tre sa recunosc tonul discutiei cu tine ca fiind acceptabil si te asigur ca nimeni de aici nu ar fi avut nimic cu tine daca l-ai fi folosit de la inceput.si ce daca suntem o comunitate subtire care stam la cafele de dimineata pana seara pe rand si in ture,stam pe banii nostri.poti reprosa celor care stau la cafele fara sa faca nimic si pe deasupra mai sunt si platiti.daca pe tine asta te intereseaza imi pare rau dar nu aici este locul tau,daca insa vrei sa participi cu noi la aceste mod de a ne petrece timpul ,NEPLATITI, esti oricand bine venit,insa nu inainte de a respecta ce scrie la regulament.dece te deranjeaza ca ne numim premonitii?ti-ai fi dorit sa faci tu un forum cu acest nume? imi pare rau dar intamplarea face ca l-am folosit noi inainte si acum nu cred ca se merita sa facem o modificare.ca nu are legatura cu ce facem noi ,poate ca ai dreptate sau poate ca nu, dar incearca sa fii atat de generos sa ne acorzi o sansa in aceasta viata, cu promisiunea ca in cealalta vom avea o oarecare experienta si atunci cu siguranta altfel vei vb despre noi.incearca sa fii mai bun ,nu vei pierde nimic, invers insa ,da.sa fii iubit/a