Moduleaso, cand o sa ajungi si tu 2 saptamani in Australia, mai stam de vorba. Iar pentru curiozitatea ta specific femeiasca (invidia nu o mai pun la socoteala), iti spun ca petrec de Crăciun 2010 + Anul Nou 2010-2011 in Cairns cu rudele mele din Australia (noi plecam vreo 4, ei sunt tot 4). Mai vrei ???? Daca e sa ne dam rotunzi, ne dam soro ca avem cu ce ....... Europa nu se pune. Eu macar am poze postate cu si despre Australia postate pe Flickr. Deci se vede ca am fost acolo. Tu, moduleaso ? numai bla-bla-uri. Pai de vorbele goale ale guvernantilor sunt satula. In Barcelona si in Grecia merge orice pantofar (ca mai nou excursiile sunt si cu plata in rate). Cand o sa ajungi la Melbourne si Sidney - cum spuneam - mai stam de vorba.
Si pentru cultura ta generala, nu pleaca nimeni in grup organizat de vreo agentie de turism din Romania in Australia (costa prea mult). Asa ca intrarea o am pe baza de chemare oficiala prin Consulat. Deci cineva crediteaza pentru intrarea mea in aceasta tara. Cand o sa ajungi si tu in tara unde nici musca nu intra daca nu are pasaport, mai vorbim.
Excursii placute moduleaso, in vechea si batrana noastra Europa.
Si sa nu uit : Te zbati degeaba. Jignirile tale nu fac 2 bani inaintea mea, dar imi place ca te aprinzi. Adica poti sa-mi spui ”gusata” pana te albastresti, inverzesti, inegresti .... (alege tu culoarea

). Pentru ca gusulita mea a vazut Australia, pe cand a ta nu. Hai te pup, ca azi sunt bine dispusa.

:*