adrian_nicolae said:Ehe.... cati se cred fara de pacat si au votat cu fundul....![]()
adrian_nicolae said:Nu ma refeream la minecine au votat acum vreo 25 de ani ... la aia fac referire
GeoX said:Cine nu voteaza oricum nu are dreptul sa se planga de ce iese.
anuk said:Caaati vor vota fara sa gandesca ......cati se vor lasa manipulati si cati vor vota pt au primit o bere:
anuk said:Nu vaitatul lor deranjeaza ci situatia in sine, ca lucrurile merg prost ,ca luminita de la capatul tuneluilui nu se mai intrezareste......
adrian_nicolae said:Lasa nu da vina pe noi tineretulcei din 1990 au votat gresit
![]()
anuk said:adrian_nicolae said:Ehe.... cati se cred fara de pacat si au votat cu fundul....![]()
Stii si tu ce stiisi ce convins erai ca ai votat cum trebuie ......
anuk said:Adi, dmitind ca vina apratine celor care au voatat in 99 , desi stiu ca nu-i asa, tu,care-le esti alta generatie,destupat la mine, neindoctrinat, asa cum te crezi, de ce ai voatat aiurea? Imi amintesc discutiile de pe chat cand incercam sa te conving ca greseti: , iti amintesti ? Te asigur in cunostinta de cauza ca si in 99 multi au avut alte optiuni decat ce a iesit ,asa sa stii....