adrian_nicolae
Prieten
- Reaction score
- 0
mda...
gusato, iar lingi unde ai scuipat, exact cum ma asteptam, esti asa de previzibila... si zici ca am zbărcit-o? hmm, eu stiam ca se spune "zbârcit-o". gusata desteapta si fudula, dai din groapa in groapa, nu-ti vezi barna din propriul ochi. nici macar nu faci deosebirea intre greselile de tastare si greselile gramaticale.Guest said:mod1 quote : ”ce mila mi-e de neuronii tai, saracii, e un efort prea mere pt ei sa .......”
moduleasooooo cum iti dai cu stangul in dreptul la gramatica .......... efortul este MARE !!!! MERE sunt cele care cresc în meri și se mănâncă =)) =)) Ce dulce esti în înverșunarea ta .............
Dacă nu o zbărceai, nu mai postam. Dar tu stii cel mai bine cum e cu cel fudul .....! Desteapta lu” mama !
Gogu said:Sicret
A parat-o yahoo :d
Bineinteles ca pe langa para cu pricina, am primit de la 'mneaei si o scrisoare d'aia in lantz de spam, si portia zilnica de "vorbe de duh".
Cred ca-i e dor de Nita![]()
...totusi vad ca a lasat-o mai moale,poate are mustrari...de constiinta :devil:Gogu said:Poi se poate sa nu se gandeasca ea la tine?!
Stateam si ma gandeam la altceva. Ipocrizia asta... Facem pom de iarna, facem rugaciuni, tinem posturi peste posturi (doar cu speranta sa prindem un loc mai in fata la "cernere" da' actiunile noastre de zi cu zi sunt total opuse principiilor umane si crestinesti![]()