@ nita
... iti voi spune o super poveste, inventata de Fratii Grimm, surorile Bambi si Cheecky Girls .
Se spune ca Goashe Imparat era casatorit din dragoste oarba cu fata lui Lenjer Imparat - inventatorul lenjeriei intime (ultimul sezon). Dupa trei casatorii din mila, una de sila si una de prasila, gagiul cu coroana pe teasta o innebuni cu rapiditatea cu care isi dadea pantalonii jos si cu stiinta lui despre pensule, pendule, rapandule, s.a.m.d.
Tanara domnita careia ii curgea sange albastru prin vene, era de prin partea celebrului albastru de Voronet, acolo unde a dat Stefan Cel Mare cu basca de pamant dupa ce fratii Jder s-au imbatat ca niste porci si le-au siluit in proportie de 50% pe surorile Bacara aflate in concert pe la noi de Ziua Recoltei fainoaselor, celelalte 50% fiind sub tratament, cu parere de rau.
Domnita cu sange albastru, fire temperamentala, pe numele ei Domnita Tempera, a acceptat avansurile grobiane ale lui Goashe Imparat si, dupa noua luni si cateva zeci de p..ensule, a adus pe lumea asta o fetita cu un ten ciudat de palid careia i-au spus Alba Ten (zece) Lux TDI. Care fetita, neavand ce face si nici cu ce se juca, crestea asa cum se creste in basmele noastre: toti sunt frumosi, inalti si bine facuti, mai putin Viorel Lis, de ai zice ca Sandra Brown s-a inspirat de pe la noi.
Imparateasa Tempera Albastru Neon a prins mucegai de ciuda ca fata era mai tare ca ea si l-a tocmit pe vanator cu ceva flirturi sa-i taie capul fetei si sa-i aduca inima pe o tava inoxidabila. Vanatorul, om milos, i-a povestit fetei lucrul asta in timp ce o spala pe spate. Cand a inceput sa o spele si pe fata, vanatorul partial s-a muiat, partial s-a intarit si i-a promis libertatea.
Iar vinovata pentru situatia in care s-a ajuns nu este decat oglinda cea spurcata la gura!!!
p.s. 1 – acesta este un pamflet, orice asemanare cu fapte sau personaje asemanatoare este pur intamplatoare.
p.s. 2 - mizez pe inteligenta lui nita, stiu ca poate citi printre randuri, deci am convingerea ca a gasit si raspunsurile la intrebarile de mai sus

... nu stiu cum se face, dar pe aici observ ca mai mult barbatii au curiozitati
@ martin_dinca
Raspuns la intrebarea ta: NU, acolo nu voi mai fi niciodata!! Posibil sa fiu extrem de orgolioasa, insa intotdeauna cand am luat o decizie, nu m-am abatut de la drumul ales. In alta ordine de idei, stii cum e cu ”ciorba reincalzita...”

Deci, NU!