G
Guest
Guest
Chiar daca nu în totalitate a noastră, România a câștigat (în urma procesului cu Ucraina de la Haga ce a presupus 34 de runde de negocieri), drept de exploatare pe 9.700 de kilometri pătraţi, adică 79,34% din aria de 12.000 de kilometri pătraţi asupra căreia avea pretenţii în Insula Serpilor.
În ceea ce privește sondele, tu o ții langa că statul român nu are sonde. Eu ți-am spus că rafinăriile sunt deținute de pers.fizice sau juridice și că acestea plătesc redevențe statului.
Totul a plecat de la eventualitatea că tu vei găsi petrol în loc de apă. Şi ţi-am spus că petrolul din subsolul românesc, este proprietatea EXCLUSIVĂ a statului român.
Tu însă, o dai cotită ca lăutarul, din mers, de la sârba la manea.
Hai pa, că îmi pierd timpul degeaba cu tine. Ești prea plin de tine pentru sfaturile altora, cu atât mai puţin de la mine.
Te las acum, ca e scump curentul electric pentru un dialog absurd cu tine.
În ceea ce privește sondele, tu o ții langa că statul român nu are sonde. Eu ți-am spus că rafinăriile sunt deținute de pers.fizice sau juridice și că acestea plătesc redevențe statului.
Totul a plecat de la eventualitatea că tu vei găsi petrol în loc de apă. Şi ţi-am spus că petrolul din subsolul românesc, este proprietatea EXCLUSIVĂ a statului român.
Tu însă, o dai cotită ca lăutarul, din mers, de la sârba la manea.
Hai pa, că îmi pierd timpul degeaba cu tine. Ești prea plin de tine pentru sfaturile altora, cu atât mai puţin de la mine.
Te las acum, ca e scump curentul electric pentru un dialog absurd cu tine.