• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

si pentru ca gusata amatoare de manele nu se lasa, ia sa mai punem o poza de-a dumneaei/ observati toata splendoare gusii sale. ca sa nu uitam, este vorba despre Dirjan Cristina-Teodora, cea care zice ca eu sunt urata serverelor. notele va rog :D

Attachments

• dirjan cristina_teodora11.jpg
    dirjan cristina_teodora11.jpg
    35.3 KB · Views: 45
:D Asta e poza mea favorita. Inainte de a da nota , trebuie sa ma decid daca vorbim despre un om sau o fomeie. =))=))

=))) nu pot sa ma decid =))) Ii dau 1 :D Se lua lumea de mine cica eu eram "mirabela" aia care o ataca pe cristina asta pe mobotix =))) =))) =))))

nu te uita la ele, sunt invidioase
frumoasa poza(contrastu parca e un pic prea mare, daca era un pic mai intunecata era perfecta), de unde ai luat umbrela aia cu prigat?

bodo said:
:D Asta e poza mea favorita. Inainte de a da nota , trebuie sa ma decid daca vorbim despre un om sau o fomeie. =))=))

Cred ca bretelele sint de la sutien, deci normal ar cam fi fomeie. Mie imi plac ochelarii. In rest, se vede ca persoana in cauza iubeste manelele. Atat.

P.S. Cred ca a stat prea mult la plaja ca s-a innegrit rau fomeia asta...
Si am observat ca mereu isi face singura pozele. Asta spune multe....

Umbrela cu Prigat era pe plaja hotelului cu sezlongurile aferente. Eu eram bronzata dupa 3 saptamani de stat la soare.
”abcabc” daca ai fi fost la mare in ultimii ani, ai fi constatat ca pe plaja, hotelurile detin spatii amenajate cu sezlonguri si umbrele (inscriptionate cu diverse marci : Prigat, Coca-Cola, etc .....), spatii unde nu intra orice moldovean de Galati. Cati dintre voi insa v-ati permis sa mergeti la mare in fiecare an din ultimii 10 ??? Degeaba va strofocati voi si ma numiti tiganca pentru ca nu sunt. Voi insa sunteti atat de negri in cerul gurii .... de la rautate ... si asta o sa va puna capac (infarct) intr-o buna zi.

Si cu asta am incheiat.

Sarbatori Fericite !

deci fraierilor, nu va comparati voi (noi) cu gusata care sta 3 saptamani la marea noastra, da? si e colorata de la soare, nu de la natura (zice ea). gusato, daca mi-am permis in fiecare an destinatii de vacanta gen Alpi, Belize, Barcelona, Grecia (chiar si de doua ori pe an) se pune? sau vorbim doar de jegosul nostru litoral?

Moduleaso, cand o sa ajungi si tu 2 saptamani in Australia, mai stam de vorba. Iar pentru curiozitatea ta specific femeiasca (invidia nu o mai pun la socoteala), iti spun ca petrec de Crăciun 2010 + Anul Nou 2010-2011 in Cairns cu rudele mele din Australia (noi plecam vreo 4, ei sunt tot 4). Mai vrei ???? Daca e sa ne dam rotunzi, ne dam soro ca avem cu ce ....... Europa nu se pune. Eu macar am poze postate cu si despre Australia postate pe Flickr. Deci se vede ca am fost acolo. Tu, moduleaso ? numai bla-bla-uri. Pai de vorbele goale ale guvernantilor sunt satula. In Barcelona si in Grecia merge orice pantofar (ca mai nou excursiile sunt si cu plata in rate). Cand o sa ajungi la Melbourne si Sidney - cum spuneam - mai stam de vorba.
Si pentru cultura ta generala, nu pleaca nimeni in grup organizat de vreo agentie de turism din Romania in Australia (costa prea mult). Asa ca intrarea o am pe baza de chemare oficiala prin Consulat. Deci cineva crediteaza pentru intrarea mea in aceasta tara. Cand o sa ajungi si tu in tara unde nici musca nu intra daca nu are pasaport, mai vorbim.

Excursii placute moduleaso, in vechea si batrana noastra Europa.
Si sa nu uit : Te zbati degeaba. Jignirile tale nu fac 2 bani inaintea mea, dar imi place ca te aprinzi. Adica poti sa-mi spui ”gusata” pana te albastresti, inverzesti, inegresti .... (alege tu culoarea :) ). Pentru ca gusulita mea a vazut Australia, pe cand a ta nu. Hai te pup, ca azi sunt bine dispusa. ;) :*

Mey Guest , crezi ca pe mine ma intereseaza ca ai mers la mare in fiecare an ? sau ca pe mine ma intereseaza ca iti petreci Craciunul si Anul Nou in Cairns ???? Iar "Asa ca intrarea o am pe baza de chemare oficiala prin Consulat" , fiindca te-au chemat rudele mey , nu te umfla asa in pene :P
Si eu am rude in America , am primit si invitatie sa merg acolo , dar eu prefer sa stau in "in vechea si batrana noastra Europa" . Data viitoare daca ai ceva de zis , sa zici ceva interesant :D

femeia asta e mai penibila decat o oaie proasta. parerea mea. Cristino, de ce minti ca ai fost in Australia? nu ti-e frica de doamne-doamne?

Pai pot sa zic si eu ca am mers in aproape toate tarile =))) poate sa dovedeasca cineva ca mint ??? =)))) NU .

Da mai, Adriane. Ce sa fac ? am mers direct unde se avanta vulturii. Asta este ! Te rog insa, retine aspectul : nu vorbeam daca nu ma ironiza mod1.
In plus, detest sa ma duc in Europa, unde ai toate sansele sa dai nas in nas cu tiganii nostri. Pe cand in Australia e mai exclusivist - nu a intrat pana acum picior de rrom sa le manance cangurii precum la Viena lebedele. :P

Fiecare merge unde ii place :D Nici mie nu imi place cand merg in strainatate sa dau de rromi nostri , dar daca imi place tara respectiva o sa merg de cate ori o sa am ocazia :D

Vai tu! Ce a sarit gusuloasa din litoralul nostru pe care a fost 10 ani, ceea ce altii cica nu-si permit, direct in Australia. Ca sa vezi, domle!

Back