• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SONDAJ CAINI VAGABONZI

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi?

• Sa fie eutanasiati ?

Votes: 4 36.4%
  • sa fie dusi in tarcuri amenajate ?

Votes: 4 36.4%
  • Sa fie castrati si lasati in strada ca pana acum?

Votes: 3 27.3%
  • Nu stiu.,nu raspund

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    11
Trebuie sa invarta unii niste marafeti...alde personaje de teapa lui Potaie Barbuceanu, dar si primarii si acolitii lor. >:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Geo, pericole pnadesc peste tot , si in parc ,vezi pericolul inecului, si pe strada ,vezi masinile cu soferi iresponsabili.....si la padure .Vina ar putea avea si lumea caruia ii lipseste simtul civic.Cat despre vina celor care lasa cainii in strada,nu mai vorbim.

Nu e cazul sa fim fatalisti. Dar e prea de tot, nu mai poti umbla prin Bucuresti din cauza haitelor...e prea din cale afara. E vorba de haite de 10-20 de javre. Ce ai face sa te trezesti in mijlocul unei astfel de haite ? E penibila situatia. Vorbesc de Bucuresti.

Nu-i vorba de fatalitate nu-s aepta "drobului de sare" , dar PRECAUTIA este absolut necesara in genere si in mod special cu copii. Vrei solutia? Nu umbli noaptea prin Bucuresti,:p glumesc,evident.

Dar copiii care se duceau la tara si fugeau in crang chiar de sub ochii bunicilor si nu pateau nici pe >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil: ? Adica, intr-un oras mare, un copil poate fi mancar de viu, lucru care nu i se intampla cand merge la tara la bunici ?

Pai stai, ca noi suntem in oras mare, la civilizatie, si copilul sa aiba grija sa nu deranjeze potaile, sa nu intre pe teritoriul lor. Strazile din marile orase sunt teritoriul javrelor, deh...>:)>:)>:)

Se poate... Un iubitor de animale care a adoptat un caine, apoi i-a dat drumul(cainele a muscat un om)... acum are dosar penal

Asta astept,sa se poata .

Sa-l vad cu maturica ca aduna de pe trotuar sau din iarba rahateii animalului daca nu, amenda.

Legea Eutanasierii e constitutionala :D Se poate incepe treaba :D

:O :O :O :O Vadim Tudor "Va blestem pe toti , si pe voi si copii vostri ..." NO COMMENT !!!

Pai adi, aveai vreo pretentie de la vidanjorul ceausist VeCeu Tudor ? >:)>:):devil::devil::devil: Asta toata viata lui a mancat doar... **** :devil:

Ce penibili ....Imi dau seama ca traim intr-o tara idioata...Sper sa am ocazia in cel mai scurt timp sa plec in alta tara ... Cainii ajung pe strazi din cauza iubitorilor de animale !!!! Cand se satura de ei ii arunca pe strazi , isi duc cainii sa si-o traga cu cei care se afla pe strazi .... cei care protesteaza sunt penibili , cum sa pui viata unui caine mai presus de viata unui om ?! ?! ?!

Protestatarii au blocat strada din faţa Palatului Parlamentului după ce CCR a decis că maidanezii pot fi eutanasiaţi

1239969_10151685371292775_2003842678_n.jpg

De ce ati pune umarul, plecati frate cu totii :D: dupa ce ati votat cum ati votat.Avem clasa politica pe care -o meritam .

Eu nu votez de 24 de ani ... :) aia din strada au votat aiurea :) pai normal ca vreau sa merg in alta tara ca acolo e civilizatie, aici e normal să stai cu 65000 de caini pe strada...

Nu ne opreste nimeni sa fim civilizati,am vazut pesoane care "afara" se comportau civilizat si in tara uitau sa mai fie .

Hai sa ne amuzam un pic ()

Consilierul PDL din Rădăuți, doctorul Radu Cezar, a spus că nu înțelege castrarea maidanezilor atâta timp cât oamenii vin la spital muşcaţi de câini şi nu violaţi

Nu am auzit niciodată să vină un pacient la spital şi să fie violat de un câine. De obicei sunt muscaţi de câini. Legea spune să-i castrăm pe toţi să nu se înmulţeasca... ok, dar la spital vine omul muşcat şi nu violat. Medicii stomatologi, fie umani sau fie veterinari, să scoată dinţii la câini şi să le deie drumul în comunitate", a spus Radu Cezar - consilier local PDL de la Rădăuţi, citat de România TV.

Fara cuvinte , un video care-ti moaie sufletul . Stiti ce-i impresionant? Tentativa cainelui de a se uita in ocii copilului cu deficiente .

Zeci de persoane s-au adunat ieri in faţa consulatului Romaniei de la Milano, intr-un protest fata de legea eutanasierii maidanezilor. Acelasi lucru s=a intamplat si la Roma

Durerea de a pierde copilul nu poate fi descrisa, dar.....ca familia cere daune 2 milioane de euro, n-o discuta, dar sa ceri Patriahiei Romane sa-l faca pe copil mucenic,cred eu ca e deja cam mult. Voi ce credeti?

http://adevarul.ro

Back