• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Da, sa topaie fetele vesele...care devin si mai vesele. =)) :D:D:happy::happy::happy::happy::devil: Un 5,5 dragalas nu le-ar strica. >:)

GeoX said:
Mai vedem peste vreo luna-doua asa...>:)>:)

Si-mi zici mie ca-s obsedata de cutremure ,cobe cate-le esti :P Fie puschea pre limba ta .

Un 5,5 e un fleac, doar te misca nitel asa, cat sa simti. :p >:)>:):happy::devil:=)):3::3:

Mai,eu cred ca de la frig va apucat dorul de dans.Ia luati de aici sa va incalziti.Ce sala,ce balans,poftiti:))[video=youtube]

GeoX said:
Un 5,5 e un fleac, doar te misca nitel asa, cat sa simti. :p >:)>:):happy::devil:=)):3::3:

Degeaba ,daca nu e de la 6,5 in sus :))))

adrian_nicolae said:
Sa vinaaaaa

:22::18::ass:

Stati ca va stric eu cheful acusica :D: Se vehiculeaza pe net ca pe 25 septembrie ac o mierlim cu totii .

Nu agreez zvonistica. Mai bine asteptam lunile dragute, bune atat pentru fetele vesele, cat si pentru doamnele mai in etate... =)) =)) >:)>:):devil::devil::devil: Putina miscare nu strica nimanui. :p :3::3:

Asteapta atunci.......si invata pasi noi de dans ,asa :2: sau.... asa :8: ,. sa fii in forma. :P

Sunt in mare forma, din toate punctele de vedere. M-am atrenat toata vara. :15::15::15::11::9::9::7::7:

Mira-m-as. :p :p Voi, doamnelor, vedeti totusi ca un 5-5,5 ramane un fleac, daca vine de la 140 km adancime, asa ca nu merita sa va agitati. Doar un huta moderat banal, nu e cazul sa va impacientati. >:)>:):D:D =)) La un 6,5-6,8 sa va vaz...>:)>:):devil::devil::devil::devil::devil: :3::3::3: Daca mai sunteti asa de guralive :glounge::glounge::glounge:...:p

De ce nu pui in calcul ca te poate prinde un 6,5-6,8 intr-o vizita ,sau la un spectacol sau intr-o locatie nesigura ,caz in care...o sa-ti piara rasul:D:

Noapte buna. Atentie la patut, lampa si la....fereastra (pentru eventuale maimute). :p

Back