• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Chiar daca nu în totalitate a noastră, România a câștigat (în urma procesului cu Ucraina de la Haga ce a presupus 34 de runde de negocieri), drept de exploatare pe 9.700 de kilometri pătraţi, adică 79,34% din aria de 12.000 de kilometri pătraţi asupra căreia avea pretenţii în Insula Serpilor.
În ceea ce privește sondele, tu o ții langa că statul român nu are sonde. Eu ți-am spus că rafinăriile sunt deținute de pers.fizice sau juridice și că acestea plătesc redevențe statului.
Totul a plecat de la eventualitatea că tu vei găsi petrol în loc de apă. Şi ţi-am spus că petrolul din subsolul românesc, este proprietatea EXCLUSIVĂ a statului român.
Tu însă, o dai cotită ca lăutarul, din mers, de la sârba la manea.
Hai pa, că îmi pierd timpul degeaba cu tine. Ești prea plin de tine pentru sfaturile altora, cu atât mai puţin de la mine.
Te las acum, ca e scump curentul electric pentru un dialog absurd cu tine.

=)) te-ai bagat ca musca in kurul pardonul vacii, ti-am demonstrat ca nu ai dreptate, iar acum tot tu tii coada pe sus.
Whatever, legislatie nu stii, incerci sa aburesti si sa confuzezi, dar tot o nulitate ce cauta sa fie bagata in seama esti.
Te-am bagat in seama, fii fericita!

Apropo, doar pentru cei ce nu pot citi mai sus, nu am contestat niciodata faptul ca statul este proprietar pe petrol. Am contestat doar faptul ca statul poate sa ia o proprietate sub care se afla petrol "pentru ca asa vrea muschiu' lui".
Si ca sa citam un clasic, QED :D

Ah, sa nu uitam... Romania a castigat ceva platou continental... in nici un caz Insula Serpilor.
Dar deh, unii nu poate...

si din cate stiu eu e o firma canadiana care o sa exploateze acel platou continental castigat la Haga :-"

Apropo Insula serpilor nu apartine Romaniei :)
Insula Șerpilor (în limba ucraineană Острів Зміїний, în rusă Остров Змеиный, în greacă antică Leuke, în greacă modernă Ofidonisi, în turcă Yilan Adasî) este o stânca/insulă din Marea Neagră care aparține Ucrainei. Ea se găsește în Marea Neagră, la 45 de km de țărmurile României și Ucrainei. Ea a fost ocupată de URSS la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, cedată forțat de România comunistă în 1948 printr-un simplu proces-verbal secret semnat de Ana Pauker fără acceptul guvernului și fără consultarea poporului român[1], și e astăzi parte a Raionului Chilia (Кілія) al regiunii Odessa din Ucraina.

Sterling Resources a concesionat acel platou continental

Contractul incheiat cu Sterling a fost suspendat in perioada 2003-2008, iar prin transformarea contractului de exploatare si impartire a productiei in acord petrolier si de concesiune, compania nu mai imparte profitul cu statul roman, ci plateste o redeventa situata intre 3,5 si 13,5%.

Guest said:
hhhahahaha te credeam mai destept si mult mai echilibrat,dar m-am inselat,cat despre cat esti de mincinos o stiu multi,mai controleaza-ti temperamentul de kk ca e jale cu j mare GOGU,bea mai putin ca vad ca nu mai tii la bautura devii agresiv.
Manuela,
Nu ai reusit decat sa demonstrezi tuturor ca tu esti mincinoasa.
Cat despre restul remarcilor, daca atat de duce mintea, eu nu am ce-ti face. Chiar te incurajez sa te dezlantuiesti in acest fel si sa ne arati si aceasta parte a ta. Pe mine unul ma lasa indiferent, insa ce te vei face atunci cand copilul tau te va intreba, peste nu foarte mult timp, ce ai vrut sa spui cu replici ca cea de mai sus.

Nu-mi pun mintea cu nesimtitii niciodata ,cu mincinosii nici atat,iar barfa unora pe care tu ii ,,scolesti,,inainte sa deschida gura ma lasa rece.Tu cand nu ai replica banezi ,e greu sa ai cuvintele la tine,stii doar sa jignesti,si sa minti cu nerusinare ,pt mine nu mai existi !

Cand Gogu nu are replica ???!!!! Eu ma mir cum de a rezitat atatea luni.... Cine is aia "scoliti" intainte sa deschida gura ?? Da nume , daca e sa vorbim , hai baga :) Poi "nesimtitii" astia de care vb tu , poate vor sa fie mai realisti sau sa-si traiasca viata :) Vine sfarsitul ...sa vina , macar sa mor fericit ;) Ca mi-am trait viata , am iubit , am muncit ...am facut ceva... nu am stat in fata monitorului , si am murit frustrat :D

Guest said:
Nu-mi pun mintea cu nesimtitii niciodata ,cu mincinosii nici atat,iar barfa unora pe care tu ii ,,scolesti,,inainte sa deschida gura ma lasa rece.Tu cand nu ai replica banezi ,e greu sa ai cuvintele la tine,stii doar sa jignesti,si sa minti cu nerusinare ,pt mine nu mai existi !

Iti multumesc foarte mult.
Chiar aveam nevoie de asa ceva pentru a-mi descreti fruntea =))

Buna de dimineata tuturor,la multi ani ! sanatate,noroc si belsug .
Ziua este mohorata....de aceea...cateva acorduri muzicale,ne-ar prinde bine.

in acest moment acest cont este banat. Motivul banarii: Nesimtire crasa
Banarea va fi suspendata: 01-11-2012, 10:06 AM deci alta minciuna gogonata(vine de la gogu) cica ,ma baneaza o saptamana dar el a pus un an aproape,auzi nesimtire crasa....da ce ti-am facut,ti-am spus adevarul care doare....sterge si mesajul asta,cum ti-e obiceiul.

Am citit undeva ca omul atinge cele trei nivele cosmice - pe cel pamantesc cu picioarele,vazduhul cu piptul iar nivelul ceresc cu, capul.Medicii chinezi au si stabilit o relatie intre corpul omenesca si cosmos,dupa cum puteti observa mai jos:

capul simbolizeaza cerul
ochii si urechile soarele si luna
rasuflarea vantul
sangele ploaia
orificiile si venele fluviile si apele
corpul omenesc elementul pamant
scheletul muntii
inima Ursa Mare
cele douasprezece
articulatii mari cele douasprezece luni ale anului

Daca omul este spirit si trup,iar daca el tinde sa devina doar trup,va risca sa-si piarda nemurirea.

scuze,am uitat sa las un spatiu intre componentele corpului si cele cosmice.

Guest said:
in acest moment acest cont este banat. Motivul banarii: Nesimtire crasa
Banarea va fi suspendata: 01-11-2012, 10:06 AM deci alta minciuna gogonata(vine de la gogu) cica ,ma baneaza o saptamana dar el a pus un an aproape,auzi nesimtire crasa....da ce ti-am facut,ti-am spus adevarul care doare....sterge si mesajul asta,cum ti-e obiceiul.

manu, pana acum mereu ti-am tinut partea. dar daca mai vad o singura data un atac la gogu, din ala cu nesimtire, ma supar rau pe tine.

Manu,nu este vorba de un an ,banul se suspenda pe 11 ianuarie 2012.

Mod imi pare rau sa-ti spun, chiar nu-mi pasa, iar nesimtire e din partea lui gogu nu a mea,nu am nevoie de reintrare in premonitii NICIODATA nu imi voi mai dori acest lucru ,spalati-va pe cap cu forumul vostru cu tot,unde dumnezeu este hulit,nu e loc pt oameni cu credinta,voi nu stiti decat sa va bateti joc de tot si de toate,nu aveti nimc sfant ,iar cine se amesteca in cocina .....stii urmarea,nu vreau sa fie cazul meu.ADIO si n-m cuvinte!

Guest said:
Mod imi pare rau sa-ti spun, chiar nu-mi pasa, iar nesimtire e din partea lui gogu nu a mea,nu am nevoie de reintrare in premonitii NICIODATA nu imi voi mai dori acest lucru ,spalati-va pe cap cu forumul vostru cu tot,unde dumnezeu este hulit,nu e loc pt oameni cu credinta,voi nu stiti decat sa va bateti joc de tot si de toate,nu aveti nimc sfant ,iar cine se amesteca in cocina .....stii urmarea,nu vreau sa fie cazul meu.ADIO si n-m cuvinte!
asta e. fa cum vrei

Back