• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

"Hei, inchisesem calculatorul, dar mi-am amintit de tine.
Cum le agati pe tipe? Stii sa dansezi?
...Sunt umede, dar te pricepi, nu?"

Esti prea curioasa. Daca spui cum ii agati tu, iti spun si eu. Cu dansul ma descurc. Nu inteleg faza cu umezeala. Ai probleme cu hidroizolatia? Ma pricep!

Ah, pai tocmai te-am agatat!
Pai nu intelegi faza, desigur! Dar de ce te bati cu pumnul in piept?
Eu una mi-as pierde capul dupa unul ce s-ar pricepe sa-mi repare hidroizolatia la ochi!

Draga anuk,te rog frumos daca vrei sa imi explici detaliat cum faci salata de ardei copti cu rosii si smantana; eu am facut salata obisnuita de ardei copti cu sos vinegrette sau cu acest sos si mujdei de usturoi,dar cu smantana si rosii...sunt curioasa.Fie ca primesc sau nu un raspuns iti multumesc oricum!

Guest said:
Draga anuk,te rog frumos daca vrei sa imi explici detaliat cum faci salata de ardei copti cu rosii si smantana; eu am facut salata obisnuita de ardei copti cu sos vinegrette sau cu acest sos si mujdei de usturoi,dar cu smantana si rosii...sunt curioasa.Fie ca primesc sau nu un raspuns iti multumesc oricum!

Am postat aici http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=53&page=57 sper sa-ti placa .

niciodata nu amesteci legume coapte cu altele crude
cum ar fi ca in ghiveci sa pui bucati crude de tomate,conopida.etc?
ca sa nu mai vorbim de aspect
primul impact este cel vizual
cum arata zeama de la rosii amestecata cu smantana si in toata flescaraia aia ardeii copti??

nu ma pricep dar cred ca e ceva bun. zeama de rosii cu smantana as manca. cred ca nu toata lumea ar manca ghiveci si tu nu mananci, de-aia nu crezi ca ar fi bun. mananca ce-ti place, sunt gusturi si gusturi sau...guesti si guesti...

Guest said:
cum arata zeama de la rosii amestecata cu smantana si in toata flescaraia aia ardeii copti??

Asa crezi? Te inseli .

Draga anuk,iti multumesc pentru raspuns,ierri chiar am facut salata de ardei copti in care am pus smantana ,ardei iute si cateva rosii cherry taiate jumatat,salata pe care am servit- o alaturi de cateva frigarui cu carne de vitel si focaccia cu parmezan,rosii si oregano.Mai tarziu am facut bruschette crocante din felii de paine ( cu coaja cu tot,semanau cu niste cosulete) pe care le- am stropit cu ulei de masline apoi le- am copt in forma de muffins,bruschette care au mers de minune cu salata de ardei copti,rosii si smantana...eii...asta a fost o cina excelenta!
Imi place sa ma inspir din meniul tau zilnic,uite astazi am facut frittata cu ardei si ciuperci...

Ma bucur ca ti-a placut ,mi-ar placea sa postezi la meniuri, imi place ideea de cosulet din felia de paine coapta in forma de muffins , cred ca mergeas a pui salata in cosulete :P

Guest said:

Draga quest, iti vand un pont : pune in salata rosii lunguete care nu au zeama multa iar daca-ti repugna "amestecul" pune in frigider ardeii si-i manaci (neaparat f reci )doar pe ei cu smantana si sare, Incearca si ai sa vezi cat de buni sunt.

Prajitura cu mere.

Ingrediente
-biscuiti simpli
-7-8 linguri de zahar
-doua linguri de cacao
-un pahar si jumatate de apa
-budinca de vanilie 2 plicuri
-1 kg de mere calite
-frisca

Pe o tava intinsa, se aseaza doau straturi de biscuiti simpli, peste care se toarna un sirop fierbinte facut din apa, zahar si cacao.
Se face si budinca dupa reteta de pe plic, dupa care se toarna tot calda peste biscuiti.Merele , calite cu zahar si scortisoara si racite , se aseaza si ele in stat uniform peste budinca, iar deasupra se pune frisca si se rade ciocolata.Se da la rece unde este bine sa stea citeva ore.

praji cu mere usoara,f gustoasa

Ingrediente
-3-4 mere mai mari
-3 oua
-100gr unt
-200gr zahar
-150gr faina alba
-20-30 gr pesmet
-un praf de copt
-scortisoara

Se unge o tava de dimensiuni mai mici cu tot untul si se presara pesmetul. Merele se curata si se taie felii sau se rad sau cubulete, cum va place (eu le tai felii) si se aseaza in tava astfel tapetata.Peste mere se pune scortisoara si se mai presara un strat subtire de pesmet.Ouale si zaharul se freaca cu mixerul la viteza maxima, pina devin ca o spuma, se adauga faina amestecata cu praful de copt, se omogenizeaza bine si se toarna peste mere.Chiar daca merele se vad pe ici pe colo , nu este nimic, blatul va creste frumos peste ele si le va acoperi in totalitate.
se coace la foc potrivit, cca 20-30 minute. Se poate manca asa, sau se poate pudra cu zahar.Este delicioasa!
.

Multumim de reteta. Nu stiu de ce dar ma arde stomacul cand mananc prajitura cu mere.
Imi e o pofta teribila de salam de biscuiti.
Am citit aici de biscuiti si sirop si mi-a lasat gura apa de pofta salamului de biscuiti.
Maine la prima ora, asta insemnand pe la pranz ca avura chef de vorba din Irlanda fusul orar bata-l vina. Sau Gina cand o veni si ciclonul asta peste fusul orar.

Ce te-a deranjat asa de tare, real?
Ma amuza enorm faptul ca m-ai banat.

Adevarul probabil despre contul=dublu, nu, real?

Inutil sa spun ca real e cu totul altcineva. Dar cred ca ai probleme foarte grave undeva, nu judeci, esti complet irationala, calci in strachini si spui prapastii la tot pasul. Ma rog, intelegem ca ai probleme personale serioase si nu te poti controla.

Oare nu era corect sa spui si motivul banarii?
Poti da si trei luni, e casa dumitale, faci ce vrei, cate conturi vrei.
Ok, baneaza cat vrei, dar da si exemplu concret ce a deranjat.
Probabil trebuia atentionare, dar nu ma supar.
Ma gandesc doar ca nu ai procedat ca un om rational, chiar daca meritam banarea.
Trebuia sa arati clar ce am gresit si sa emiti un avertisment.
Dar, daca asa consideri, week-end placut in continuare!
Nu am nevoie de motivele dumitale, spun doar ca un om integru ar fi procedat asa cum am descris mai sus.
Esti impulsiv, irascibil. Calitati? Defecte? Real stie...

@Gogule, daca nu am dreptate ma poti bana definitiv.
Chiar cerusem asta, dar ai spus ca nu e motiv.
Acum, daca e motiv real, cer banare definitiva, ferm cer asta!
Si daca nu e un motiv ok, lasa asa trei zile.
Anuk e pentru banare, Degetica pentru, Real pentru, Geox pentru, deci exista majoritate absoluta.
Celelalte fete nu au cont aici si nu au mai murit.

Mai am tablete Geox, te rog sa ma crezi ca mai pot face "n" conturi, insa nu a vorbi cu oamenii e important pentru mine, ci a vorbi din suflet.

ar fi doar vorbe goale. evident, nici nu mai am cu cine. cu cine?
Deci poti bana definitiv.

Pana la urma, sunt putini useri activi.
Probabil activeaza cei ce simt ca au ceva de dat.

Remarc multa aciditate la adresa mea.

@Adi, daca tu crezi ca acea postare m-a bagat in ceata, asta arata nivelul tau!!!

Pot sa va mai spun ca, acela sau aceea ce stapaneste bine elementele de analiza grafica, poate face bani frumosi din fotoliu.
Daca discutam de trading, va bagam bani in buzunar.
Doar faptul ca sunt emotiva ma impiedica in aceasta directie.
Asta inseamna acel x si zero...

Probabil nu ma voi integra in colectiv, imi simt limitele, nu spun ca nu am defecte.
Foarte probabil voi pleca in Irlanda, asta insemnand alte si alte probleme.(ruptura de verisoare)
Dar, mai devreme sau mai tarziu asta tot se va intampla; scoala e de lunga durata, mi-ar fi facut mare placere sa pot continua. E apasator sa ma simt singura atata timp plus diferenta de fus orar, stam noaptea pana tarziu de vorba si nu m-as odihni suficient, as fi macinata de oboseala treptat treptat.

M-am agatat de net, sunt avida sa simt suflete calde in apropierea mea, mi-am deschis sufletul aici si nu regret, uneori am simtit sprijin.
In orice exista un risc, orice am face. Am castigat ceva? Am pierdut ceva? Am castigat liniste sufleteasca uneori, alteori am pierdut-o.
Probabil a fost o cale gresita, dar trecutul nu mai poate fi schimbat.
Doar sa trag concluziile, sa adun in suflet si sa port cu mine ce a fost frumos pe aici.

Fiecare isi traieste viata cum considera de cuviinta, cum se simte mai bine. Fiecare isi alege drumul lui.
Ramas bun ne-am mai luat.

*frontul atmosferic ce va afecta sud-vestul tarii are un caracter cald, e un front de tip "ana".
practic marcheaza inceputul sezonului rece, in sezonul cald aceste fronturi fiind slabe.
dovada faptul ca a reusit sa impresioneze cu o informare meteo.*

Daca tu crezi ca acea postare era sa te bage in ceata, asta e nivelul tau , nu al meu . Ce am zis era o constatare !!!!!

O relatie normala e una intre femei si barbati

"Ce este normal pentru păianjen poate reprezenta o anomalie pentru muscă"

Normalul este de dat de oamenii care inventeaza principii, sau este dat de starea care iti creaza confortul cu tine insuti.

totul e sa nu confundam normalitatea cu instinctul de turma...

Back