• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SnowWhite

SnowWhite

New member
Reaction score
0
Bine v-am gasit si multumesc Gogului pentru invitatie :)

Cu siguranta stiti multe lucruri despre mine deja... unele reale, altele mai putin adevarate.
Daca doriti sa detaliem, va stau la dispozitie cu toata sinceritatea si deschiderea de care pot uza in mediul virtual.... si mai ales pe un forum public unde sunt atatia ochi atintiti ;)

Trully yours,
SnowWhite

Salut SnowWhite!

Bine ai venit!
Eu unul nu stiu c-am nimica despre tine:P!

Serj said:
Salut SnowWhite!

Bine ai venit!
Eu unul nu stiu c-am nimica despre tine:P!

Nu-i bai, ia-ma usor, si cu timpul vei afla tot ceea ce vrei sa stii :)
Bine te-am gasit.

Alexanderson said:
Bun venit pe la noi.

Ma bucur sa regasesc useri cunoscuti aici. :)
Bine te-am gasit.

Gogu said:
Salutare si bine ai venit!

Salutare Goaga si bine te-am regasit :)
Ma asteptam la un party ceva... dar, observ, ca tot singura trebuie sa ma descurc ;)

Ne organizam noi si de party... numa' ca a consumat Nitza toata agheazma, si trebuie rezerve noi.

alerim_61 said:
Bine ai venit Snow!

Multumesc pentru primire. Bine te-am gasit :)

Gogu said:
Ne organizam noi si de party... numa' ca a consumat Nitza toata agheazma, si trebuie rezerve noi.

Nu stiu cine e Nitza, dar trebuie pedepsit daca a facut asta :D
Sa fie sanctionat cu toata productia de ageazma pe anul asta in avans ;)

buna Zapezico si bine te-ai hotarit sa ne calci.... ! Sint uimit de cite "nume grele" avem parte in ultimul timp! O sa am foarte multe intrebari sa-ti pun, ca eu sint curios din fire. Deocamdata vreau sa te intreb de ce nu mai esti moderator dincolo? Nu erai prietena din facultate cu Jana? Ce s-a intimplat? Daca doresti sa-mi raspunzi, fa-o la vedere, sa citeasca si umbrele. Aici nu avem nimic de ascuns!
Gata, te-am intimpinat "cum se cuvine". Inca o data, bine ai venit!

buna,Snow!
ma bucur ca te regasesc ,sper sa'' stationezi'' aici,sa ne bucuram de prezenta ta.

rucsa said:
buna ,Snowwhite si bine ai venit>D<

Te tzuc fain, rucsa! :-X
Bine te-am gasit!

nora said:
buna,Snow!
ma bucur ca te regasesc ,sper sa'' stationezi'' aici,sa ne bucuram de prezenta ta.
Buna, nora. Sincer, si eu ma bucur sa regasesc persoane dragi si aici. >D<

nita said:
buna Zapezico si bine te-ai hotarit sa ne calci.... ! Sint uimit de cite "nume grele" avem parte in ultimul timp! O sa am foarte multe intrebari sa-ti pun, ca eu sint curios din fire. Deocamdata vreau sa te intreb de ce nu mai esti moderator dincolo? Nu erai prietena din facultate cu Jana? Ce s-a intimplat? Daca doresti sa-mi raspunzi, fa-o la vedere, sa citeasca si umbrele. Aici nu avem nimic de ascuns!
Gata, te-am intimpinat "cum se cuvine". Inca o data, bine ai venit!

Opaaaaa, a vorbit nita cu mine...:"> se vede treaba ca suntem telepatici, chiar aseara ma gandeam cine o fi nita, ca tare mult vorbeste lumea de tine pe-aici, esti mai mult decat o legenda vie :D

Multumesc mult pentru primire, mi-am pus rochia cu lame-uri si te astept la rugaciunea de seara :)

Ma bucur sa te regasesc aici, unda.
Se pare ca ne e scris in destin sa ne reintalnim... :D

Snow, da de ce ai acceptat tu sa moderezi nebuneala de acolo? Cum te-a convins Jana sa faci pasul asta? Ma gindesc ca daca tot o cunosti din facultate, cum zici tu, ar fi trebuit sa-ti dai seama de atunci ca ceva "nu merge" la ea... Sau are o asa putere de convingere de va orbeste pe toti? Ca tu nu pari genul de om care sa fie momit asa usor, din vorbe.
Si chiar nu ti-ai dat seama de ce avea Jana in cap cu forumul ala? Ca doar va mai intilneati si voi la o ieseala...... Sau ea vrea sa faca singura totul?
Da ma intreb cind mai are timp sa lucreze fata asta, ca toata ziua sta calare pe forum (ascunsa sub diferite nick-uri). Si la cit de materialista pare (este), nu cred eu ca ar pierde timpul muncind gratis... Nici tu nu crezi asta, nu-i asa?
Asa ca te rog sa te concentrezi repejor, sa pui cap la cap piesele puzzelu-lui si sa ne faci un pamflet de sa stea mita in coada.... Ptr. ca nu stiu daca ti-ai dat seama, dar tot ceea ce scriem noi aici e un pamflet. Avem talent artistic si aici ne expunem operele literare... Am vazut ca si tu ai ceva talent in domeniu, asa ca te incurajez sa pui pe hirtie ceva viersuri.... Succes!

si eu sunt curios .
sper sa nu te blochezi de porcariile avocatzeshti , ca doar te pricepi ushor sa treci de ele .
am shi o intrebare : e posibil sa te mai intorci acolo ?

@ nita

mizez pe inteligenta ta, stiu ca poti citi printre randuri, deci am convingerea ca ai gasit si raspunsurile la intrebarile de mai sus ;)

@ martin_dinca

... nu stiu cum se face, dar pe aici observ ca mai mult barbatii au curiozitati :)

Back