• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Degetica eu am mai spus ca aberezi la maxim .Eu la tv ma uit doar la sport, in special meciuri de fotbal , si urmaresc filme, ma uit la cw vreau eu , nu ce imi servesc televiziunile :) eu faceam referire la o anumite categorie de persoane , dar ce bucurie pe tine cand ma combat cu cei de aici , ca poti sa mai faci si tu niste glume atat de tampite incat doar tu razi pe aici :)

Mai Adi,de obicei nu aberez:))) si chiar daca glumele mele sunt...tampite...sunt ale mele...ca tu nu razi..acu' ce sa zic...poate nu ai timp de tv...e de inteles ,esti un barbat singur si iti ocupi si tu timpul cum poti:) Sa stii ca se pare ca nu te combati cu mine,ci doar jignesti,dar asta e alta poveste si tine de altceva nu de tv:).Iti recomand sa te uiti la Suleyman pe Kanal D ...e ...educativ:))) Nu ma pune sa iti povestesc ca nu ma uit,dar am vazut niste parodii bune facute de catre cei de la Serviciul Roman De Comedie....Oameni care stiu sa rada dom'le :))))))))) Stii de ce imi pare rau? Ca nu stii sa ma jignesti ...cu umor:))))))

Ce am spus mai sus e jignire ? Mai , mai .... iar ai dat rateu :) nu stiu ce sunt programele alea la care faci referire, si nu mi se par interesante :) eu daca vreau sa jignesc pe cineva, il jignesc si gata :))) nu trebuie sa ai simtul umorului :)))

Nu e vina mea ca nu stii ce inseamna anumite cuvinte =)))))

Ba e necesar simtul umorului , satira e o arma f buna si eficienta fie in viata reala fie in virtual..

Nici eu nu ma uit la stiri si palavrageli asa-zise talk-show-uri, nu am de gand sa ma otravesc. Cand casti gura zilnic la alea, e normal ca te spala pe creier.

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...-organizeaza-sectiile-votare-din-diaspora.htm

Eu zic ca nu e vorba de o turma de manipulati cei care vorbesc de bulibaseala de la votare din multe sectii din strainatate. Nu cred ca cei care invoca acest haos intentionat sunt niste mincinosi. Iata ca intr-adevar situatia nu a fost tocmai roz. Intr-o tara normala, individul corlatean si-ar fi dat demisia deja. Dar acest titus e un nesimtit.

Eu inteleg foarte bine de ce acest guvern nerusinat saboteaza votul romanilor din afara. Pentru ca ei nu se lasa manipulati de gogoritele pesediste si nu se lasa momiti cu pomeni, mititei si bere, ei au vazut ce inseamna civilizatie, cat de cat, ce inseamna munca cinstita, nu hotie ca in randul borfasilor din parlament si guvern.

Ba eu ma mai uit sa vad care si cum abereaza, cum se uita cu nerusinare in ochii tai si mint daaaar ...multumesc cerului, n-au ajuns sa ma otravesca si nici sa ma influenteze, inca pot discerne, poate ca si intuitia ma ajuta () NU mi-a placut Iliescu de la bun inceput ,fara sa stiu de ce ,multi ma acuzau dar....incet ,incet mi-am dat sema de ce . Si-apoi, nu uita, am/avem la indemana, telecomanda ()

Inseamna ca esti exceptia. Vecina mea pupa poza lui Iliescu in 1990, acum defileaza cu poza lui Ponta si o pupa de zor...>:)>:)>:)

anuk said:
Ba e necesar simtul umorului , satira e o arma f buna si eficienta fie in viata reala fie in virtual..

E necesar dar subiectul care se discuta , trebuie tratat serios , nu cu satira si bascalie :)

adrian_nicolae said:
Ce am spus mai sus e jignire ? Mai , mai .... iar ai dat rateu :) nu stiu ce sunt programele alea la care faci referire, si nu mi se par interesante :) eu daca vreau sa jignesc pe cineva, il jignesc si gata :))) nu trebuie sa ai simtul umorului :)))

Nu e vina mea ca nu stii ce inseamna anumite cuvinte =)))))

Mai,ma tem ca sensul cuvintelor il cam stiu ...din pacate...si chestia cu rateul...in ceea ce te priveste...ma indoiesc:)))

adrian_nicolae said:
anuk said:

E necesar dar subiectul care se discuta , trebuie tratat serios , nu cu satira si bascalie :)

Ei,vezi tu ,aici e problema ta ..habar nu ai cat de serioasa e satira ,cat despre bascalie....asta e altceva si nu intra la satira ,ci la un nivel al umorului subdezvoltat:))

Esti total pe langa subiect :)))) nu inteleg de ce unii atunci cand sunt pe langa subiect au impresia ca sunt amuzanti :))) enigma totala

Dupa ce ca suntem o mana de oameni, ne sicanam de cate ori avem ocazia, hai sa facem pace :P sa ne avem ca fratii () OK ? Nu vad rostul orgoliilor .

Stai linistita anuk ca nu ne sacaim.Adica unii glumesc si altii ,,se sacaie,,:)))

adrian_nicolae said:
Esti total pe langa subiect :)))) nu inteleg de ce unii atunci cand sunt pe langa subiect au impresia ca sunt amuzanti :))) enigma totala

E de rau daca sunt pe langa subiect...Se anunta vremuri urate si cu mustata,vorba cuiva de pe tv.Ai mustata ,Adi?:))))))))))))))

cafeaec36d.jpg

Back