• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Musulmanii ii vad pe cei din Europa fiind pagani :) si vor sa ne invadeze :)

anuk said:
Adi, dupa cum se vede in materialul pe care l-ai postat ,agresata in 2012 este o musulmanca ." Imaginile sunt surprinse în Plaistow, zona de Est a Londrei, oraş în care atacurile împotriva musulmanilor s-au dublat în ultimele 12 luni, de la 406 la 800 de atacuri, informează standard.co.uk." este nedrept sa-i acuzam doar pe unii . Asa cum am mai spus "nu este padure fara uscaturi" . Xenofobia este cauza multor incidente ,deci.......sa ne ferim sa nu cadem in "pacatul" asta.

Anuk , in articol nu spune ca in 2012... lasa de inteles ca zilele astea. Imi aduc aminte ca am vazut stirea la vremea respectiva :)

Cand o sa vina peste voi, doamnelor, si va pun sa alegeti: ori la harem cu burqa, ori...harsti, un cutit in gat si decapitarea, sa va vad. >:)>:)>:)>:)

La o adica pericolul este pt toti nu doar pt doamne, pt un act terorist vizeaza oameni nevinovati .Eu am fost in Siria si mi-au facut o impresie buna ,ei ca natie, ma refer la oamenii simpli ,obisnuiti. Politicosi, cinstiti ,imi dadeau rest pana la ultimul banut si puteau sa ma fraereasca pt nu cunosteam nici limba nici banii.Asta se intampla pe vremea lui Ceusescu , si fara suparare erau mai mai civilizati si serviabili ca noi . Eram pregatita psihic sa vad oameni din lumea a treia , sa vad niste brute asa cum ii considerati voi , maimute coborate din copac, insa am fosr surprinsa placut.Si ca sa fiu cinstita ,am fost frustrata cand m-am intors sa constat ca la noi ,cei care ne consideram superiori, politetea ,cinstea lasau de dorit si atunci ca si acum. Asa ca .......incercati sa stati stramb si sa judecati drept.

A zis cineva ca trebuie sa ii luam n casa noastra ?

E cam acelasi lucru. Maimutele musulmane vor sa ne bage pe gat islamismul lor.

Noapte buna.

Buna dimineata.
Cei care invoca asa-zisa integrare a araboilor, uitand ca dupa crimele comise de maimutele musulmane in Franta in ianuarie la ziarul ala plozii musulmani faceau semnul victoriei, cititi va rog o analiza foarte pertinenta:

http://www.contributors.ro/global-europa/migrație-cifre-și-propaganda/

Lipsesc analizele consistente privind impactul pe termen mediu și lung al migrației copleșitor musulmane sau riscurile legate de terorism, considerate cît se poate de serioase de către experții din serviciile secrete. E adevărat există astfel de analize pe website-urile principalelor canale de televiziune internaționale dar ele de regulă nu-și găsesc loc și pe micile ecrane. Majoritatea comentatorilor invitați cîntă cam același gen de refren în care acest tip de rezerve sau avertismente sunt considerate fanteziste sau voit panicarde, după caz. Cu alte cuvinte, o bună parte din mass media occidentală influente au ieșit aproape complet din fișa postului devenind un fel de platforme de activism pro-imigrație și de culpabilizarea a Europei care, cu cîteva excepții, nu se arată generoasă în a-și deschide larg porțile în fața fluxului de refugiați. Cam același gen de voci erau entuziasmate acum cîțiva ani de “primăvara arabă” și viitorului luminos al democrației în regiune deși aveau la îndemînă lecția eșecului demersului american făcut în aceeași direcție în Irak. Ce s-a ales între timp din acele previziuni optimiste am văzut!

Problema e că, după cum afirmă și Anne Applebaum în Washington Post, chiar și fanii d-nei Merkel ar trebui să recunoască că în fapt ea nu oferă nici un fel de soluții pe termen lung. În opinia autoarei criza migrației este în esență o criză de securitate. “Europenii au crezut că războaiele din Siria și Libia erau problema altora. Fără o politică externă și de securitate comună Europa este lipsită de forța politică și diplomatică care să-i permită să facă față unor astfel de provocări”. Într-adevăr, nu poți rezolva o criză de aces tip doar cu mult îndrăgită componentă de soft power. În afară de asta, europenii realizează și cu acest prilej care sunt efectele absenței Americii, care sub administrația Obama a decis să se implice cît mai puțin în gestionarea unor astfel de crize regionale.

Din perspectiva UE, cu implicații foarte concrete care vizează și România, există cel puțin trei chestiuni delicate, total ignorate în spațiul public sub imperiul emoțiilor de moment:

1. În ciuda retoricii stîngii occidentale chestiunea integrării, mai bine zis a lipsei de integrare, a comunităților musulmane într-o mulțime de orașe importante de pe continent, la Bruxelles, la Marsilia, la periferia Parisului, ca să dăm doar cîteva exemple este una reală și explozivă. O ilustrează, între altele, imagini precum cele văzute în cursul unei transmisiuni a canalului de știri francez BFMTV, pe marginea atentatului Charlie Hebdo, în care trei tineri musulmani făceau semnul victoriei. Pe moment totul arată bine. Se strîng ajutoare, imigranții sunt întîmpinați cu pancarte inscripționate cu urări de bun venit. Și românii erau primiți cu entuziasm în primele luni din anul ’90. Ulterior însă sunt toate șansele să apară probleme, dacă privim la ce s-a întîmplat în trecut în cazuri similare, și aceeași imigranți vor rejecta, poate chiar violent, ordinea liberală pe care o aplaudă astăzi. Imaginile transmise în acest moment de către televiziuni din Germania pot fi înșelătoare. Dau impresia că toată țara s-a aliniat entuziast în spatele d-nei Merkel în a aplauda exodul migraționist din Europa. În fapt lucrurile sunt mult mai nuanțate. Un sondaj de opinia realizat în prima parte a anului relava că doar 29 de procente dintre germani priveau pozitiv ideea unei imigrații din afara UE în timp ce 57 de procente erau ostili pe față fenomenului.

Nu se gasesc locuri in camine pentru studenti dar e musai sa gazduim si cica sa integram maimutele musulmane. Dar tarile arabe bogate din Golf ce pazesc ? X-(X-(X-( Cand studentele noastre vor trece pe langa caminele ocupate de bestiile musulmane, e musai sa fie imbracate "decent", nu cu pantaloni scurti, eventual sa poarte si burqa, numai ca sa nu se simta ofensati in sentimentele lor cele mai launtrice bietii "oaspeti". Un NU hotarat musulmanilor care vor sa ne impuna islamul, doctrina criminala de tip fascist.

Buna dimineata!
http://www.buzznews.ro/media/photos/nqs/2014/04/cafea neagra.jpeg

adrian_nicolae said:
Buna dimineata !!!
Degetica , ala care l-ai aratat tu , se duce in Germania cu avionul lui :)

Pai mai Adi,poate in drumul lui catre Germania i se impiedica avionul de vreo creanga a pomului din fata casei mele si aluneca pe geam personajul,asa ca de ce as inchide geamul:) Ioi,Doamne,fie la ei acolo...

GeoX said:
Cand o sa vina peste voi, doamnelor, si va pun sa alegeti: ori la harem cu burqa, ori...harsti, un cutit in gat si decapitarea, sa va vad. >:)>:)>:)>:)

Lasa mai ca eu nu imi mai fac griji ca m-ar lua,am depasit varsta de 20 de ani de ceva vreme:))) asa ca pot sa stau linistita:P

anuk said:
A zis cineva ca trebuie sa ii luam n casa noastra ?

Il iau eu ca am nevoie de cineva pt muncile din gradina ca tot nu sunt eu in toate facultatile mele fizice acus:))) Bine,daca l-as lua n-as fi nici in cele mintale,dar m-as descurca:)))

Daca il pui sa munceasca urla ca ii incalci drepturile...>:)>:)>:)>:)

Merita luat ala frumuselu :P desi nu cred sa fie invatat cu muncile campului :D:

Lasa ca daca urla si vrea sa plece ii pun si o manea ca e asa in ritmul lor:)))) Dupa aia ori fuge de isi rupe calcaiele,ori munceste mai cu spor:))))
[video=youtube]

anuk said:
Merita luat ala frumuselu :P desi nu cred sa fie invatat cu muncile campului :D:

Nu-i bai ,orice invat are si dezvat ,cum nevoia te invata orice:)))

De la scotocit in ghenele de gunoi ,direct la gelaterie, asta da "tupeu'' :P

Un urs pofticios a pătruns într-o gelaterie din Braşov. Determinat să îşi satisfacă pofta de dulce, ursul a tras un frigider întreg afară din magazin şi a început să se înfrupte din îngheţată.

Animalul a ştiut exact ce vrea, alegând numai îngheţata de vanilie din frigider.

Gelateria se află într-un cartier de la poalele pădurii, unde astfel de incidente se petrec adesea, totuşi, niciun urs nu a avut îndrăzneala să se servească direct din magazin.

http://www.evz.ro/un-urs-a-mancat-j...-inghetata-dintr-o-gelatierie-din-brasov.html

Voi aveti impresia ca statul poate sa se ocupe da astia 5000 imigranti ? :) nu-s in stare sa aiba grija de copii celor din diaspora ( astia trimit multe milioane de euro ) . O sa fie un dezastru total ....

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că mandatul României va fi să nu accepte cote obligatorii de refugiaţi, adăugând că nu este oportun şi nu este o soluţie să fie stablite astfel de cote şi că este nemulţumit de anunţul Comisiei Europene

" România nu va primi mai mult de 1.700 şi ceva, atâţia refugiaţi vor veni în România. Mai mulţi, NU”

http://www.gandul.info/politica/ioh...ati-vor-veni-in-romania-mai-multi-nu-14703635

Back