said:
Ehe.... cati se cred fara de pacat si au votat cu fundul.... :)

Stii si tu ce stii :P si ce convins erai ca ai votat cum trebuie ......

Ca sa stie inseamna ca face parte din generatia celor cu...fundul mare:))))))

Noapte buna tuturor!

Adi, dmitind ca vina apratine celor care au voatat in 99 , desi stiu ca nu-i asa, tu,care-le esti alta generatie,destupat la mine, neindoctrinat, asa cum te crezi, de ce ai voatat aiurea? Imi amintesc discutiile de pe chat cand incercam sa te conving ca greseti :D: , iti amintesti ? Te asigur in cunostinta de cauza ca si in 99 multi au avut alte optiuni decat ce a iesit ,asa sa stii....

N-as vrea sa crezi ca te judec ,fiecare alege pe cine crede de cuviinta, dar nici tu nu arunca mata in ograda celor pe care democratia i-a prins nepregatiti. Important e ca si unii si altii sa se trezesca macar acum.

Noapte buna ,pe maine, mai linistiti si mai intelepti !!

degetica , imi pare rau ca te dezamagesc dar atunci abia invatasem sa merg =)))) =))) =)))) =)))) de vot nu cred ca poate fi vorba =)))

vrei sa pari glumeata dar nu prea iti iese :))

anuk said:
Adi, dmitind ca vina apratine celor care au voatat in 99 , desi stiu ca nu-i asa, tu,care-le esti alta generatie,destupat la mine, neindoctrinat, asa cum te crezi, de ce ai voatat aiurea? Imi amintesc discutiile de pe chat cand incercam sa te conving ca greseti :D: , iti amintesti ? Te asigur in cunostinta de cauza ca si in 99 multi au avut alte optiuni decat ce a iesit ,asa sa stii....

acum nu mai ai ce sa votezi :)

Buna dimineata !!

Adi, ai dreptate,nu prea ai de unde alege,"Toti o apa si-un pamant "

Mare miting , mare , la in pas de casa mea cu muzici,, slogane si cireasa de pe tort, Iohannis.

Back