• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SnowWhite

Snow, n-am inteles cine e vinatorul..... tu mai stii cum il cheama? Si nu pot sa cred ca el a fost milos... Ceva i-ai dat tu de l-ai razgindit din intentiile criminale. Iar despre oglinda, ce sa-ti spun... trebuia sparta de la bun inceput. Poate o spargi acum, ce zici?

P.S. eu banuiesc ca te-ai tavalit nitel cu vinatorul. Treaba ta, inteleg ca numai asa puteai scapa de la moarte, dar sa stii ca pe mine m-ai perdut for ever. Te-ai dat lui, spala-te cu el pe cap!
In cazul in care nu stii, eu sint printul si nu gargarita. Te faceam doamna daca te dadeai pe mina mea. Acum ma gindesc s-o momesc pe mamica ta vitrega. Ce zici, ea percuteaza la asa ceva?

SnowWhite said:
@ nita

... iti voi spune o super poveste, inventata de Fratii Grimm, surorile Bambi si Cheecky Girls .
Se spune ca Goashe Imparat era casatorit din dragoste oarba cu fata lui Lenjer Imparat - inventatorul lenjeriei intime (ultimul sezon). Dupa trei casatorii din mila, una de sila si una de prasila, gagiul cu coroana pe teasta o innebuni cu rapiditatea cu care isi dadea pantalonii jos si cu stiinta lui despre pensule, pendule, rapandule, s.a.m.d.
Tanara domnita careia ii curgea sange albastru prin vene, era de prin partea celebrului albastru de Voronet, acolo unde a dat Stefan Cel Mare cu basca de pamant dupa ce fratii Jder s-au imbatat ca niste porci si le-au siluit in proportie de 50% pe surorile Bacara aflate in concert pe la noi de Ziua Recoltei fainoaselor, celelalte 50% fiind sub tratament, cu parere de rau.
Domnita cu sange albastru, fire temperamentala, pe numele ei Domnita Tempera, a acceptat avansurile grobiane ale lui Goashe Imparat si, dupa noua luni si cateva zeci de p..ensule, a adus pe lumea asta o fetita cu un ten ciudat de palid careia i-au spus Alba Ten (zece) Lux TDI. Care fetita, neavand ce face si nici cu ce se juca, crestea asa cum se creste in basmele noastre: toti sunt frumosi, inalti si bine facuti, mai putin Viorel Lis, de ai zice ca Sandra Brown s-a inspirat de pe la noi.
Imparateasa Tempera Albastru Neon a prins mucegai de ciuda ca fata era mai tare ca ea si l-a tocmit pe vanator cu ceva flirturi sa-i taie capul fetei si sa-i aduca inima pe o tava inoxidabila. Vanatorul, om milos, i-a povestit fetei lucrul asta in timp ce o spala pe spate. Cand a inceput sa o spele si pe fata, vanatorul partial s-a muiat, partial s-a intarit si i-a promis libertatea.
Iar vinovata pentru situatia in care s-a ajuns nu este decat oglinda cea spurcata la gura!!!

p.s. 1 – acesta este un pamflet, orice asemanare cu fapte sau personaje asemanatoare este pur intamplatoare.
p.s. 2 - mizez pe inteligenta lui nita, stiu ca poate citi printre randuri, deci am convingerea ca a gasit si raspunsurile la intrebarile de mai sus ;)

... nu stiu cum se face, dar pe aici observ ca mai mult barbatii au curiozitati :)

@ martin_dinca

Raspuns la intrebarea ta: NU, acolo nu voi mai fi niciodata!! Posibil sa fiu extrem de orgolioasa, insa intotdeauna cand am luat o decizie, nu m-am abatut de la drumul ales. In alta ordine de idei, stii cum e cu ”ciorba reincalzita...” :) Deci, NU!

=)) Stiam eu ca vanatorii sunt omenosi... =))

mai, va cam zboara hormonii ....aveti surplus. primavara asta e divina! neastamparati ce sunteti. mi-a placut povestea cu iz sexos. deh, daca snow pica closca...

Ca sa pun o intrebare serioasa:P

Cum sunt alesii moderatorii pe forumul Ioan Istrate?Sunt alesi oameni care sa creada in mesaje?Sa inteleaga aia cu 'paranormalul'?Sau sunt alesi doar sa modereze in sensul de a cenzura limbaj vulgar, sa nu se ia userii virtual la bataie?
Sau si mai direct:tu una credeai/crezi in mesajele de pe acel forum si in interpretarile lor?

@ bodo

... se spune ca primavara e anotimpul sperantelor renascute, s-a deschis sezonul de boncaluit la cerbi ... si clostile mai viseaza uneori ~:>

Cat noroc pe printesa alba !(invinuita pe nedrept ca e de gheata) . :P Ce destin tragic a avut pana a fi salvata de prea minunatul pamantean :D:

SnowWhite said:
@ bodo

... se spune ca primavara e anotimpul sperantelor renascute, s-a deschis sezonul de boncaluit la cerbi ... si clostile mai viseaza uneori ~:>

Fals. Cerbul boncane in septembrie :3:
Dar acum trebuie sa inceapa sa roteasca cocosul de munte ;)

@ oana

Cand am fost propusa pentru a fi moderator, acolo deja exista un nucleu de moderatori cu ceva ”experienta” pe forumul respectiv - in speta, Ioana, mvictor si unda seismica.
Sincer, n-as putea sa-ti spun cu exactitate pe ce criterii sunt alesi moderatorii pe celalalt forum. Cel mai probabil eu am avut referinte bune de la supermoderator Blue (prietena mea la acea vreme).... Totusi, stiu ca au fost pareri pro si contra includerii mele in echipa de moderare.
In privinta mesajelor si a interpretarii acestora, recunosc ca la inceput (prin primavara anului 2009) chiar credeam si eram avida de noi informatii postate pe blog, si ulterior pe forum. Insa, cu timpul, vazand ca ”evenimentul” mult asteptat se tot amana, n-am mai fost atat de interesata de ceea ce se posta cu privire la mesaje si decodificarile acestora. Frecventam forumul doar pentru ca se mai discutau si alte subiecte interesante pe alte topicuri. Ulterior, dupa ce am devenit moderator, nici macar nu mai aveam timp sa citesc ce mesaje sau decodificari se postau pe forum.
Deci in acest moment, iti spun cu toata onestitatea ca nu cred decat in avertizorul seismic pe care l-am achizitionat in toamna anului trecut. Restul e pierdere de timp, si-mi pare rau ca am realizat asta destul de tarziu... Asteptand cutremurul zi de zi, sau petrecand ore bune moderand pe un forum, mi-am dat seama ca pierdem din vedere esentialul - sa ne traim viata!!

Hmmm snow, deci vinatorul e printul? Interesant, noi ii spunem "vinatorul" lui Goguta!
Eu am urmarit firul povestii cu mare atentie, dar ce n-am inteles e de ce te-a lasat vinatorul in pace (in prima faza). Nici acum nu m-ai lamurit, dar pe mine m-a pus pe ginduri faza cu spalatul pe spate si cu ... intaritul-muiatul.... Trecem peste....
In privinta mamicii tale vitrege, m-am linistit acum ca mi-ai spus ca e travestit. Eu banuiam ceva, dar parca nu-mi venea a crede.... Bine ca nu m-am apropiat prea mult emotional si fizic de ea! (ptiu, ce teapa imi luam)... Unde mai pui ca travestita e si materialista..... imi papa toti banutii, ma lasa in chiloti si slapi .... lasa , mai bine fara..... Dar tu stii sigur ca imparatul i-a taiat fondurile? Ea va ramine vesnic juma femeie, juma barbat? (cred ca de aici si chestia aia cu 50% ici, 50% dincolo)... Se leaga multe lucruri snow, cu povestea asta. Fratii Grimm chiar au talent.

Gogule, daca citesti acest pamflet, te rog sa observi ca Snow s-a maritat in final cu printul - vinator.... si cica a pus mina pe friiele afacerii printului.. E fata practica, nu perde timpul.....

Snow, da mamica asta a ta conduce castelul singura? O ajuta vrajitoarele cumva? Ca eu asa banuiesc.... Si ai idee cum a pus ea ochii pe imparatia imparatului Istratici?
Te rog sa mai scrii la pamflet, ca ai un talent literar real. Mai rar asa ceva!

Dragii mei, cu adanc regret va anunt ca intru in silenzio stampa pe acest thread pana dupa Paste.
Incerc sa am o atitudine pioasa macar in postul Pastelui :D

Snow, primim cu regret aceste vesti care ne doare!
Dar ce s-a intimplat? Te-a amenintat mastera? A angajat un ucrainian sa-ti ia urma? Sau te duci la Brasov, la pensiune?

@ nita

Am sa-ti raspund doar la ultima intrebare, daca nu-i bai mare :)
Ma duc la pension, nu la pensiune... Acolo imi place sa ma autoflagelez din cand in cand, iar uneori mai ma integrez si in absolut. O tzara de penitenta nu strica nimanui din cand in cand... :D
Daca vrei sa mergi cu mine, sa-mi trimiti o depesa din vreme. ;)

Am inteles Snow. Te duci sa te calugaresti, adica sa dai albul pe negru. Ai totusi grija cu aghiasma minastireasca, ca e belea de puternica. Te scoala din morti si te urca pe culmile astralului intr-un mod fulgerator. Nu cred ca esti pregatita.... sau mai stii?
Da ai facut pacate mari de pleci acolo?

aoleu Snow, era sa uit: de unde ti-ai luat avertizorul de seisme? De la Gepaco?

@ nita

Am pacate mari, vreau sa ma pregatesc la pension, sa devin casta si iubitoare pentru 50% vanator - 50% print.
Dar tu esti si popa sau doar guru nita (zis gargarita)? Ma rog, asta conteaza mai putin... Eu o iau ca pe o spovedanie, oricum. Insa, vezi ca zilele urmatoare, trebuie sa ma impartasesti cu agheazma aia TNT. Sa dai cep la butoi, bine?

Mai, gepaco e baiat fain si bine intentionat, lasa-l in pace. Daca-ti trebuie avertizorul meu, ti-l pot inchiria cat sunt eu la pension. Dar ai grija cu el ca vibreaza... si vibratiile mai si oscileaza cateodata :D

Snow, ce dra..q e ala, avertizor sau vibrator? Zici ca la minastire nu-l iei? Nu-l iei normal, ce sa faci cu un avertizor la 40 de maicute?
Daca doresti un preot bun, ti-l recomand pe Victor (Victor al nostru). Sub patrafirul lui multe pacate au fost izbavite.... Face si exorcizari in timpul liber. Daca vrei, te pun in legatura cu el. Da cica trebuie sa-i ridicati banul dincolo daca vrei sa te ajute!

@ nita

Aia chiar a fost o intrebare vibratoare ... La tine in cartier mai au baterii pe stoc? Ca trebuie sa-mi fac provizii, nu stiu cat voi ramane la pension si ma cam tem sa fiu cutremurata.
Doresc un preot bun, dar sa fie popa de trefla (ceva gen Keanu Reeves)... Victoras da si canoane?
Daca zici ca face si exorcizari, asta cu ridicarea ban-ului ar fi o treaba, chiar ar fi necesara prezenta lui pe-acolo. Daca nu, se descurca el sa intre pe din MS DOS.

Multumesc pentru primire, zooks. Ne pupam acum sau mai tarziu? :D

SnowWhite,
Nu o sa inteleg de ce tii neaparat sa ajungi la pension. Dar daca vrei sa te retragi o perioada, ma gandeam sa-ti spun ca am o casuta proiectata antiseismic in varf de munte, rupta de realitate si de lume. Din pacate, am un caine pretentios, asa ca trebuie sa-mi dai poza s-o prezint cainelui, iar daca te accepta, iti fac invitatia oficiala.
Ah, vezi ca acolo nu prea e rost de post si rugaciune, ca noi suntem mai de la tara, asa. Acolo se mananca bine si se bea asisdelea, iar de rugat ne rugam numai paganeste.

Back