• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

Cristinico, de cate ori ai zis tu ca pleci..... m-am plictisit, zau. La Borataor nu prea mai esti activa, la bunel la fel, undeva trebuia sa-ti etalezi frustrarile.... Nu poti trai fara.... De cate ori ai scuipat tu si ai lins pe urma.... Nu mai zic de trasul apei, ca dupa cea mai cumplita .... Tu nu vezi ca nu stii ce vrei? Ce crezi ca inseamna asta? Ar fi bine sa intrebi un doctor cum se trateaza problema asta. Sincer. Nu mai amana vizita la doctor, ca boala se adanceste si tu imbatranesti si vei avea probleme si mai grave decat acum.

haide mai gogule, de ce i-ai rapit bucuria de a crede ca eu am banat-o? se hranea si ea din credinta asta, traia si suferea profund, crezandu-se nedreptatita. tu chiar crezi ca o sa inteleaga ca toate mascarile imprastiate pe 3 forumuri sunt un motiv de a o expulza? nici vorba! ea nu e vulpea care nu ajunge la struguri, e ratata care nu a reusit sa ne manipuleze, asa cum se lauda ca o sa faca. si zici ca am scapat de tine gusato? ce mila mi-e de neuronii tai, saracii, e un efort prea mare pt ei sa scrie 5 litere. protejeaza-i si nu mai scrie. pa si pu!

:) Mi-e fix perpendicular ce a scris ea pe 666 de forumuri.
Eu am banat-o pentru ce a scris la noi.

mod1 quote : ”ce mila mi-e de neuronii tai, saracii, e un efort prea mere pt ei sa .......”

:) moduleasooooo cum iti dai cu stangul in dreptul la gramatica .......... efortul este MARE !!!! MERE sunt cele care cresc în meri și se mănâncă =)) =)) Ce dulce esti în înverșunarea ta .............

Dacă nu o zbărceai, nu mai postam. Dar tu stii cel mai bine cum e cu cel fudul ..... ;) ! Desteapta lu” mama !

ete, exact ce ziceam... te-ai reintors.... nu poti sa stai deoparte nici macar 1/2 ora...

adriana mama nici nu am spus ca ai intrat la istrate,este treaba ta unde intri chiar si la cutremur net,am vrut doar sa-ti atrag atentia ca ai omis un A la sfarsitul numelui.ce vrei tu sa faci pe aici este intradevar treba ta.

Guest said:
mod1 quote : ”ce mila mi-e de neuronii tai, saracii, e un efort prea mere pt ei sa .......”

:) moduleasooooo cum iti dai cu stangul in dreptul la gramatica .......... efortul este MARE !!!! MERE sunt cele care cresc în meri și se mănâncă =)) =)) Ce dulce esti în înverșunarea ta .............

Dacă nu o zbărceai, nu mai postam. Dar tu stii cel mai bine cum e cu cel fudul ..... ;) ! Desteapta lu” mama !
gusato, iar lingi unde ai scuipat, exact cum ma asteptam, esti asa de previzibila... si zici ca am zbărcit-o? hmm, eu stiam ca se spune "zbârcit-o". gusata desteapta si fudula, dai din groapa in groapa, nu-ti vezi barna din propriul ochi. nici macar nu faci deosebirea intre greselile de tastare si greselile gramaticale.

Buey, voi ati impodobit bradul? Ca duduia Dirjan Cristina Teodora a facut-o :)

Sicret ;)
A parat-o yahoo :d
Bineinteles ca pe langa para cu pricina, am primit de la 'mneaei si o scrisoare d'aia in lantz de spam, si portia zilnica de "vorbe de duh".
Cred ca-i e dor de Nita :D

Gogu said:
Sicret ;)
A parat-o yahoo :d
Bineinteles ca pe langa para cu pricina, am primit de la 'mneaei si o scrisoare d'aia in lantz de spam, si portia zilnica de "vorbe de duh".
Cred ca-i e dor de Nita :D

Sa inteleg ca mi-a transmis si mie o urare frumoasa de sarbatori? Ce fata ..buna! Se pregateste de colindet probabil. Ce pacat ca la noi are usa inchisa!!...

Poi se poate sa nu se gandeasca ea la tine?!
Stateam si ma gandeam la altceva. Ipocrizia asta... Facem pom de iarna, facem rugaciuni, tinem posturi peste posturi (doar cu speranta sa prindem un loc mai in fata la "cernere" da' actiunile noastre de zi cu zi sunt total opuse principiilor umane si crestinesti :)

Gogu said:
Poi se poate sa nu se gandeasca ea la tine?!
Stateam si ma gandeam la altceva. Ipocrizia asta... Facem pom de iarna, facem rugaciuni, tinem posturi peste posturi (doar cu speranta sa prindem un loc mai in fata la "cernere" da' actiunile noastre de zi cu zi sunt total opuse principiilor umane si crestinesti :)
...totusi vad ca a lasat-o mai moale,poate are mustrari...de constiinta :devil:

Back