• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Este optiunea ta ;) Dar ma surprinde ca desi nu meritam atentia ta deplina, nici nu vrei sa ne ajuti s-o captam. Este o mare pierdere pentru noi.

Sa fii iubita!

Cristina, asculta ce-ti spun eu. Aici, cu tot IP-ul tau dinamic n-ai sa mai pui piciorul. Stii de ce? Pt felul cum te-ai adresat anukai. Si pt ca ne-ai jignit pe toti. Stai departe de noi, ok?

Ai o obsesie :D
Si comentariul dispare, avand in vedere ca este atac la persoana. Invata sa vorbesti, apoi putem discuta.

Incerc sa pastrez pe acest forum un limbaj urban.
Pune mana si spala-te pe dinti, apoi putem discuta despre ce vrei mataluta.

nu stiu dece dar dai senzatia de caine maidanez care nu-si poate gasi nicaieri locul.ciugulesti pici pe colo cate un colt de paine fara sa incerci sa vezi mai departe.chiar mi-e mila de tine oricine ai fi.poate n-ar fi rau sa te privesti putin in oglinda, dar nu cea din perete.

Sunt un caine de paza ogarule.
Un caine de paza singuratic ogarule. Nu un maidanez.
Sunteti aici o comunitate subtire care stati la multe cafele, de dimineata pana seara - pe rand si in ture. Nu aveti nimic special, nu comunicati nici o informatie. Dar sunteti ilari - de aia va urmaresc.
Oricum, sunteti si voi niste umbre pe pamant ca si mine ca si restul.
Oglinzile sunt pentru femei si pentru cei care au nevoie sa isi confirme lor insisi ca sunt frumosi. La mine nu e nevoie de oglinda.
In ce priveste denumirea acestui loc - activitatea voastra nu are a face aaaaaabsoluuuuuut nimiiiiiiic cu premonitiile. Sunteti doar un alt site si forum pentru socializare, ca facebook, sau twitter, sau tagged sau ..... etc ....
Salutare !

tre sa recunosc tonul discutiei cu tine ca fiind acceptabil si te asigur ca nimeni de aici nu ar fi avut nimic cu tine daca l-ai fi folosit de la inceput.si ce daca suntem o comunitate subtire care stam la cafele de dimineata pana seara pe rand si in ture,stam pe banii nostri.poti reprosa celor care stau la cafele fara sa faca nimic si pe deasupra mai sunt si platiti.daca pe tine asta te intereseaza imi pare rau dar nu aici este locul tau,daca insa vrei sa participi cu noi la aceste mod de a ne petrece timpul ,NEPLATITI, esti oricand bine venit,insa nu inainte de a respecta ce scrie la regulament.dece te deranjeaza ca ne numim premonitii?ti-ai fi dorit sa faci tu un forum cu acest nume? imi pare rau dar intamplarea face ca l-am folosit noi inainte si acum nu cred ca se merita sa facem o modificare.ca nu are legatura cu ce facem noi ,poate ca ai dreptate sau poate ca nu, dar incearca sa fii atat de generos sa ne acorzi o sansa in aceasta viata, cu promisiunea ca in cealalta vom avea o oarecare experienta si atunci cu siguranta altfel vei vb despre noi.incearca sa fii mai bun ,nu vei pierde nimic, invers insa ,da.sa fii iubit/a

YOU make me love
YOU make me smile
YOU make me giggle
YOU make me laugh
YOU make me cry
YOU make me happy
YOU make me crazy
YOU make me feel amazing
YOU make me think
YOU make me experiment
YOU make me sing
YOU make me dance
YOU make me excited
YOU make me drool
YOU make me write stupid messages .... :D :D

E fain forumul vostru , am observat o atitudine calda si prietenoasa pe aici si multe subiecte interesante. Prin comparatie , atmosfera la vecini e cam ”albastra” , aerul cam rarefiat si greu respirabil , unii mai vin , altii mai pleaca .... Dar Blue ramane de departe cea mai strashnika muiere , ea conduce defapt ostilitatile pe acolo :D Un exemplu aici http://forum.ioanistrate.ro/member.php?223-SnowWhite Desigur , e un exemplu negativ :D
Si ca sa concluzionez : ca la voi - DA , ca la vecini - NU.

He, he, he,
Sincer, cui ii pasa de "vecini"?
Apropo, vino si tu cu comentariile si parerile tale acolo unde consideri ;)

Stupid me! Abia acum am realizat.
Bine ai venit si simte-te libera sa participi aici fara nici un fel de problema.

Pentru manuela - problema cu copilul - miros acru in gura.
Da-i capsule de omez = pansament gastric. Posibil gastrita.
daca suporta sa inghita, da-i bicarbonat alimentar (o lingurita de bicarbonat intr-un pahar cu apa) - o sa neutralizeze acidul stomacal.
Sanatate !

daca tot ati vorbit despre mine in seara asta,hai sa va lamuresc: jupanu era fermecat cu niste aghiazma si influentat de GTH aka predatorul vostru. si a sarit putin peste limitele bunului simt. eu nu am anuntat-o pe blue,cum credeti voi si sunt convinsa ca nici GTH nu l-a facut sa retracteze,dimpotriva. asta pentru lamurirea voastra,sa nu fiti in deruta. semnat :mandalena

Mandalena, fata mea,
Cat pe ce sa ma apuc de versuri. Afionat, bineinteles...
Despre ce este vorba aici? Ca nu inteleg nimic nimicuta. Cu ce te pot ajuta?

PS Cred ca o sa fac o sectiune special pentru cei ce au ceva de spus dar nu vor sa piarda 30 de secunde sa-si faca un cont...

Magdalena, daca ai probleme acolo, esti invitata sa faci parte din comunitatea noastra. Daca ai probleme cu GTH, nu ai sa fii singura, ai sa fii alaturi de bodo si de unda. Curaj, te asteptam.

Nu va mai agitati atat in legatura cu forumul des pomenit. Este o perdea de ceata cu un stapan pe care nu-l puteti afecta. O sa fie activa si utila cand va asteptati mai putin, si pentru a abate atentia de la altceva.
Cei ce sunt activi acolo o fac pe bani, restul sunt naivi care chiar cred ca este un lucru bun, facut ca sa-i ajute.
Si inca ceva, daca ii tot aduceti in discutie, le faceti jocul. Eu daca as fi in locul vostru as canaliza discutiile spre ceva util, nu asinsista pe acea caterinca. Este spumoasa, cu umor si atinge multe puncte dureroase, dar va face deservicii. Nu creeaza forumului vostru o personalitate distincta.

Poate ca ai si tu ceva dreptate. Dar daca nu facem nimic pt a deschide ochii naivilor, existam degeaba. Caterinca e utila, e un instrument pt acest scop si forumul chiar a fost gandit si pt asta. Un om deschide mai repede ochii daca vede o gluma decat daca ii spui imperativ ca nu e bine ce face. Nu a pretins nimeni ca vrem sa fim intr-un anume fel, un forum de intelectuali cu fite, noi ne intalnim aici de placere. Personalitatea distincta cred ca o avem si nu e cazul sa transformam forumul in ceva plictisitor, fara viata. Oricum, multumim pt vizita si pt sfaturi, te mai asteptam.

Gogu,da si tu un link la arhiva chatului de la cutremur.net,sa putem citi si noi. Hai,nu fi egoist.

Back