• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Din doua rele trebuie ales raul mai mic, deci....

Pentru mine, raul cel mare este ponta. Asa ca in turul II sunt nevoit sa votez contra lui.

Chestia cu voturile din diaspora mi se pare o manipulare ordinara :) Se spunea ca in Italia , romanii au stat cu orele ca sa voteze , nu ? Parintii mei au stau 30 minute , aseara dupa ora 19:30 (ora Italiei) :)

Depinde de sectie, probabil.
Asa si aia din Noua Zeelanda nu au stat deloc la coada... insa au fost 2-300 toti...

N-as crede in remedeierile lor,ce interes ar avea?

Pai nu te trezesti cand mai sunt 2 ore si se inchid sectiile de votare :) sibtot ei sat cu gura . Legea spune ca la ora 21 se inchid sectiile votare :)

Sunt si cusurgii destui care cauta nod in papura, plus neprevazutul, plus proasta orgaizare si scandalul este gata.

Au reinceput, si mai si fata de 1990, prejudecatile feseniste de tip comunist la adresa romanilor care lucreaza in strainatate. Bravos natiune, halat sa-ti fie. Cu prejudecati din astea n-o sa prea ajungeti departe...doar in gropi si eventual o gubernie ruseasca. Sora mea e in strainatate de ani buni, dar nu a vrut sa renunte la cetatenia romana, a fost ieri la vot pe la pranz si, evident, coada mare si brambureala generala. Evident este indignata de asta. Desfid pe oricine indrazneste sa imi tranteasca prejudecatile propagate de mafia PSDista.

Pot sa spun ca si la Bruxelles au fost probleme serioase, impardonabile pentru un stat care se vrea "european". Iar tembelismele pe care le propaga Latrina 3 si RTV-suinaGhita cum ca aia din vest vor sa voteze si la Paris, si in tara, e o minciuna comunista extrem de JEGOASA, care din pacate prinde la mult prea multii prostalai din Romania. Asa nene, dati cu pietre in romanii din afara care muncesc pe bune si trimit si bani in tara, da, dar nu vedeti ce fac baronii locali pesedisti, coruptia din tara, astea nu conteaza. Bleah.

Pai Adi, asta arunca pe piata propaganda PSD. Pot sa va spun ca sora mea a votat la Bruxelles (cu greu, fiindca a fost nevoita sa stea la coada, ceea ce i-a adus aminte de scumpa noastra tarisoara), si categoric NU a venit in tara sa voteze si la Bucuresti, dupa cum pretind nenorocitii aia de la Latrina 3 si Suina TV (televiziunea animalului ghita care se taie inainte de Craciun).
Nu propaganda asta ma mira, de la neocomunisti nici nu asteptam altceva. Ma supara faptul ca multa lume pune botul la tampenia asta. Sa le fie de bine si sa se multumeasca cu mizilicurile provenite din burdihanele baroneilor locali.

Back