• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Da, doar ca este pt guesti nu pt userii " inregimentati " :P.

Daca sunt destul de lasi incat sa posteze nelogati, e treaba lor. Sau nu!?

Gogu said:
Mrrrrrrrrrr....
Cat pe ce sa ma iau de off-topic, dar uitai ca asta este topic de off-topic...

Lasa Gogule ca toti avem cate un off.Unii pentru ca isi doresc ceva dar nu reusesc pentru ca persevereaza in a implementa in mintea oamenilor ceva ce e gresit din start,unii ca reusesc ce isi doresc dar constata ca victoria are un gust amar,unii ca au ajuns la un off mare ,acela ca nu le mai pasa ce,de ce,cine,cum si iau lucrurile asa cum sunt.Pana la urma toti suntem musafiri ai off-ului ,si tu si eu si noi toti:) Sa ai o zi buna!

anuk said:
Cum ar spune evreul " De parca poti sa stii " ?!?

Adica Sarrah ,ca tot si-a ales un nick ...evreiesc:)))

Gogu said:
Daca sunt destul de lasi incat sa posteze nelogati, e treaba lor. Sau nu!?

Lasi sau poate doar plini de ifose:)

Sincer, parca imi amintesc eu de cineva ce posta la fel, in urma cu ceva vreme.
Si chiar daca si-a schimbat IP-ul si nick-ul, asta nu inseamna ca nu a fost recunoscuta.
Nu-i asa, Degetico!?

De unde sa stiu eu ,Gogule? In mediul virtual sub un nick se poate ascunde oricine incepand cu Putin si terminand cu cel care imi matura strada.Sa speculez ar fi degeaba ca o speculatie e doar o speculatie ,o certititudine e altceva.Daca tu banuiesti ca ar fi cineva care a mai avut sau inca are un cont pe forumul tau...tu stii mult mai bine.
ps.ce ti-e dom'le si cu oltenii astia...ce minte jucausa au:P

Gogule, chiar daca am postat aici, ati stiut cine sunt.
Nu stiu, chiar nu stiu cu cine ati mai avut conflicte pe aici, dar daca aceea stia despre clima si\sau vreme, atunci chiar ca...dar nu cred ca se pricepea la asa ceva. Pe net putini vorbesc despre asta.
Ok, cum sa zic...multi vad, putini (se)pricep.(la clima)
Ah, si aceea scria poezii? Ale ei, nu copy-paste!
Daca da, atunci deja m-am indragostit!

Insa, sa nu fie prea tarziu...

Geox, am achizitionat o lanterna buna (in caz de urgenta, stii tu...) ce se poate incarca de la priza sau de la alimentator solar, autonomie la un led 80 de ore si la 12 leduri 30 de ore, dar tare e ca are port USB de prin care poti incarca mobilul de la ea si poate fi incarcata de la soare prin adaptor la un incarcator solar.
Poate pun poza.

Nu ma mai loghez, dureaza si nu mai am rabdare. Acum postez de la "mama", ma simt atat de singura incat...Apoi, de la mine sa ma loghez iarasi, acelasi calvar.
Cand eram stabila la mine postam doar de acolo.

"astazi te-am zarit din nou pe mal
spumele-ajungeau la talpa ta
si, spaland nisipul, cate-un val,
orice semn sapai, il risipea..."

etc...

...in alta ordine de idei, aplicatia nu a depins de noi, altii au stabilit plecarea.
Doar am vazut cum se fac extrageri de carote din mal, a fost interesant dar si scarbos...
Oricum, la cat de slaba sunt, am avut imbracaminte full la mine. ca-s friguroasa si stiam cum va fi vremea.

Cat despre jigniri, poate ca a acuza pe nedrept...eu nu mi-am permis.
Faceti cum vreti, dar nu e frumos.

noapte buna

Continui sa jignesti, degetica.

Cat despre logare, ce sa fac, sa ma loghez tot timpul?
Am spus doar ca nu-s stabila, sunt cand colo, cand colo.
Forumul e OK, insa problemele de logare nu-s in regula.
Atata timp cat te loghezi cu o parola, ar trebui sa fie valabila de pe orice calculator.
Si, ce sa mai spun? Da, ar fi destule, dar tot ma ataci si, macar nu voi face diabet.
Acum, serios vorbind, inteleg perfect ca si in cazul in care m-ar fi oblojit toti, mai rau era!
Bine nu o sa-mi fie niciodata, asta e.

Citat de aici:http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=29146&page=30
Pentru unii floricelele sunt un mod de viata,asa si cu Sarrah.Imaginatie multa ,realitate deloc01)
Ia uite Ioane colea ceva apropiat de cum bat unii campii incercand sa induca lumea in eroare.Un fel de profil psihologic al gazdei acestui topic01))

Paradoxul mincinosului si ambiguitatea minciunii

Gogule, poate tu ai mai ramas mai lucid.
Poate nu ai citit, e un citat din topicul meu.
ACEL topic cerusem sa fie inchis, dar nu mai insist. Fa cum crezi.
Vad ca ai sters atacul userului degetica, cel mai afectat de prezenta mea aici.
Daca nu are nimic altceva de zis, se leaga de mine.
Atat.

Nu am nimic de impartit, m-am retras din forum.
Probleme de logare sunt din moment ce, cu aceeasi parola nu ma pot conecta de pe ORICE calculator ce-l am la indemana.
Ar insemna sa ma tot loghez, sa ma tot loghez. Stii tu, cu mail, apoi nu stiu cate incercari, apoi depasesc nr. de incercari si nu are sens sa pierd timp aiurea.
Pana acum am postat de la mine, de pe un singur calculator.
Am mai discutat de problema logarii, e hiba forumului, nu am mai patit asa ceva.
In rest, intreg forumul e OK. (ca-s membrii ostili mie, e altceva)
Oricum, resimt ostilitatea membrilor fata de mine si m-am retras.
Din inertie, au urmat aceste cateva replici pe aici, asta e.
Atacul la persoana e la el acasa si nu are rost sa ma impotrivesc tuturor.
La ce bun?
Oricum, am multumit tuturor membrilor pentru sprijinul acordat, o fac acum din nou.
A fost si acea postare a degeticai "afara, iesi afara din calculatorul meu..." etc, etc...
Geox a sters-o. Cum trebuie sa fie cineva care scrie asta? O mama???
Nu cred ca o mama s-ar adresa astfel. Un badaran? Cu siguranta!

Mai Sarrah,chiar daca incerci marea cu degetul si vrei sa pari ca ai dreptate ,eu stiu foarte bine ca nu ai,si cred ca nu numai eu stiu.A forma o imagine si a incerca ceva numai de dragul unei superioritati superficiale ,pe care de fapt o si ai...pentru cine te crede.In rest calitatile mele de mama nu cred ca te intereseaza pe tine sau pe oricine altcineva,iar badarania...nu cred ,eu as numi ceea ceam spus adevar,badarania se regaseste la tine intr-o forma ceva mai mascata,atunci cand incerci sa faci un om sa para ceea ce nu e.Poate ca mi-a sters Gogu postarea anterioara,cu toate ca macar eu aveam logica,curios ca le-a lasat pe ale tale care nu numai ca nu sunt logice ,nu numai ca sunt fabulatii ale unei minti bolnave,dar deja SUNT un atac asupra mea.Ca nu se vede sau ca nu se vrea a se vedea asta,probabil e altceva...Nu te poti astepta sa fiu amabila cu tine si chiar nu risti sa faci duiabet,pentru ca diabetul face ca mintea omului sa fie mult departe de adevar,de ceea ce se cheama verticalitate.Asa ca fii multumita ca nu faci ,ca altfel ai fi nevoita sa tii regim toata viata ..cu carote chiar.Nu-mi plac oamenii care mint Sarrah,nici cei ce se ascund sub cuvinte ilogice su scopul de a denigra un om,nici cei ce nu au curajul sa fie vericali raspunzand si tinand piept ...adevarului.In rest...si tu si eu suntem useri ai acestui forum,azi suntem maine poate nu,dar in mod sigur unii dintre noi nu pleaca tarandu-se.

De ce tu ai fost atat de vehementa cand am spus despre orientarea mea?
Ce s-a intamplat? Cu ce te-a deranjat atat de mult?
Chiar in halul acela sa scrii, mi-a dat de gandit.

Degetica, esti in eroare!
Iti doresc numai bine, oricine ai fi!

Prognoza pentru week-end inca "sta in picioare", asa cum postasem.
Chiar si pentru duminica, desi presiunea va creste, cum anticipasem.

Geox, am vazut ca esti mai interesat de vreme, eu consider dpdv. meteorologic sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai ca fiind inceputul anului meteorologic, odata cu acel vant intens de est ce obisnuieste sa apara in acea perioada.
De intensitatea si durata lui, precum si de modul cum sunt inlocuiti centrii barici la sfarsitul acestui fenomen, va depinde in buna masura cum va fi vara.
Mentionez ca anul trecut a fost cel mai bun an agricol, totul a fost potrivit.
Poate iti amintesti de valul de praf desertic din aprilie anul trecut.
Am inceput acest studiu odata cu studiul curentilor de aer de la accidentul de la Cernobal, ce s-a intamplat tocmai in intervalul mentionat.
Nu seamana an cu an, de aceea e frumoasa meteorologia...

ciclonul de week-end.

EUMETSAT_MSG_RGB-Snow-centralEurope_zps384b00b0.jpg

http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/latestImages/EUMETSAT_MSG_RGB-Snow-easternEurope.jpg

Sara,nu intinde coarda, logheaza-te si posteaza unde trebie.

Guest said:
Gogule, poate tu ai mai ramas mai lucid.
Poate nu ai citit, e un citat din topicul meu.
ACEL topic cerusem sa fie inchis, dar nu mai insist. Fa cum crezi.
Ti-am cerut de cel putin 2 ori sa-mi dai link-ul la topicul respectiv si motivele pentru care il doresti inchis.
Nu am primit un raspuns
Guest said:
Probleme de logare sunt din moment ce, cu aceeasi parola nu ma pot conecta de pe ORICE calculator ce-l am la indemana.
Ar insemna sa ma tot loghez, sa ma tot loghez. Stii tu, cu mail, apoi nu stiu cate incercari, apoi depasesc nr. de incercari si nu are sens sa pierd timp aiurea.
Pana acum am postat de la mine, de pe un singur calculator.
Am mai discutat de problema logarii, e hiba forumului, nu am mai patit asa ceva.
Nu inteleg. Indiferent de calculatorul folosit, userul si parola folosite pe forum sunt unice, deoarece forumul nu are nici un fel de legatura cu calculatorul, fiind web-based.
Guest said:
In rest, intreg forumul e OK. (ca-s membrii ostili mie, e altceva)
Oricum, resimt ostilitatea membrilor fata de mine si m-am retras.
Din inertie, au urmat aceste cateva replici pe aici, asta e.
Atacul la persoana e la el acasa si nu are rost sa ma impotrivesc tuturor.
Da-mi exemple de atac la persoana. Daca este greu, fiecare postare are in dreapta jos un buton de raportare. Este destul sa apesi acel buton, sa completezi campurile necesare si eu sau alt admin revizuim postarea respectiva.

"Sincer, parca imi amintesc eu de cineva ce posta la fel, in urma cu ceva vreme.
Si chiar daca si-a schimbat IP-ul si nick-ul, asta nu inseamna ca nu a fost recunoscuta.
Nu-i asa, Degetico!?"

Pai nici nu as mai vrea sa fie revizuita acea postare, sa ma uit asa la ea...
Ce sa mai spun Gogule, coarda s-a rupt deja.
Mai sus e chiar postarea ta.
Gogule, JUR ca am spus adevarul. Nu am pus poze sa nu ma vada colegii, ca nu as mai iesi din casa apoi...Oricum, optiunea nu mi-o schimb, orice ar fi!
Chiar as fi curioasa cu cine am fost confundata, nu mai e nimic de facut.
Poate ma ajuti sa o vad si eu, sa vad ce posta, ce s-a intamplat...e ultima rugaminte!
Topicul ce l-am cerut a fi inchis a fost acela de prezentare al meu, la "salut eu sunt..."
Dar nu mai cer, ramane la aprecierea dvs.
Cred ca e corect sa cer inchiderea acelui topic fiind pagina personala, dar daca nu doriti, asa sa fie!

In ce priveste parola, mi se pare foarte dificil, si nu mai doresc sa ma loghez.

Chiar era pasionata de vreme? Cred ca am un stil inconfundabil de a posta si sunt intrigata!
Pana nu spun cate ceva despre mine...nu se poate.
Apoi, nu mai vreau nimic!

Imi este foarte greu sa raspund punctual.
Daca tu ai inteles, din acea postare, ca fac referinta la tine, te inseli.
Motivul de a cere inchiderea unui topic pentru ca "asa vrei tu" (asta inteleg eu din explicatie) nu este solid.
Dificil cu parola, nu stiu ce sa zic. Nu zic nimic.

Back