• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SnowWhite

@ Survi

Sunt o mare iubitoare de animale, deci am convingerea ca patrupedul tau ma va accepta. Insa va trebui sa ma accepte cu tot cu piticii din dotare, deci poza nu i-ar folosi la nimic.
Mai mult decat atat, eu ma retrag la propriul pension... Asa am fost obisnuita, sa ma descurc singura. Daca doresti, iti pot face si eu o invitatie, dar numai ca eu am o maimuta nazuroasa si daca ii dau drumul e prapad. Prietenii stiu de ce ;)

Buna,SnowWhite,bine ai venit :)
Eu am asa...un sentiment de deja-vu cand iti citesc postarile si,repet am ban de tare mult timp la moshulica ,nu prea citeam tot ce scriai pe forum la ei(cand intram prin proxy ) dar am citit aici tot ce ai scris aici...Semeni cu cineva cunoscut mie din alte parti :).Eh,poate ma insel?

Buna Vio, bine te-am regasit.
Mi-ai citit cartile? :D Ma bucur tare mult... ;)
Incep sa-mi pun serioase intrebari in privinta destinului... intalnesc zilnic persoane cu care, se pare, ca am o karma comuna. Insa, la acest moment, nu realizez care e finalitatea. Promit ca voi mai medita la acest aspect... ;)

SnowWhite said:
@ Survi

Mi se pare un pic stranie invitatia ta, eu cred ca tu esti Domnita Tempera undercover si vrei sa ma atragi intr-o cursa.
Pe de alta parte, sunt o mare iubitoare de animale, deci am convingerea ca patrupedul tau ma va accepta. Insa va trebui sa ma accepte cu tot cu piticii din dotare, deci poza nu i-ar folosi la nimic.
Mai mult decat atat, eu ma retrag la propriul pension... Asa am fost obisnuita, sa ma descurc singura. Daca doresti, iti pot face si eu o invitatie, dar numai ca eu am o maimuta nazuroasa si daca ii dau drumul e prapad. Prietenii stiu de ce ;)

Deci ai propriul pension.... hmmmm... Acum inteleg de ce te-a luat ca moderator Jana. Esti bogata, asta e motivul.... De fapt ea asa a marturisit, ca asta era criteriul dupa care va alegea: dupa BOGATIE (materiala). Bine, va mai alegea si dupa nr. de diplome, dupa "realizarile" din viata voastra, dupa jobul pe care il prestati.... ce sa mai, erati "miezul"!!!
In privinta pozei, n-ar trebui sa-ti faci griji ca te va desconspira. Jana stie oricum cum arati si stie si unde sa te gaseasca. Poza era intradevar ptr. ciine...

Snow, buna dimineata,

Cu tristete si uimire am citit postarea prietenei tale Jana, intitulata in mod sugubat "Alba ca zapada si merele de bronz". Se pare ca i-ai produs mare deranj cu postarile tale de aici... Ce d-zeu are cu tine, de da in tine in halul asta? E de neinteles.... Tu o cunosti foarte bine, de unde crezi ca rezulta rautatea asta a ei? Ce complex are ea de sufera de dezechilibrul asta emotional? In privinta pozelor, ce sa zic, in mod sigur ele sint de acum 15 ani..... Nu au legatura cu realitatea, eu asa cred....
Fruntea sus si nu te lasa dominata de ea.... !!! Faptul ca ti-a raspuns in modul asta, arata ca a durut-o... rau.... chiar daca ea neaga... E clar ca ea a scapat din mina forumul respectiv.... iar eu cred sincer ca nu va mai reusi sa repere raul pe care singura si l-a facut.... Dar fiind orgolioasa si orbita de ura nu e capabila sa vada ce greseli fatale face.... asta este, fiecare pasare, pe limba ei piere.

Am citit si eu postarea aia :D
In mod clar, probleme undeva sunt :-"

Suntem in postul Pastelui si ar trebui sa fim mai iertatori si mai smeriti.
Sau ar trebui sa ne iertam mai intai pe noi, pentru a putea, ulterior, sa ii iertam si pe ceilalti.

@ bodo

Din partea mea, oricine e liber sa creada ce vrea, eu stiu exact cine sunt si cum arat. Iar daca e cineva atat de curios incat nu mai poate dormi noaptea de grija asta, eu sunt dispusa sa imi rup din timpul meu si sa ma intalnesc cu cine vrea sa vada cum arat si ce fel de om sunt. Niciodata nu m-am ascuns dupa monitor, incercand sa par ceea ce n-as fi in realitate.
So it.s up to you!!

buna snow ,pe mine sincer nu ma intereseaza cum arati ,,am citit un pic din ce se scrie dincolo si sincer mie nu mi place .Pot sa ti spun ca daca ai avut o prietena si te ai certat cu ea din cauza unui forum ,parerea mea este ca nu ati fost prietene niciodata.Nu conteaza cum esti pe dinafara important este ce este in inima ta ,in sufletul tau ,daca tu consideri ca nu ai gresit cu nimic si poti sa dormi linistita noaptea atunci este bine .viata merge inainte cu bine sau greu ,sper,sa fim uniti si sa reusim impreuna sa ajungem cat mai departe.

ai si tu dreptate, snow. dar niste intrebari raman...sa inteleg ca putem sa ne intalnim?:D eu sunt in categoria curiosilor, deh:P. si cred ca esti si o buna companie. ce ne-am mai distra...stiu eu niste locuri super tari :D

Eu agreez ideea acestor intalniri reale inca dinainte de a fi moderator pe celalalt forum. Nici atunci, si nici acum, nu mi-am schimbat parerea - altfel interactionezi cu cineva in realitate decat in mediul virtual.
Deci eu sunt pentru :)
Stabiliti voi cand si unde, iar eu voi veni cu cel mai mare drag sa beau o tzara de agheazma cu voi ;)

dupa Paste facem aranjamentele. ramane valabila teaba. cine mai doreste, cine mai pofteste, sa spuna. o punem de-un chef ...

snow te rog raspunde-mi si mie la o intrebare>ce aveau toti cu mine?unde gresisem asa grav ca ma macelareau de cum intram?ca daca imi aduc bine aminte nmu jigneam ,nu injuram,nu am lipsit pe nimeni de respect,imi vedeam de previziunile mele si chiar ioana intra in pm meu pt a intreba cate ceva despre ea ,ca pe atunci nu stiam ca e ,,paranormala''mi-a spus dupa cand s-a hotarat sa ma baneze.

manuela said:
snow te rog raspunde-mi si mie la o intrebare>ce aveau toti cu mine?unde gresisem asa grav ca ma macelareau de cum intram?ca daca imi aduc bine aminte nmu jigneam ,nu injuram,nu am lipsit pe nimeni de respect,imi vedeam de previziunile mele si chiar ioana intra in pm meu pt a intreba cate ceva despre ea ,ca pe atunci nu stiam ca e ,,paranormala''mi-a spus dupa cand s-a hotarat sa ma baneze.

manuela, sincer nu cunosc dedesubturile discutiilor de acolo in ceea ce te priveste.

Back