• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Probleme cu biciclisti

=)) Sa zicem ca autobuzul e glo,golut. Mergi pe deductie logica :P

Nu te da batut :P insista sa gandesti ,iti vand un pont , imagineaza-ti gradul de rudenie din familia ta .

Angela, corect cu bicicleta.
Anuk, cate unul de fiecare :D Acum baiul e ca din enunt poti sa gasesti ca ocupa oricate locuri de la 4 pana la 10 ;)

Am specificat ca-s familie :P deci.....e normal sa ocupe 4 .

Ntz... Chiar daca sunt familie, asta nu inseamna ca nu pot fi 10. Zic si eu...

Care-i faza cu neamurili astea? Vorba lu vic, astea nu-s probleme de mate, sunt chestii de lojica, la sto' :D Si pana la urma care-i explicatia cu problema asta, ca nu stau sa le fac astora arborele genalogic :D si-s si foarte obosita, ca-i luni ce mama ma-si :P.

bodo said:
Care-i faza cu neamurili astea? Vorba lu vic, astea nu-s probleme de mate, sunt chestii de lojica, la sto' :D Si pana la urma care-i explicatia cu problema asta, ca nu stau sa le fac astora arborele genalogic :D si-s si foarte obosita, ca-i luni ce mama ma-si :P.

Fii atenta, mergem pe metoda presupunerii , da?

Presupunem ca ai o sora care are o fetita si plecati impreuna cu mama la Barcelona :D: va trebuie 4 bilete de avion desi....sunteti mama, bunica, surori , nepoata, matusa, fice.......

Sunteti 4 persoane fizice si mai multe ipostaze.

Bunica - mama ta -1
mama:mama ta si sora ta .-2
copii:tu , sora ta, si fiica ei -3
surori: tu si sora ta-2
nepoata : fica surorii tale -1
matusa: tu -1

dau 10 ? iaca ...dau.

Deci sa mor io daca am preceput ceva. Tre' sa-mi refac naibi arborele genealogic, sa vad ce neamuri am, ca m-ai pierdut la faza asta :D. Problma asta m-a doborat! :D

Adi ,nu-s 10 persoane ,doar 4 : mama,doua fice si-o nepoata .

Adica, ai vrut sa spui ca numarul minim este 4. Maxim pot fi 10.
Din enunt, poate "iesi" orice numar intre 4 si 10 :D Si sa fie si corect :D

Back