• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

Pai nu are fatza de manelista? :D Am gasit poza favorita cu oita

View attachment 3

Cristinico, nu te supara, imi place maxim poza asta. :P

Attachments

• cristinica manelista.JPG
    cristinica manelista.JPG
    5.3 KB · Views: 6
Ala nu este contul meu ci o preluare de link-uri catre video-clipurile mele de pe youtube.
Dar deh, voi tot ”dăștepte” ramaneti. Nu am ce sa fac. M-am impacat cu asta. Macar sunteti constante in rautatea voastra. Bravo.

nu toturor le place
fiecare are dreptu sa asculte ce ii place cat timp nu deranjeaza pe cei din jur (suntem o tara democratica , ce mama lu proces verbal )
cristinica,
eu totusi nu inteleg: aici is oameni rai (relelor =))) ) daca vi aici de buna voie inseamna ca iti place, daca iti place desi stii ca nu-i bine, inseamna ca ai o problema, daca ai o problema ... http://www.sfatulmedicului.ro/ , siteul acesta e pt problemele viitoare ( PREMONÍȚIE, premoniții, s.f. Nume dat fenomenului de presimțire a unor fapte viitoare, în general fără motivare rațională. – Din fr. prémonition.) nu prezente :)

:ghorus:

btw, reusita poza, BATMAN BATMAN

abcabc said:
nu toturor le place
btw, reusita poza, BATMAN BATMAN

cum sa nu-ti placa "Spargatorul de nuci"??? oricum ideea era ca doamna in cauza se da mare amatoare de muzica dasteapta, nu de manele. daca vrea manele, e treaba ei, dar sa nu mai fie atat de ipocrita. ii criticam prefacatoria, nu gusturile muzicale.

Guest said:
Ala nu este contul meu ci o preluare de link-uri catre video-clipurile mele de pe youtube.
Dar deh, voi tot ”dăștepte” ramaneti. Nu am ce sa fac. M-am impacat cu asta. Macar sunteti constante in rautatea voastra. Bravo.
mincinoaso si prefacuto! si eu am clipuri pe youtube, dar nu apar pe saituri de manele.

No comment!
manele.jpg

pentru ca gusata moralista iar nu-si vede barna din propriul ochi, am zis sa scot topicul asta de la naftalina. iata ce scrie imaculata pe forumul inug ioan istrate. este vorba despre gogu, desigur!
Individul amintit de tine este deținătorul acelui domeniu de premo. Și, după cum se autocaracterizeaza = este .... ceea ce și-a scris la semnătură. Și acolo au plecat de aici toți cei care au fost banați definitiv. Pentru că acolo mitocănia, lipsa bunului simț, folosirea cuvintelor triviale sunt văzute ca o virtute.
Eu propun ca noi să ne vedem de ale noastre fără să mai dăm atenție celor dați afară definitiv și adunați în latrina lui gogu, iar ei să latre a pustiu până le pleacă dinții din gură.

Strict din punctul meu de vedere, imi aduce aminte de povestea cu vulpea si strugurii.

Uai, vad ca este de interes tpicul, si ar trebui sa le reamintesc (celor ce stiu) si sa le spun (celor ce nu stiu) faptul ca odata, la inceputul acestui forum, duduia cristina teodora dirjan era moderator la noi pe forum, scuipand pe ioan istrate, pe jana, pe tampitul de admin de acolo, si pe toti. Scuipa pe ei in mod gratuit si fara nici o problema. La un moment dat (daca nu ma insel din cauza limbajului folosit) a fost data afara de pe forumul nostru cu un mare sut in kur (mare si sutul, si kurul si gusha) si duduia susmentionata, dupa cateva incercari de a ma convinge sa-i ridic ban-ul si sa vorbesc cu ea, s-a intors pe blogul oficial al ing. chimist ioan istrate cu coada intre picioare si fara sa-si faca mea culpa, a inceput sa linga acolo unde scuipase inainte.
Asta ca sa vedeti probitatea ei morala.
Dupa ce a fost oarecum acceptata in acele cercuri elevate, a inceput sa scuipe pe forumul nostru si pe mine in mod special. Dar asta este viata.

Oricum, mie unul imi pare rau de ea, ca persoana.

Back